Eίναι για ανθρώπους.Ελιά μοσχαρίσια με 3.5 ε που βρίσκεις?Πολλά ακούγονται, εγώ πέρνω με 2,80Ε...
7E το κιλό για κρέας σκύλου τσιμπιμένη τιμή, βρίσκεις εληα μοσχαρίσια με 3,50Ε
Eίναι για ανθρώπους.Ελιά μοσχαρίσια με 3.5 ε που βρίσκεις?Πολλά ακούγονται, εγώ πέρνω με 2,80Ε...
7E το κιλό για κρέας σκύλου τσιμπιμένη τιμή, βρίσκεις εληα μοσχαρίσια με 3,50Ε
Δίνω στην σκύλα μου,4 μέρες κοτόπουλο 2 μέρες μοσχάρι,και 1 συκώτι,μαζί με ελαιόλαδο,και μέρα παραμέρα μουρουνέλαιο.Η ιδέα πίσω από την barf είναι και η ποικιλία για να πετύχεις ισσοροπία όλων των απαραίτητων συστατικών. Το να δίνεις μόνο μοσχάρι το φοβάμαι. O άγριος σκύλος τρέφεται σε μεγαλύτερο βαθμό από πουλιά και ποντίκια. Επομένως το κοτόπουλο είναι πιο συχνή τροφή του.
Όπως έχω γράψει και αλλού, προσοχή στις μεγάλες ποσότητες κόκκινου κρέατος. Η εμπειρία μου στην Κάρλα έχει δέιξει ότι το κόκκινο κρέας της ανέβασε τους δείκτες στο συκώτι, πράγμα που έδειξαν οι γενικές εξετάσεις. Έχουμε λοιπόν περιοριστεί στο λευκό κρέας (κοτόπουλο, ψάρι). Η μικρή τρώει και κόκκινο κρέας αλλά και πάλι η μεγαλύτερη ποσότητα που της δίνω είναι λευκό.
Παρεπιπτόντως, 7 ευρώ το κιλό το μοσχάρι είναι πανάκριβο - από μπουτίκ τους ψωνίζετε?. Στη Βαρβάκειο τα μάγουλα έχουν 3 Ευρώ το κιλό, max. 3,5.
Για ελιά δεν ξέρω αλλά τα κρέτα της Βαρβακείου για ανθρώπους είναι. Και όπως έγραψα και πριν, δεν λέμε ότι ψωνίζουμε για σκύλο για να μην μας βάλουν σαπίλες...Eίναι για ανθρώπους.Ελιά μοσχαρίσια με 3.5 ε που βρίσκεις?
:smurf::smurf::smurf:Τρυπώνω στο θέμα για να ζητήσω αν κάποιος που ταίζει barf (κατά προτίμηση αρκετό καιρό) μπορεί να μου στείλει έστω και με πμ ένα καλό βιβλίο Ελληνικό ή Αγγλικό που θα μπορούσα να παραγγείλω στο βιβλιοπωλείο μου με θέμα την διατροφή barf (αν έχει και κάποια δείγματα διαιτολογίου που μπορούν να χρησιμεύσουν ως μπούσουλας καλό θα ήταν).
Δεν ξέρω ακόμα αν θα την ακολουθήσω για τον Δία αλλά θα ήθελα να ενημερωθώ πιο καλά, προς το παρόν τρώει ξηρά.
Έχω ενδοιασμούς όχι προς τα μικρόβια ή ανησυχία ότι ο σκύλος θα λυσσάξει, ανυσηχώ για το πόσο χρόνο θα μου παίρνει η όλη διαδικασία (ακόμα δεν ξέρω καν ποιά είναι η διαδικασίαυποθέτω όμως ότι δεν θα του πετάω ένα κοτόπουλο και τον αφήνω
) . Διότι όσοι έχετε ταίσει ξηρα γνωρίζετε ότι η όλη διαδικασία παίρνει και 3 λεπτά
.
ΥΓ: Διαδικασία εννοώ (υποθετικά μιλώντας διότι δεν γνωρίζω) πχ ότι το κρέας, λαχανικά θέλουν ζύγισμα, πακετάρισμα, να έχεις το νου σου να τα βγάλεις νωρίς από το ψυγείο, να περιμένεις να φάει, να πλύνεις το πιάτο του κ.ο.κ.
Με άλλα λόγια το πόσο μεγάλος "μπελάς" είναι η διατροφή barf.
Εγώ δυστυχώς μορφώνομαι εις την γερμανικήν. Αλλά αν έχεις τους τίτλους-συγγραφείς, βάλτα εδώ μπας και έχει ακούσει/διαβάσει κανείς μας τίποτα για αυτά. Για παράδειγμα ο Ian Billinhurst θεωρείται ο "πατέρας της barf". Δεν το τον έχω διαβάσει βέβαια...έψαξα αλλά βρήκα καμιά εικοσαριά που μου φάνηκαν καλά.
Θα πρέπει να χαλάσω ένα μισθό για να τα παραγγείλω όλα..
Για αυτό σκέφτηκα μήπως κάποιος έχει να μου προτείνει κάποιο.![]()
επίσης απο τον Σκλαβενίτη, μπούτια κοτόπουλου κατεψυγμένα(εισαγωγής, δεν θυμάμαι απο που) με 2,5 Ευρά/kg.,.....όσο τα βρίσκω και στην Βαρβάκειο.Επίσης για όσους ψωνίζουν για barf και κανονικά ολόκληρα κοτόπουλα, ανακάλυψα ότι το Lidl έχει κατεψυγμένα κοτόπουλα (τα Wiesenhof - καταξιωμένη μάρκα στη Γερμανία) στην ίδια τιμή κιλού με τα κοτόπουλα της Βαρβακείου, με τη διαφορά ότι είναι ελευθέρας βοσκής και ταϊζονται με πιο νορμάλ τροφές. Φαίνεται άλλωστε και στο λίπος - έχουν πολύ λιγότερο από τα άλλα. Εγώ από Βαρβάκειο παίρνω πλατάρια, αλλά όταν θέλω ολόκληρο κοτόπουλο παίρνω τα Wiesenhof.
Mη μου πεις οτι το γύρισες κι εσύ στα ωμα!!!! Θα αγριέψει ο Ακίρα και θα σου πω εγώ μετά!!!!επίσης απο τον Σκλαβενίτη, μπούτια κοτόπουλου κατεψυγμένα(εισαγωγής, δεν θυμάμαι απο που) με 2,5 Ευρά/kg.,.....όσο τα βρίσκω και στην Βαρβάκειο.
εεεεεετσι, να αγριεβουν λιγο τα αρσενικαMη μου πεις οτι το γύρισες κι εσύ στα ωμα!!!! Θα αγριέψει ο Ακίρα και θα σου πω εγώ μετά!!!!
Μιλάτε για τον κοινό πασατέμπο αν κατάλαβα καλά...Ε, δεν λέμε να του δώσουμε και κάνα κιλό, έτσι λιγάκι για τα πλεονεκτήματα που λένε ότι έχουν
Αν ισχύουν αυτά που διαβάσω βεβαίως βεβαίως...
Δεν έχει σχέση με φαγητό ή κουζίνα ....Δεν ξέρω τιν το πασατέμπο (δεν έχω ιδέα απο φαγητά και κουζίνα)
Το πασατέμπο τι είναι Lostris? Έτοιμο πολτό σε βαζάκι?
Είδες που δεν έχω ιδεα!Δεν έχει σχέση με φαγητό ή κουζίνα ....![]()