Bravecto ή Next Gard;

dimitrispik

Member
4 Ιουνίου 2015
16
3
38
Αθήνα
Γειά σας,έχω ένα Jack Russell 2,5 χρονών και του δίνω το αντιπαρασιτικό χάπι Bravecto.Γνωρίζει κάποιος τι διαφορά έχει το αντιπαρασιτικό χάπι Nextgard;
Το Bravecto λέει ότι είναι για 12 εβδομάδες ενώ το Νextgard είναι για 5 εβδομάδες.
Καλύτερα να συνεχίσω να του δίνω το Βravecto ή να του παίρνω το Nextgard;
Ποια είναι η γνώμη σας;

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Η προσωπικη μου γνωμη ειναι να μην του δινεις κανενα τετοιο χαπι.. λενε παντου για νευρολογικες διαταραχες και επιληψιες αλλα ας πουμε οτι δεν ειναι βασημα (οολα να μην ειναι βασημα;;)
Για ποιο λογο να ριχνεις καθε μηνα πχ τοση χημεια μεσα στον οργανισμο του η οποια μεσα απ το στομαχι του θα παει στο αιμα. Αναλογα το που μενεις , τους καλοκαιρινους μηνες οκ θα πρεπει να λαμβανεις καποια μετρα παραπανω (σπρει σιτρονελλας, αμπουλα κολλαρο) ,ενω τον χειμωνα ειναι παντα πιο χαλαρη αυτη η κατασταση (μια αμπουλα μονο ή ενα αρκετα καλο κολλαρο αναλογα που τον εχεις) το seresto για παραδειγμα ειναι ενα πολυ καλο και οικονομικο κολλαρο σε συγκριση με τους μηνες που χρησιμοποιειται. Κανε αναζητηση στο φορουμ υπαρχουν πολλα θεματα για αυτα τα προιοντα με παραδειγματα.

dimitrispik

Member
4 Ιουνίου 2015
16
3
38
Αθήνα
Η προσωπικη μου γνωμη ειναι να μην του δινεις κανενα τετοιο χαπι.. λενε παντου για νευρολογικες διαταραχες και επιληψιες αλλα ας πουμε οτι δεν ειναι βασημα (οολα να μην ειναι βασημα;;)
Για ποιο λογο να ριχνεις καθε μηνα πχ τοση χημεια μεσα στον οργανισμο του η οποια μεσα απ το στομαχι του θα παει στο αιμα. Αναλογα το που μενεις , τους καλοκαιρινους μηνες οκ θα πρεπει να λαμβανεις καποια μετρα παραπανω (σπρει σιτρονελλας, αμπουλα κολλαρο) ,ενω τον χειμωνα ειναι παντα πιο χαλαρη αυτη η κατασταση (μια αμπουλα μονο ή ενα αρκετα καλο κολλαρο αναλογα που τον εχεις) το seresto για παραδειγμα ειναι ενα πολυ καλο και οικονομικο κολλαρο σε συγκριση με τους μηνες που χρησιμοποιειται. Κανε αναζητηση στο φορουμ υπαρχουν πολλα θεματα για αυτα τα προιοντα με παραδειγματα.
Μένω Χαλάνδρι και έχουμε κουνούπια,το ξέρω ότι είναι χημικά και εγώ δεν θέλω να του δίνω συνέχεια αλλά ο κτηνίατρος μου είπε να του δίνω

dimitrispik

Member
4 Ιουνίου 2015
16
3
38
Αθήνα

Αυτό βρήκα σήμερα το οποίο είναι φυτικό και δεν ξέρω αν κάνει δουλειά,μήπως γνωρίζεις κάτι;

Last edited:

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Ναι ολοι οι κτηνιατροι τα δινουν αλλα... περιεργως ατομα που δουλευουν σε κτηνιατρεια δεν τα παιρνουν.. ειμαι ενα απο αυτα γιαυτο και στο λεω.. αλλωστε αμα το προβλημα ειναι τα κουνουπια το μονο σιγουρο ειναι φυτικη σιτρονελλα απ το φαρμακειο σε μειγμα με νερο κ λεβαντα που μπορεις να φτιαξεις στο σπιτι σου.. και ψεκασμα καθε σουρουπο.. ειναι μακραν η πιο σιγουρη λυση..επισης η vectra ειναι πολυ καλη για σκνιπες και μυγες. Μην εμπιστευσαι αυτα τα χαπια για σκνιπες.. για το προιον που λες οχι δεν το γνωριζω.

• Like
Reactions: dimitrispik

dimitrispik

Member
4 Ιουνίου 2015
16
3
38
Αθήνα
Ναι ολοι οι κτηνιατροι τα δινουν αλλα... περιεργως ατομα που δουλευουν σε κτηνιατρεια δεν τα παιρνουν.. ειμαι ενα απο αυτα γιαυτο και στο λεω.. αλλωστε αμα το προβλημα ειναι τα κουνουπια το μονο σιγουρο ειναι φυτικη σιτρονελλα απ το φαρμακειο σε μειγμα με νερο κ λεβαντα που μπορεις να φτιαξεις στο σπιτι σου.. και ψεκασμα καθε σουρουπο.. ειναι μακραν η πιο σιγουρη λυση..επισης η vectra ειναι πολυ καλη για σκνιπες και μυγες. Μην εμπιστευσαι αυτα τα χαπια για σκνιπες.. για το προιον που λες οχι δεν το γνωριζω.
Οκ σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες,θα το εφαρμόσω

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Φτιάξε ένα μίγμα αιθέριων ελαίων από Lemon Eucalyptus, λεβάντα και Cedarwood 10-15 σταγόνες σε 100ml μίγμα λάδι καρύδας και ελάχιστο καθαρό οινόπνευμα (5-10 ml max)
Ψέκασε το σκυλί και εσένα μαζί και είστε κομπλέ (σε συνδιασμό με αμπούλα και κολάρο όπως αναφέρθηκε πιο πάνω)

dimitrispik

Member
4 Ιουνίου 2015
16
3
38
Αθήνα
Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία θα το κάνω και μακάρι να κάνει δουλειά για να μην του δίνω συνέχεια φάρμακα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.320
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr