Ωραία, ευχαριστώ. Αν το αποφασίσω θα σας πω αποτελέσματα!Ετσι τα δινεις ,μια χαρα θα τα συνθλιψει μονος του ο αρκουδος σου![]()
Απο 5 μηνων ,τωρα ειναι 20 μηνων ,με ενα μικρο διαλειμμα τον αυγουστο που του εδινα κροκετα.τωρα ξαναπεσε με τα μουτρα στη μπαρφ και το απολαμβανει. Ενα θα σου πω.με την κροκετα ο γατος μας εμπαινε κανονικα μεσα στο μπολ του και τρωγανε μαζι.με το ωμο δε τολμα να πλησιασει ουτε στα 3 μετρα. Σημερα του εδωσα ενα ολοφρεσκο μοσχαρισιο πλευρο για σνακ στη βεραντα με κλειστη πορτα και μολις αντιληφθηκε το γατο πισω απο το τζαμι εριξε τετοιο γρυλισμα που ο γατος χεστηκε.Ωραία, ευχαριστώ. Αν το αποφασίσω θα σας πω αποτελέσματα!
Εσύ ταΐζεις μπαρφ?
Ανησυχητικό εννοούσα για μας και τον δικό μας σκύλο.Μπα ,,,δεν ανησυχω γιατι ευτυχως τον προειδοποιει και ο γατος ειναι πολυ...γατα για να μη κανει το λαθος να πλησιασει.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μου περισσεύουν. Υπολογίζω όμως ότι θα μου βγαίνει όσο περίπου μια καλή ξηρά. Υπολείμματα όχι, έτσι κι αλλιώς δεν θα λέω ότι θα παίρνω για σκύλο. Απλώς θα κοιτάξω να βρω πιο φθηνό κρεοπωλείο. Στη βαρβάκειο δεν μπορώ να πηγαίνω δυστυχώς. Θέλω να υπολογίσω χονδρικά την ποσότητα ανά μήνα να δω κατά πόσο με παίρνει.η συμβουλη μου ειναι αν θελεις να ξεκινησεις μπαρφ και σε παιρνει οικονομικα να το κανεις σωστα.οχι σαβουρες και υπολειματα του χασαπη.
Ευχαριστώ! Δεν είχα δει αυτή τη τεχνική για το πνίξιμο, μόνο αυτό που τον γυρνάς ανάποδα και αναρωτιόμουν πώς θα την εφαρμόσω στο γομαράκι μουΚίνδυνος να πνιγεί υπάρχει πάντα, όπως θα μπορούσε να πνιγεί και με κάποιο παιχνίδι ή αντικείμενο.Εδώ μπορείς να δεις πως αντιμετωπίζετε The Heimlich Maneuver
Αρχικά προτίμησε λαιμούς από κοτόπουλο, γαλοπούλα, πάπια, ... Αν δεις ότι τους καταπίνει ολόκληρους ή έχει πρόβλημα με την χώνεψη, κοπάνησε τα πρώτα. Στην συνέχεια φτερούγες και πλατάρια.
Να προτιμάς κόκαλα από μικρά ζώα, διάφορα πουλερικά, κουνέλι, λαγό. Από μεγαλύτερα ζώα μόνο κόκαλα νεαρών ζώων και όχι από τα πόδια.