Boxer 2 μηνών [πρόβλημα στο πόδι]

Nikos_Boxer

Member
27 Μαρτίου 2013
15
0
παιδια, καταρχην ΔΕΝ προκειται να παρατησω τον μικρο ή να τον δωσω αλλου ή κατι αλλο...ουτε 1 στο 10000000... απλα σας ρωταω για να μου πειτε, εαν ξερετε, τι μπορει να ειναι αυτο, απο τι ισως το επαθε,αν γινεται καλα και αν ναι τι χρειαζεται...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
πιθανον να θελει συμπληρωμα ασβεστιου.
πρεπει να τον πας στο κρηνιατρο σου αμεσα ομως
Κάνει κάποια εργασία το σκυλί ?
Προφανώς μιλάς για το ραχιτισμό.. όμως το σκυλί από όσο κατάλαβα δεν εργάζεται σε κάτι..για να έχει και μία τέτοια επίπτωση ..εκτός και αν πρόκειται για κληρονομικότητα..

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
Προφανώς μιλάς για το ραχιτισμό.. όμως το σκυλί από όσο κατάλαβα δεν εργάζεται σε κάτι..για να έχει και μία τέτοια επίπτωση ..εκτός και αν πρόκειται για κληρονομικότητα..

δεν παρουσιαζεται μονο στους σκυλους που εργαζονται.συμβαινει πολυ συχνα σε κουταβια.ειτε λογω ανεπαρκη θηλασμου η μη ισοροπημενης διατροφης

Nikos_Boxer

Member
27 Μαρτίου 2013
15
0
κληρονομικοτητα δεν νομιζω γτ εχω δει και τους 2 του τους γονεις.. :/
οχι δεν τον εχω βαλει να κανει κατι περιεργο..

Nikos_Boxer

Member
27 Μαρτίου 2013
15
0
δεν παρουσιαζεται μονο στους σκυλους που εργαζονται.συμβαινει πολυ συχνα σε κουταβια.ειτε λογω ανεπαρκη θηλασμου η μη ισοροπημενης διατροφης
αν ειναι κατι τετοιο, φτιαχνεται? μπορει να γινει καλα?

Nikos_Boxer

Member
27 Μαρτίου 2013
15
0
αυριο πρωι βουρ για τον γιατρο.
Περαστικα του να του ειναι σου ευχομαι.

Ακομα ομως δεν ειπες το ονομα του εκτροφεα..
Είναι ένας εισαγωγέας...

Last edited by a moderator:

Nikos_Boxer

Member
27 Μαρτίου 2013
15
0
Δεν εχω παει, δεν τον ξερω κ εγω ο ιδιος ακριβως..απλα ξερω τον ανθρωπο π ειναι εκει..

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
δηλαδη ο εκτροφεας ειναι ο *************** o οποιος δουλευει σε pet shop? εσυ ο ιδιος επισκεφθηκες τον εκτροφεα και ειδες τους γεννητορες και τα κουταβια?

Last edited by a moderator:

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Δε το πηρες απο εκτροφεα...και αυτο δε σημαινει οτι θα το αγαπας λιγοτερο, ομως επειδη μας διαβαζει αρκετος κοσμος, ας μη βγαινουν λαθος συμπερασματα. Να ευχεσαι να ναι το μοναδικο που θα χει.

Πηγαινε το στο γιατρο και στειλε μας νεα. Προτιμησε καποιον που να χει εμπειρια σε ορθοπεδικα θεματα

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Τι εργασία να κάνει κουτάβι 2-3 μηνών; :confused:

Ο ραχιτισμός προκαλείται από την έλλειψη βιταμίνης D. Η έλλειψη μπορεί να οφειλεται σε κακή διατροφή (λανθασμένη αναλογία ασβεστίου/φωσφόρου) ή σε καποιο παθολογικό προβλημα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Από το παρόν θέμα, ζητήθηκε να αφαιρεθεί το όνομα του...μεσάζοντος.

Κρίνω, ότι ορθά αφαιρείται, διότι καμμία ευθύνη δεν φέρει, όταν:

α) Εμείς φταίμε που δεν ενημερωνόμαστε σωστά, εκ των προταίρων

και

β) Εμείς φταίμε που δεν διαβάζουμε τους κανονισμούς, πριν ξεφουρνίσουμε το οτιδήποτε.

Nikos_Boxer

Member
27 Μαρτίου 2013
15
0
παντως ο μικρος ειναι μια χαρα... απλα ειχε έλλειψη ασβεστιου...οπότε δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ θεμα ουτε με την εταιρεια αλλα ουτε και με το παλικαρι..

Nikos_Boxer

Member
27 Μαρτίου 2013
15
0
γιαυτο πρεπει να αφερεθουν.. γιατι πολυ απλα δεν εχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Τι θεραπεία του έκανες;
Εφτιαξε το ποδαράκι του; Βάλε μας και καμμιά νέα φωτό, να δούμε.

* Το αν υπάρχει θέμα με την "εταιρία" ή όχι, άσε να το κρίνουμε μόνοι μας.