BRUS 08.10.2011-26.03.2013

SKUTZAKOS

Member
25 Σεπτεμβρίου 2013
10
0
KALAMATA
Eζησες 17 μηνες, μαζι μου τουσ τελευταιους 15-τα βραδια ακομα περιμενω ν' ακουσω τα βηματα σου, ππυ 'ρχεσε κ βαζεις το κεφαλι σου διπλα στο δικο μου για να σηκωθω να σου ανοιξω να κατουρησεις...το πρωι ξυπναω κ το κρεβατι σου ειναι αδειο ...δε περιμενεις πια να σου χαιδεψω τη μουσουδα, κ με τα ματια ακομα κλειστα να τεντωθεις για τη πρωινη βολτα.....σ ευχαριστω για καθε στιγμη που εισουν μαζι μου...για τα μπανια που καναμε ολο το καλοκαιρι καθε απογευμα...τα παιχνιδια, το κοσμο που ρωτουσε αν εγω σ εχω εκπαιδευσει τοσο καλα κ εισαι συνεχεια διπλα μου..ναι τους ελεγα ...ομως καμια εκπαιδευση...ημουν δικος σου κ συ δικος μου...με μια λεξη ''αφωσιωση''...
......θα εχω παντα μαζι μου τις πρωινες μας προπονησεις στη βεργα...τα τροχαδια βραδυ με ψιλοβροχο στο καλαθι...το κυριακατιο γυρο του βουνου των 20κμ που φοβομουν μη κουραστεις κ συ γυρισαμε μετα απο δυομιση ωρες τροχαδη κ δεν ειχες καταλαβει τιποτα....

Last edited:

SKUTZAKOS

Member
25 Σεπτεμβρίου 2013
10
0
KALAMATA
(συνεχιζεται).......

...τα ταξιδια μας με το αυτοκινητο που καθοσουν πισω κ ακουμπουσες το κεφαλι σου στον ωμο μου....τις βραδινες μας βολτες στη παραλια κ το κοσμο που σε κοιτουσε με δεος κ ολο με ρωταγε για σενα....τις βολτες μας που σου πετουσα ξυλα κ εβλεπα εναν σκυλο 60 κιλων να πηδαει χαλαρα 2μ βραχια....τις συναντησεις σου με αλους σκυλους που παντα ηθελες να παιξεις μαζι τους κ μερικοι απο φοβο σου αγριευαν κ συ τους κοιτουσες με απορια....τα παιχνιδια σου με το Σιμπα,τον Ερμη , τη Μυρτω,, την Αννιτα....

...τις βολτες μας με το Γιωργο, ο μονος που τολμαγε να σε κουμανταρει, που σε κραταγε απ το λουρι κ γω ετρεχα μακρια με ολη μου τη δυναμη, μας ακουγε ολος ο τοπος απ τις φωνες σου ,μεχρι να σε αφησει,κ συ ετρεχες να με πιασεις με λαχταρα κ ουρλιαχτα μη σου φυγω....τα πρωινα μας με καφε στο γραφειο, εγω να χαζευω στο fb,κ συ να ξαπλωνεις βαριεστημενος κ καθε τοσο με κοιτουσες μηπως βαρεθω κ παμε καμια βολτα επιτελους....

...τοτε που κουταβι φοβηθηκες το τυπο στη πλατεια με τα μπαλονια κ ξεσηκωσες το κοσμο....πηγα κ σου πηρα ενα...οχι δε φοβηθηκες...οσοι σε γνωρισαν θα εχουν παντα να λενε για ενα πρεσα ατρομητο.....δεν ησουν αγριος...ησουν ατρομητος κ ηθελες να προστατευσεις την οικογενεια σου....ξερω οτι θα δινες τη ζωη σου για να τη προστατεψεις...

...το βραδυ που γυριζαμε απο προπονηση...το πεταγμα σου μπροστα στο αυτοκινητο που σε χτυπησε κ γω παγωμενος ετρεξα να δω αν ζεις κ συ ειχες παει σπιτι...την υπομονη σου στο γιατρο..κ την απορια μου πως γλιτωσες με 2 γρατζουνιες μονο...τα βραδια που εβλεπα τν κ σε φωναζα να δεις τα ζωακια στη τηλεοραση κ συ τα κοιτουσες λεπτα ολοκληρα μεχρι ν'αλλαξω καναλι....

....πολλοι με ρωτουσαν ποσα στρεματα κηπο θελει ενας τετοιος σκυλος κ γω τους απαντουσα μισο μετρο ..του αρκει ναμε μαζι του.....παντα σου φωναζα για τη λαιμαργια σου!!..δε ξερω τι θα μπορουσα να κανω για νασε σωσω..ξερω οτι τυφλωθηκες κ μολις 20μ μακρια μου κοιτουσες δεξια αριστερα με αγωνια να δεις που ειμαι...

