Το έψαξα λιγάκι γιατί και εγώ απόρησα. Η Blue Buffalo σταμάτησε να έρχεται στην Ελλάδα ή την σταμάτησαν λόγω των συνεχών recall για δηλητηριάσεις 'contamination' η υπερβολικής βιταμίνης D που είχε τον τελευταίο καιρό πριν την σταματήσουν εδώ. Όσο για την πρωτείνη οι φόβοι που μας έχουν βάλει στο μυαλό καλά κρατεί. Αφού δεν έχουν άλλα επιχειρήματα κατά των τροφών υψηλής πρωτείνης γιατί βάσει συστατικών είναι καλύτερες βασίζονται στους φόβους μας. Αν ίσχυαν όλα αυτά που μας βάζαν στο κεφάλι απο μικρούς τότε το φόρουμ θα είχε μόνο γυναίκες μέλη γιατί όλοι οι άντρες θα ήταν τυφλοί αφού μικροί όλοι κάνανε αυτό που οι γονείς μας δεν μπορούσαν να μας σταματήσουν να κάνουμε και βγάλανε μια μπούρδα ως ύστατη προσπάθεια να μην το κάνουμε. Η acana είναι κορυφαία και έχει πολλές επιλογές. Αν δεν κάθεται στο σκυλί σου αυτό είναι άλλο θέμα. Έδωσες λίγο χρόνο όμως; Εδώ τα σκυλιά συνηθίζουν τις τροφές των 10 ευρώ απλά και μόνο επειδή ο ιδιοκτήτης τους παίρνει μόνο αυτή. Μήπως όμως τα σιτηρά είναι που κάνουν την ζημιά και το φορτώνουν στην πρωτείνη; Εγώ θα φοβόμουν το καλαμπόκι πολύ περισσότερο και ειδικά από εταιρια που δεν δηλώνει ότι χρησιμοποιεί μη μεταλλαγμένο. Την josera γιατί δεν την αναφέρει κανείς; Στην περιοχή μου είναι νούμερο ένα επιλογή σε οικονομικές και παράγει τα προιόντα της σε δικό της εργοστάσιο με απίστευτους ελέγχους και προσέχει και το περιβάλλον από ότι διάβασα και η σύνθεση της δεν είναι και η καλύτερη αλλά δεν βρέθηκε ένας να πει ότι είχε πρόβλημα με κάτι. Τώρα πως γίνεται να ανοίγεις θέμα για την blue και να λες ότι τελικά δίνεις royal δεν το καταλαβα ακριβώς. Από Blue μέχρι royal έχεις πολλές επιλογές ενδιάμεσα.