Bobiras

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.425
κάναμε το πρώτο μάθημα ο μικρός τα πήγε πολύ καλά...
8/10 στο πρώτο μάθημα δεν είναι κι άσχημα...

το απόγευμα να δω που tah πρέπει να τα κάνω μονη μου... :x:

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Ημουνα σιγουρη οτι θα τα πατε τελειααα :D Μην αγχωνεσαι μια χαρα θα τα πας το απογευμα!!!!! Απλα ακολουθα τις συμβουλες της εκπαιδευτριας!!!!! ;)

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.425
Γίναμε 4!!

ήρθε στην οικογένεια άλλο ένα "γατονι" αρσενικό αυτή τη φορα πρέπει να είναι σκάρτα 2 μηνών και ψάχνουμε ακόμα για όνομα!!!

πιο αναλυτικά το σάββατο ο φίλος μου δούλευε υπερωρίες.
πήγε λοιπόν στην εταιρία κατά το μεσημέρι όπου άκουσε ένα έντονο μιου μέσα από κάτι φυλλωσιές.
πάει και τι να δει...μια γάτο-μπουκιά μια σταλιά...
δυστυχώς έπρεπε να φύγει γιατί τον καλούσε το καθήκον.
η δουλειά τελειωσε ξημερώματα οποτε και επέστρεψε να δει αν είναι ακόμα εκεί ο μικρός
τον βρήκε εκεί η μάνα δεν ήταν πουθενά ούτε κανένα αδερφάκι...
αποφάσισε να τον φέρει σπίτι (τα γραφεία είναι πάνω στην εθνική και ο μικρός κινδύνευε συνεχεια..
μάλιστα είχε λουφάξει μέσα σε κάτι σωλήνες από ότι μου είπε
για να μην τα πολυλογώ 4.30 ώρα το πρωί τον έφερε σπίτι μας!!!

θα ανεβάσω αργότερα φωτό να θαυμάσετε τον μικρούλη και tah σας ενημερώσω
και για την σχέση του με τον μπόμπιρα που φαίνεται να τον έχει δεχτεί καλά

σε αντίθεση με τις 2 κάργιες gates μας!!!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Πω πω είναι κουκλι.!!!!! Ειδικά η δεύτερη φωτογραφία είναι Απιθανη. Νά σας ζήσει.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.425
Πω πω είναι κουκλι.!!!!! Ειδικά η δεύτερη φωτογραφία είναι Απιθανη. Νά σας ζήσει.

thanks και είναι και πολύ παιχνιδιάρης αλλα παράλληλα ήμερος χαρακτήρας που βοηθάει την συμβίωση με τον μαντράχαλο...δεν τον φοβάται καθόλου!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Aπίστευτος κούκλος!! Μπορεί να είμαστε dogforum αλλά λατρεύουμε και γατούλες :D

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Όταν μπορέσεις καμία φωτό που νά είναι μαζί νά βάλεις. Αν και δεν είχα πότε γάτα εχω ακουστά οτι τά αρσενικα είναι πιο καλοβολα καί αγαπησιαρικα από τά θηλυκα οπότε εύχομαι νά τά πάνε καλα καί τά δικα σου.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.425
Όταν μπορέσεις καμία φωτό που νά είναι μαζί νά βάλεις. Αν και δεν είχα πότε γάτα εχω ακουστά οτι τά αρσενικα είναι πιο καλοβολα καί αγαπησιαρικα από τά θηλυκα οπότε εύχομαι νά τά πάνε καλα καί τά δικα σου.

και φωτό και video λείαν συντόμως ;)

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.425
Αααα ειναι κουκλιιιιι :D Αντε μεγαλωνει η αγελη. Να το χαιρεσαι το μικρο μπομπιρακι :p
άστα ηλέκτρα νομίζω μέχρι εδώ πάει..
(βεβαια έτσι έλεγα και με τις 2 gates και ήρθε και ο μπόμπος και τώρα ο μικρός..xexe) :rolleyes:

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.425
είναι πολύ καλός και ο μικρός αλλιώς tah το σκεφτόμουνα σοβαρά να τους φέρω σε επαφή.
πάει και γλύφει την μύτη του μπόμπιρα του χουρχουρίζει ακη γενικά του στέλνει πολλά σημάδια ηρεμίας...

νομίζω θα γίνουν αχώριστοι.
φυσικά ο μπόμπιρας είναι ακόμα υπό στενή παρακολούθηση γιατί είναι και λίγο άγαρμπος πανάθεμα τον
kai τον ψιλό-πάτησε χτες τον μικρό πήγε η ψυχή μου στην κουλούρι αλλα γενικά προσέχει :)

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
είναι πολύ καλός και ο μικρός αλλιώς tah το σκεφτόμουνα σοβαρά να τους φέρω σε επαφή.
πάει και γλύφει την μύτη του μπόμπιρα του χουρχουρίζει ακη γενικά του στέλνει πολλά σημάδια ηρεμίας...|

νομίζω θα γίνουν αχώριστοι.
φυσικά ο μπόμπιρας είναι ακόμα υπό στενή παρακολούθηση γιατί είναι και λίγο άγαρμπος πανάθεμα τον
kai τον ψιλό-πάτησε χτες τον μικρό πήγε η ψυχή μου στην κουλούρι αλλα γενικά προσέχει :)
Κι εγω αυτο σκεφτηκα οτι θα γινουν αχωριστοι!! :D Αμαν αυτο το σκυλι δεν καταλαβαινει οτι οι πατουσαρες του μπορει να το λιωσουν το μικρο μπομπιρακι?? αχ αχ.. :mrgreen:

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Απιθανη φωτό, πώς τά εστησες καί σε κοιτάνε καί τα δύο. Είναι κουκλακια :p

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.425
Απιθανη φωτό, πώς τά εστησες καί σε κοιτάνε καί τα δύο. Είναι κουκλακια :p

δεν τα έστησα!!! πήγε ο μικρός και ξάπλωσε στον μπόμπιρα και πήγα να τους βγάλω και μόλις είδαν το πρώτο φλας κόλλησαν τα ψώνια :cool: