χαχαχαχαχαχαχ όντως ακούστηκε κάπως.. δεν το εννοούσα έτσι!!! χαχααχαχαχΔιακρίνω έναν πλεονασμό.
Εννοώ αν τους άρεσε σαν μασουλητήρι!!! Ασχολήθηκαν?
χαχαχαχαχαχαχ όντως ακούστηκε κάπως.. δεν το εννοούσα έτσι!!! χαχααχαχαχΔιακρίνω έναν πλεονασμό.
Όχι ακόμη - σε καμιά δεκαριά-δεκαπενταριά μέρες. Να καταψυχθεί πρώτα και μετά θα κάνουν θουθουνοπάρτυ!χαχαχαχαχαχαχ όντως ακούστηκε κάπως.. δεν το εννοούσα έτσι!!! χαχααχαχαχ
Εννοώ αν τους άρεσε σαν μασουλητήρι!!! Ασχολήθηκαν?
Όπως όλοι βλέπουμε στο εκπαιδευτικό αυτό βιντεάκι, μόλις ανοίξει η δίοδος στην κοιλιά, τα εντόσθια μπαίνουν σε πρώτη προτίμηση.Αυτά είναι!
Pack feeding!
AXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!Ρωτάω λοιπόν "Τι είναι αυτό?" (αν και είχα ψυλλιαστεί) και μου απαντά η μαγαζάτωρ "Τσουτσούνα! Είναι πολύ σκληρό κρέας!" (ω ναι, έτσι το λένε!) και λέω "ωραία πιάσε μία αλλά μην την κόψεις!" (γιατί τα άλλα κρέατα την βάζω να μου τα κόβει). Το τι μπορεί να σκέφτηκε η γυναίκα δεν θέλω να ξέρω...
Βράστο λίγο σε ελάχιστο νερό (σε στυλ σωτάρισμα σε νερό σε ένα τηγάνι) για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο - μια χαρά είναι μαγειρευτό.Είναι μεγάλο το ρίσκο αν δώσω αρνί χωρίς να έχει καταψυχθεί;
Το σωτάρισα λίγο με βούτυρο, πρόσθεσα βρασμένη γλυκοπατάτα και ένα αυγό. Στο σερβίρισμα έριξα σκόνη από τσόφλι αυγού και έγλυψε το πιάτο της...Βράστο λίγο σε ελάχιστο νερό (σε στυλ σωτάρισμα σε νερό σε ένα τηγάνι) για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο - μια χαρά είναι μαγειρευτό.
Τι να πω... Μάλλον θέλει γκουρμέ η ξανθιά!Το σωτάρισα λίγο με βούτυρο, πρόσθεσα βρασμένη γλυκοπατάτα και ένα αυγό. Στο σερβίρισμα έριξα σκόνη από τσόφλι αυγού και έγλυψε το πιάτο της...
Για ορεκτικό έφαγε "αυτό" που μας έδωσες μέσα σε 10 λεπτά παρακαλώ!!!!:flip: