Bobiras

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
O μπασταρδάκος σου για μένα, είναι το πιο όμορφο κουτάβι στο φόρουμ.
Να τον χαίρεσαι!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Τι πλασμα,ομορφος και τρυφερος!

Τα νυχακια του μηπως θελουν λιγο κοψιμο?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Πολύ όμορφο κουτάβι και πολύ ευτυχισμένη αγέλη :)
Πάντα τέτοια να βλέπουμε :)

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Πολύ μούρη ! Να τον χαίρεσαι ! Για τα μάτια και το βλέμμα ...δεν έχω λόγια !Πώς αντιστέκεσαι ???

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.425
βόλτα και σκουπίδια

έχω αρχίσει να φοβάμαι να βγάλω τον μικρό τις καθιερωμένες βόλτες του!!!:(
η κατάσταση με τα σκουπίδια έχει φτάσει στο απροχώρητο!!!
είμαστε συνεχεια μη και αστο και ο κακομοίρης έχει τρελαθεί να μυρίζει δεξιά και αριστερά!!!
(είμαστε και σε φάση εφηβείας οποτε όπου έχει κάνει πιπί θηλυκό πρέπει όπως και δήποτε να το μυρίσουμε...)
και όχι tpt άλλο αναμένονται και καταιγίδες στο λεκανοπέδιο που σημαίνει ότι πολλά σκουπίδια θα ταξιδέψουν πάνω στο οδόστρωμα...
και καλά εγώ κλείνομαι στο σπίτι μέχρι να μαζευτεί όλο αυτό το μπάχαλο αλλα ο μικρός?
δεν γίνεται να του στερήσω την χαρά της βόλτας!!!:mad:

αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν άλλαζαν τα πράγματα στην αθηνα και το σκουπιδιάρικο πέρναγε ΜΙΑ φορα την εβδομάδα όπως όταν εμενα στο λονδίνο... :eek:
η απόλυτη κατασροφή θα ερχότανε!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
O μπασταρδάκος σου για μένα, είναι το πιο όμορφο κουτάβι στο φόρουμ.
Να τον χαίρεσαι!
Συμφωνώ απόλυτα και αν έπρεπε να διαλέξω τους δύο πιο όμορφους κούταβους στο φόρουμ ο ένας θα ήταν ο bobiras και ο άλλος ο Λούκι!!!
( εάν φυσικά δεν μπορούσα να ψηφίσω τον δικό μου :p:p:p:p).

Είναι πανέμορφο ζώο!!!

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.425
Συμφωνώ απόλυτα και αν έπρεπε να διαλέξω τους δύο πιο όμορφους κούταβους στο φόρουμ ο ένας θα ήταν ο bobiras και ο άλλος ο Λούκι!!!
( εάν φυσικά δεν μπορούσα να ψηφίσω τον δικό μου :p:p:p:p).

Είναι πανέμορφο ζώο!!!
axxaaxaxax...ευχαριστούμε!!! και ο μικρός σου είναι τρελα!!! μου αρέσουν πολύ τα maura ζώα...σκύλοι gates πάνθηρες...jaguar...(ξεφύγαμε...xaxaxaxa)
είδα και τον λούκι σε φωτό πραγματικά μοναδική ομορφιά σαν star του παλιού cinema!!!:D

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.425
περίφραξη

διαβάζοντας σχετικό θέμα περί περίφραξης και επειδή λίαν σύντομος θα προχωρήσουμε σε κατασκευή στο πίσω μέρος της αυλης ήθελα να ρωτήσω

1.ποιο θα ήταν το ιδανικό ύψος
2.και αν έχει κάποιος κάνει ανάλογη κατασκευή αν θέλει και μπορεί να παραθέσει φωτογραφίες :)

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.425
1.για φράχτη βρε παιδιά κανεις δεν ξέρει??? δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα μήπως να ξεκινήσω καινούριο?

2.σήμερα κατακρεουργήσαμε και το πρώτο μας 50euro..ελπίζω να το δεχτούν στην τράπεζα και να μου το αλλάξουν...

3.χτες ο μούργος με έριξε κάτω είδα τον ουρανό σφοντύλι!! :(
μου πήρε λίγο χρόνο να σηκωθώ ξανά στα πόδια μου από το σοκ...
τον πήγαινα λίγο jogging και εκεί που ήμασταν στο πεζοδρόμιο μπλέχτηκε το λουρί του σε ένα δέντρο βρέθηκα εγώ στο χαντάκι στην κυριολεξία ανάμεσα στα αυτοκίνητα και στο πεζοδρόμιο...
από εδώ και πέρα μονο από τον δρόμο!!!

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.425
κάναμε τις πρώτες εξετάσεις για καλαζάρ την τεταρτη θα έχουμε τα αποτελέσματα...
για ένα περίεργο λόγο δεν έχω καθόλου άγχος