...σε φωναξα κ ηρθες κ επεσες στα ποδια μου, κ μολις ειδα το πρωτο τιναγμα του ποδιου σου κ καταλαβα τι ειχε συμβει η καρδια μου κοπηκε σε χιλια κοματια...δε μπορουσα να σε σηκωσω κ μεχρι να φερω το αυτοκινητο..περασαν δευτερολεπτα...η ανασα σου ειχε τελειωσει..ποτε δε θα μπορεσω να ξεχασω..οταν βγηκα απ τ'αυτοκινητο να σε σηκωσω, ειχες φυλαξει οτι δυναμη σου ειχε μεινει για να μου κουνησεις την ουρα τελευταια φορα...

..το δηλητηριο ειχε κοκκαλωσει το σωμα σου, ομως εσυ μου κουνησες την ουρα σου δυνατα...αυτο το κουνημα παντα θα μου ραγιζει τη καρδια.....ακομα κ αυτες τις στιγμες με κοιτουσες ατρομητος....μονο εγω διπλα σου φοβομουν..κ φωναζα κ εκλαιγα γ'αυτο..που σ 'εχανα..σ'εβαλα στ'αμαξι κ δεν ειχες σχεδον ανασα...παντα θα μετανιωνω που η τελευταια σου πνοη ηταν σ'ενα αμαξι που ετρεχε κ οχι στα χερια μου...

...καθε φορα που κοιταζω το καθρεφτη, η ουλη που μου κανες στη θαλασα με τα νυχια σου θα ειναι εκει στο προσωπο μου να τη βλεπω.....να ξερεις οτι οχι απλα περασες απ τη ζωη μου,αλλα για οσους σε γνωρισαν εστω κ λιγο θασε ενας μυθος!!!! ο μυθος του δικου μου ατρομητου πρεσα καναριο!!!!! ο μυθος του BRUS!!!!!!!!

ΥΓ.1 τον αλλο μηνα αλλαζω σπιτι ..σ'αυτο δε παλευεται η απουσια σου.
ΥΓ.2 να ξερεις οτι θα λειψεις ακομα κ στη Σια κ ας μη το παραδεχτει ποτε της!
ΥΓ.3 αν κ στο ξαναπα ''ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ''
ΥΓ.4 φιλια στο Νιονιο κ στη Τζουλια....

Last edited by a moderator:

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Έχεις περάσει ότι πιο δύσκολο.. Να χάνεις το σκύλο σου μπροστά στα μάτια σου απο την κακία αλλού ανθρώπου..

Καλή δύναμη

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Τραγικό πραγματικά, να χάνεις τον αγαπημένο σου ακύλο έτσι..να μην μπορείς να απολαύσεις μιά βόλτα σε ένα δάσος ή στην εξοχή από τον φόβο της φόλας. Τι να σου πω που να μην έχεις σκεφτεί ή ακούσει ή που να μπορεί να σε παρηγορήσει όταν χάνεις τον καλύτερο σου φίλο πριν την ώρα του από την κακία και την αρρώστια κάποιου κτήνους.

SKUTZAKOS

Member
25 Σεπτεμβρίου 2013
10
0
KALAMATA
...μενω εκτος πολης...στη πρωινη βολτα πριν τη δουλεια για κατουρημα...στο ιδιο χωραφι που πηγαιναμε τους τελευταιους 4 μηνες διπλα απο το σπιτι μου.....ναι φολα...υδροκυανιο...

..προσπαθω για φωτο..

Last edited by a moderator:

Boss

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2013
279
170
Πρεπει να ηταν φοβερός σκύλος και εσύ πολύ καλός μαζί του! Ειμαι σίγουρος οτι ευχαριστηθηκε το χρόνο του μαζί σου και ενιωθε περηφανος για την αγελη σας οσο και εσύ!! Αυτο να σου δίνει κουράγιο .....γιατι ολη αυτή την αγάπη που δείχνείς την αξίζει και ενας καινούργιος ....διαφορετικός σκυλος.

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
"φαρμακωθηκαμε" Κυριακάτικα..
Καλημέρα και καλώς όρισες φίλε. Να τον θυμάσαι όπως του άξιζε, με περηφάνια και αγάπη. Αυτοι είναι δυστυχώς οι άνθρωποι, ευτυχώς όχι ολοι..

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΝΟΣ

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2013
136
6
μυτιληνη
Λυπαμαι πολυ...ειναι πολυ αδικος ο τροπος που τον εχασες...ευχομαι να το ξεπερασεις συντομα...ομως ποτε να μην ξεχασεις..και οταν νιωσεις ετοιμος να δωσεις την αγαπη σου σε ενα νεο σκυλο..κουραγιο