bullies

@nikos

Member
21 Οκτωβρίου 2012
16
0
καλησπερα σε ολους... θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει ελληνας εκτροφεας με bullies xxl κ που?? σας ευχαριστω εκ τον προτερων:D

@nikos

Member
21 Οκτωβρίου 2012
16
0
american bullies xxl <μπλε> δεν νομιζω να μπορω να γραξω site που εχω βρει απο αμερικη ,αλλα αμα πατησετε στον brownser πιστευω θα τα βρητε κατευθειαν.

@nikos

Member
21 Οκτωβρίου 2012
16
0
το ξαναειδα αν κ το βλεπω μερες τωρα ειναι xxl αλλα προφανοσ extra extra large εινα γιατι υπαρχουν κ κατι κοντα...

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Υπάρχει εκτροφέας bullies ABKC registered στην Ελλάδα? :eek:
Υπαρχει θυληκο bullies στην Ελλαδα.
Νομιζω ομως οτι δεν ειναι αναγνωρισμενη φυλη απο την fci.Ισχυει αυτο?

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Ε ναι φυσικά κ ισχύει.Εδώ δεν είναι τα APBT.
Γνώμη μου είναι ότι ο φίλος πάει να μπλέξει σε μια φυλή που εκτρέφεται για εντελώς λάθος λόγους,με πολλά προβλήματα λειτουργικότητας.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Κοινολογικοί όμιλοι.
ΑΒΚC (American Bully Kennel Club) είναι ο όμιλος που αναλμβάνει να καταχωρεί σε παγκόσμιο επίπεδο όλα τα σκυλιά της φυλής αυτής,καθώς να εκδίδει κ pedigree.

Στην Ελλάδα μάλλον δεν θα βρεις,τουλάχιστον εξ'όσων γνωρίζω εγώ δεν υπάρχει.

@nikos

Member
21 Οκτωβρίου 2012
16
0
ρε παιδια το ειδα μπροστα μου...στα everest στον πορτο-ραφτη κ μου ειπε ο ανθρωπος οτι το πηρε απο ελλαδα ....αλλα λογο βιασυνης δεν προλαβαμε να πουμε πολλα κ με αφησε με το στομα ανοιχτο κ εφυγε..

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Είδες καθαρόαιμο (καταγεγραμμένο σε όμιλο με pedigree)?
Δύσκολο να το πιστεύψω.
Να μοιάζει κάτι με Αμερικάνικο ναι, μπορεί. Αλλά προσοχή όταν χρησιμοποιούμε τον όρο καθαρόαιμο.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Καμία σχέση.
Tα pitbull είναι λειτουργικότατα σκυλιά χωρίς μορφολογικές υπερβολές.Tα bullies έχουν εκτραφεί με μοναδικό κίνητρο να δείχνουν "bad ass".Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα υπερμεγέθη κεφάλια,που κουράζει το ζώο ακόμα κ όταν το κρατάει όρθιο,εξαιρετικά φαρδύ (βαρελοειδές)στέρνο,πολύ χαμηλό κέντρο βάρους που καθιστά αδύνατες πολλές γεννετήσιες λειρουργίες και άλλα πολλά ..

Mάλλον θα το αγόρασε από καμιά αγγελία ο φίλος που είδες,το πιθανότερο σενάριο δηλαδή είναι αυτό ..

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
στην ελλαδα οχι δεν υπαρχει...αρεσουν στο κυριακο πολυ αυτα και το εχουμε ψαξει αρκετα το θεμα,εκτος βεβαια αν μας εχει ξεφυγει κατι. δυστηχως τα συγκεκριμενα ζωακια βγαζουν καποια θεματα υγειας.

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
δεν υπαρχει επισημος εκτροφεας bully στην ελλαδα,παρε και τον κοε ομως να το επιβεβαιωσεις,αν και δε ξερω αν ειναι αναγνωρισμενη φυλη ...ο ανθρωπος θα το πηρε απο κανεναν ιδιωτη η απο πετ η δε θα ηταν bully