Bulldog και μωρό-μαξιλάρι

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Δεν μου άρεσε! Παρόλο που και εγώ μαζί με τη μικρή κοιμάμαι και πολλές φορές ανεβαίνει στα μαξιλάρια πάνω από το κεφάλι μου και βάζει το μουσουδάκι της δίπλα στο πρόσωπό μου και μαρέσει.... αυτό είναι μωράκι και ο σκύλος έχει όλο το κεφάλι του πάνω στου μωρού που φαίνεται να δυσανασχετεί! Σαφώς και είμαι υπέρ να υπάρχουν μωρά και σκυλιά μαζί αλλά να μην φτάνουμε και στα άκρα....

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Τα γαλλικα συνηθηζουν να ακουμπανε το κεφαλι τους γενικος. Και εχει και καπιοο βαρος!
Αλλα εδω το μωρο δειχνει να ενοχλειται πολυ και να μην ειναι ανετα- δεν ειναι και αναγκη να γινονται τετοια!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Καλα εεε ο σκύλος την έχει καταβρει!!!!και ούτε καρφάκι δεν του καίγεται και ας σπρώχνει όσο μπορει με τα χεράκια του ο μπόμπιρας!!!ΚΑι εγ'ω κοιμόμουν με το Μαξιμίλιαν μου 11 χρόνια στο ίδιο κρεβάτι (για τον Δια ουτε κουβέντα να κοιμηθούμε μαζι...μια που ανεβαινειι και μια που φεύγω εγω απο την άλλη μερια..!!)αλλα αυτο ειναι και μωρο...και ούτε κουβέντα μπορει να του πει..ουτε να το μετακινήσει ΄λιγο πιο πέρα...Πιστεύω λοιπόν οι γόνεις να τραβήξαν απλα το βιντεάκι..και όχι να ισχύει γενικά αυτο...