Boxer 2 μηνών [πρόβλημα στο πόδι]

Nikos_Boxer

Member
27 Μαρτίου 2013
15
0
γεια σας παιδιά.. αγόρασα ένα μποξεράκι πριν 3 μέρες..είναι 2 μηνών και έχει το πρόβλημα όπως φαίνεται και στην φωτό.. τι μπορεί να είναι??υπάρχει θεραπεία??? please help!!!
IMG_0172.jpgIMG_0174.jpg

--------------------------------------------------------------------

http://services.innoetics.com/greeklish/

Last edited by a moderator:

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
κατα πασα πιθανοτητα ειναι θεμα αναπτυξης. ο κτηνιατρος σου τι σου ειπε? δειχνει να ποναει? οταν και αν αποκλεισεις το ιατρικο προβλημα, αλλαξε αμεσως σε διατροφη με χαμηλη πρωτεινη κατω απο 25% και δινε ενα συμπληρωμα χονδροιτινης γλυκοζαμινης και πολυυυυυυ ξεκουραση και υπνο. περιορισε τις βολτες, το τρεξιμο και το χοροπηδημα. μην δωσεις εχτρα ασβεστιο.

φυσικα εννοειται οτι θα πας κτηνιατρο αμεσα για να το ελεγξει.

τι τρωει? το ειχε οταν το πηρες? απο που το πηρες? τι ηλικια εχει ακριβως?

Nikos_Boxer

Member
27 Μαρτίου 2013
15
0
δεν τον έχω πάει ακόμα σε κτηνίατρο..χθες εμφανίστηκε (έκανε μπαμ να φαίνεται)..όχι όχι δεν πονάει..απλά t είναι έτσι...αύριο θα τον πάω σίγουρα..από θεσσαλονίκη τον πήρα από έναν γνωστό...από τροφή του δίνω την Brit για puppies..φτιάχνει αυτό?? είναι σοβαρό??

-------------------------------------------------------------

Μην γράφεις με greeklish απαγορεύονται από τους κανονισμούς του φόρουμ.
http://services.innoetics.com/greeklish/

Last edited by a moderator:

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Καταλαβαίνεις τις δυσκολίες που υπάρχουν για on line διάγνωση. ...Μπορεί να έχει χτυπήσει, μπορεί να είναι θέμα ανάπτυξης, μπορεί μπορεί μπορεί..Θες να μάθεις ή να υποθέσεις? Καλύτερα να το πας στον κτηνίατρο.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Δεν μπορει κανεις να σου απαντησει απο φωτογραφιες μεσω ιντερνετ για το τι ακριβως ειναι! Μονο υποθεσεις... Βρες εναν καλο κτηνιατρο και πηγαινε το. Υπαρχει και η κλινικη του πανεπιστημιου σε περιπτωση που δεν ξερεις καποιον καλο γιατρο.

Τωρα για την αποκτηση του σκυλου σου απο γνωστο σου, ειναι τελειως λαθος. Ελπιζω να μην το μαθεις με τον ασχημο τροπο. Καθαροαιμο σκυλο αγοραζουμε μονο απο αναγνωρισμενα εκτροφεια κι εκει μετα απο πολυ ερευνα.

Τα greeklish απαγορευονται απο τους κανονες του φορουμ!

Περαστικα του!

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
χωρις να μπορω να πω με βεβαιοτητα, μια υποθεση κανω, ισως ειναι knuckling over. τις περισσοτερες φορες περναει αν ακολουθησεις αυτα που σου ειπα παραπανω. κανε μια αναζητηση στο ιντερνετ για το προβλημα να βρεις πληροφοριες. αλλα οπως και να εχει, η διαγνωση και η γνωμη του κτηνιατρου ειναι απαραιτητη.

Nikos_Boxer

Member
27 Μαρτίου 2013
15
0
εννοειται οτι θα τον παω στον γιατρο..απλα ξερετε τωρα, ειναι το αγχος για να μην εχει κατι σοβαρο...το κακο ειναι οτι ειμαι στην Σαμο και δεν εχω τις πολλες επιλογες ή αρκετες γνωμες απο θεμα κτηνιατρων..

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
γι'αυτο οταν θελουμε καθαροαιμο σκυλο παιρνουμε απο εναν ΣΩΣΤΟ εκτροφεα. θα σου ειχε λυσει καθε απορια/ανησυχια πριν καν να την αποκτησεις...

Nikos_Boxer

Member
27 Μαρτίου 2013
15
0
εεμμ εκτροφεας ειναι και αυτος..κανονικα ολα τα χαρτια τ μικρου, εγγυηση 1 χρονο και ολα τα παρελκομενα...τι να πω δεν ξερω..

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
εεμμ εκτροφεας ειναι και αυτος..κανονικα ολα τα χαρτια τ μικρου, εγγυηση 1 χρονο και ολα τα παρελκομενα...τι να πω δεν ξερω..
Τι εγγυηση ειναι αυτη? Πως λεγεται ο εκτροφεας, επιτρεπεται να πεις. ;-)

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Εκτροφεας κανονικος που κατεβαζει τα σκυλια του σε εκθεσεις, τους κανει εξετασεις υγειας κλπ ή κουταβεμπορας-εισαγωγεας απο puppy mills??

Γιατι αν ηταν σωστος εκτροφεας, πρωτα απ ολα αυτον θα ρωτουσες, και μετα βεβαια καρφι στον κτηνιατρο

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Nikos_Boxer

Member
27 Μαρτίου 2013
15
0
αυτο δεν το ξερω :/ ....του εστειλα τις φωτο παντως και περιμενω να μου πει τι πιστευει και τι μπορουμε να κανουμε..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Οταν ο σκύλος είναι καθαρόαιμος, έχει Pedigree. Ο δικός σου έχει;

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Έχω δει σε κουτάβι αρθρίτιδα..ελπίζω να μην είναι κάτι τέτοιο..

Δεν σημαίνει εκτροφικό κουτάβι πως δεν θα βγάλει πρόβλημα υγείας..ζωντανός οργανισμός είναι.., το θέμα είναι να μην είναι κληρονομικό..και να έχουν εξεταστεί οι γεννήτορές.

Για θέματα υγείας ο κτηνίατρος έχει τον πάνω λόγο.., έκαστος στο είδος του.

Last edited:

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Κατευθείαν στον κτηνίατρο πήγαινε!λογικά έχει να κάνει με θέμα ανάπτυξης η εκτός αν σταβοπάτησε.Ενημερωτικά δεν θεωρείται μπόξερ αν δεν έχει pedigree+πώς τα πόδια του έχουν άσπρο μαζί με το καφέ του χρώμα εκτός αν είναι λογικό της φυλής και τέλος δεν παίρνουμε σκύλο απο ιδιώτες,πετ σοπ.Ελπίζω ότι και να έχει μην το παρατήσεις.

Last edited:

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
επειδή ακούγετε συχνά τελευταία...τι σημαίνει εγγύηση?
τσάμπα σέρβις ανταλλακτικά?
θα σου αλλάξει τον σκύλο αν πάθε κάτι?
τώρα ας πούμε σκέφτεσαι να το πας πίσω?

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
ελπίζω ότι και να έχει μην το παρατήσεις.
Λίγη αυτοσυγκράτηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Για ποιο λόγο περνάει από το μυαλό σου ότι θα μπορούσε να το εγκαταλείψει και μάλιστα το γράφεις δημόσια; Θα φταίει τώρα ο άνθρωπος αν εκνευριστεί;