thanks και είναι και πολύ παιχνιδιάρης αλλα παράλληλα ήμερος χαρακτήρας που βοηθάει την συμβίωση με τον μαντράχαλο...δεν τον φοβάται καθόλου!!!Πω πω είναι κουκλι.!!!!! Ειδικά η δεύτερη φωτογραφία είναι Απιθανη. Νά σας ζήσει.
Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2
και φωτό και video λείαν συντόμωςΌταν μπορέσεις καμία φωτό που νά είναι μαζί νά βάλεις. Αν και δεν είχα πότε γάτα εχω ακουστά οτι τά αρσενικα είναι πιο καλοβολα καί αγαπησιαρικα από τά θηλυκα οπότε εύχομαι νά τά πάνε καλα καί τά δικα σου.
άστα ηλέκτρα νομίζω μέχρι εδώ πάει..Αααα ειναι κουκλιιιιιΑντε μεγαλωνει η αγελη. Να το χαιρεσαι το μικρο μπομπιρακι
![]()
Κι εγω αυτο σκεφτηκα οτι θα γινουν αχωριστοι!!είναι πολύ καλός και ο μικρός αλλιώς tah το σκεφτόμουνα σοβαρά να τους φέρω σε επαφή.
πάει και γλύφει την μύτη του μπόμπιρα του χουρχουρίζει ακη γενικά του στέλνει πολλά σημάδια ηρεμίας...|
νομίζω θα γίνουν αχώριστοι.
φυσικά ο μπόμπιρας είναι ακόμα υπό στενή παρακολούθηση γιατί είναι και λίγο άγαρμπος πανάθεμα τον
kai τον ψιλό-πάτησε χτες τον μικρό πήγε η ψυχή μου στην κουλούρι αλλα γενικά προσέχει![]()
δεν τα έστησα!!! πήγε ο μικρός και ξάπλωσε στον μπόμπιρα και πήγα να τους βγάλω και μόλις είδαν το πρώτο φλας κόλλησαν τα ψώνιαΑπιθανη φωτό, πώς τά εστησες καί σε κοιτάνε καί τα δύο. Είναι κουκλακια