Καλησπέρα,
...θα εκτιμούσα να ακούσω "κατι πήγε στραβά με το συγκεκριμένο κουταβι, το αναλαμβάνω εγω και σου κλείνω απο τωρα ενα κουταβι απο την επόμενη γεννά αν και εφόσον συμφωνείς κι εσυ".
@vas, φαντάζομαι ότι ξέρεις τι σημαίνει αυτό που θα εκτιμούσες: "το αναλαμβάνω εγώ"... έτσι?
Και, αν δεν ξέρεις, σου απαντάει ο
@east49, αμέσως παρακάτω!
Υ.Γ. Φαντάζομαι ότι έχεις ακούσει για ένα γνωστό οικιακό σκεύος, που λέγεται "κουβάς"...
...Αν το προβλημα ειναι σοβαρο κ σοβαρος ειναι κ ο εκτροφεας δεν νομιζω οτι θα υπηρχε τωρα κουταβι να συζηταμε...
Ω, ναι...
Αυτο ακριβως θα ηθελα...και ψαχνω εναν καλο ορθοπεδικο κτηνιατρο!!!!και παλι ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!!αν ξερετε καποιον!!!
Καλοί ορθοπεδικοί κτηνιάτροι υπάρχουν μερικοί... και θα ενημερωθείς από τα σχετικά θέματα στο φόρουμ, είτε από άλλα μέλη...
Για μένα, οι καλύτεροι (υπό την έννοια: "δοκιμασμένοι από εμένα και την ευρύτερη οικογένειά μου"), που θα εμπιστευόμουν (αρχικά) τη γνώμη τους, είναι δύο κτηνίατροι:
- Στέργιος Βλαχόπουλος (Νέα Σμύρνη)
- Νίκος Καραμήτσος (Χαλάνδρι)
Spyv σου εστειλα προσωπικο μηνυμα λογω του ενδιαφεροντος σου για το βιντεο.εχεις bull terrier?
Η αλήθεια είναι ότι ο
@spyv έχει Bull Terier...
Όμως, πιστεύω ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν έχει να κάνει με την φυλή του κουταβιού...
Υ.Γ. Αλήθεια, δεν θα ήθελα να είμαι ψύλος στον κόρφος σου... κατανοώ απόλυτα τον προβληματισμό σου και τα συναισθήματά σου...
Εμείς, κάποτε, υιοθετήσαμε ένα αρσενικό γατάκι 30 ημερών, σώζοντάς το κυριολεκτικά από του Χάρου τα δόντια... είχε το ίδιο πρόβλημα... όμως, εμείς δεν το υιοθετήσαμε σαν "καθαρόαιμο" και "εκτροφικό"... θέλαμε να το σώσουμε από το δρόμο, που δεν θα επιβίωνε... και είπαμε: "κουτσό? έστω, δεν μας πειράζει"... και το βγάλαμε Ζιντάν, μάλιστα, σκεφτόμενοι ότι ο γνωστός ποδοσφαιριστής είχε πολύ γερά πόδια... τελικά, το πρόβλημα διορθώθηκε σε 1 μήνα περίπου... όμως, επαναλαμβάνω: Δεν ήταν εκτροφικό και καθαρόαιμο γατάκι...