Bullmastiff - Cargo


Status
Κλειδωμένο θέμα

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Το σκυλι ειναι παχυ και ειναι κριμα. Δε χρειαζεται να σαι γνωστης για να το ξερεις, φαινεται, κανει μπαμ. Τα σκυλια που ειναι μεγαλα ειναι ΑΡΜΟΝΙΚΑ μεγαλα χωρις να φαινονται παχια.

Δεν ειμαστε παιδακια να μη καταλαβαινουμε τι βλεπουμε. Βλεπω το bullmastiff που σαρωνει στα bis να ειναι σωστοτατο, και γενικοτερα δεν εχω ξαναδει σκυλι ετσι παχυ και να λεει ο ιδιοκτητης του οτι ειναι νορμαλ.


Sent from my new iPad using Tapatalk HD
 


panosdog

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
320
1
, και γενικοτερα δεν εχω ξαναδει σκυλι ετσι παχυ και να λεει ο ιδιοκτητης του οτι ειναι νορμαλ.


Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Και αρσενικο παρακαλω!
Οχι απλα νορμαλ ρε συ aouimbae!
 


samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
συμφωνω με την σιωπη,αλλα αν κ εφοσον υπαρχουν αναλογιες...το υψος επισης δεν δηλωνει αυτοματα οτι πρεπει να εχει κ τετοιο βαρος.απο τα 69 εκατοστα στα 72(που αυτο δεν ειναι κακο,προσωπικα μ'αρεσει) κ 19-20 κιλα παραπανω(εδω διαφωνω) ,νομιζω πως δεν...ειναι τεραστια η διαφορα.

αυτα τα εχει παρει επισημα φανταζομαι,οχι οτι θα τα επαιρνε αν ετρεχε...
εγω παλι νομιζω οτι ειναι αναλογικα πολλα σε σχεση με το ανωτατο οριο φυλης το οποιο δεν περιλαμβανει τιποτα αδυνατα ζωακια.Για τις αναλογιες ειπα και πιο πανω οτι τον εχω δει μονο σε φωτο οποτε δεν μπορω να κρινω οπως πρεπει απλα επαναλαμβανω οτι χτυπα πολυ εντονα στο ματι η κοιλια του....και ο Solo φαινεται τεραστιος αλλα οταν τον βλεπεις το βλεμμα δεν παει πρωτα στην κοιλια ....τελωσπαντων εγω ειπα αυτα που ειχα να πω γιατι εξελαβα το thread ως προσκληση σχολιασμου , αν δεν ειναι ετσι τοτε σταματω εδω.
 


Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Αφου πιασαμε το θεμα των κιλων,απλα να τονισω οτι ο solo που φαινεται τεραστιος ειναι "μονο" 58-59 κιλα!
 


kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Ο Play my game φαινόταν σαν θηλυκό δηλαδή?
Φαινόταν σαν θυληκό με το μισό κόκκαλο και αρκετούς πόντους κοντύτερος....ΜΙΣΟΣ...όπως και είναι μισός απ τον Fidel του Νάσσου.... Ναι ο play my game ήταν ιδιαίτερα πιο μικρός απ τον Cargo όπως και αν θες έλα δες τον από κοντά αφού απορείς να σου λυθεί !!! :) :) Aκόμα και σήμερα, δίπλα μένεις :) !!!
 


kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Αφου πιασαμε το θεμα των κιλων,απλα να τονισω οτι ο solo που φαινεται τεραστιος ειναι "μονο" 58-59 κιλα!

To βίντεο με το Fidel του Νάσου και τον Teddy !! O fidel είναι μπροστά και ο Τeddy πίσω....O fidel είναι 69-70 εκατοστά και 65 κιλά....O Cargo 72cm και 78.5-79 κιλά.....
Τα συμπεράσματα δικά σου φίλε Rice για το πως είναι ο Teddy δίπλα στον Cargo.........Που ήδη είναι ΜΙΣΟΣ απ τον Fidel στο βίντεο.... Παρατηρείστε στα πρώτα δευτερόλεπτα πόσο πιο μικρός και ''μαζεμένος'' είναι ο Teddy δίπλα στον Fidel!!!

Ο.Κ.Α - Athens 2012 - YouTube

Και κάποιοι που δεν γνωρίζουν για τα bis ας μη μιλάνε γιατί κάποιοι άλλοι ξέρανε-ξέραμε ήδη που θα πάνε τα bis....Όπως ξέραμε και που θα πάνε τα bis όταν έπαιζε ο Αdonis di Molossos κλπ κλπ κλπ.................... Κάποιοι κλείνουν τα στόματα και τα μάτια αλλά ξέρουν τι λέω...Σε αυτό το καραγκιοζιλίκι που κάνουν μερικοί δε θα αναλωθώ καθόλου ....!!!!
Ο σκύλος και εγώ είμαι εδώ, ο Ricoς ήδη καλέστηκε ...αφού απορεί , όποιος άλλος θέλει να δει από κοντά ο Cargo και εγώ είμαστε στο Γαλάτσι !!! Δεν κρυβόμαστε ΠΟΥΘΕΝΑ και ΔΕΝ φοβόμαστε να εκτεθούμε ΠΟΥΘΕΝΑ.....Όποιος θέλει εδώ να διαπιστώσει από κοντά ότι θέλει, διαδυκτιακά δεν γίνεται το σημείο που κάποιοι θέλετε να αναλύσετε και να το φτάσετε...Δεν πάει άλλο, θέλει από κοντά !!
 


Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
To βίντεο με το Fidel του Νάσου και τον Teddy !! O fidel είναι μπροστά και ο Τeddy πίσω....O fidel είναι 69-70 εκατοστά και 65 κιλά....O Cargo 72cm και 78.5-79 κιλά.....
Τα συμπεράσματα δικά σου φίλε Rice για το πως είναι ο Teddy δίπλα στον Cargo.........Που ήδη είναι ΜΙΣΟΣ απ τον Fidel στο βίντεο.... Παρατηρείστε στα πρώτα δευτερόλεπτα πόσο πιο μικρός και ''μαζεμένος'' είναι ο Teddy δίπλα στον Fidel!!! !!
O Teddy στο δικό μου άπειρο μάτι, δεν μου φαίνεται ούτε μίσος απο τον Fidel και καθόλου θηλυκό. Ισα ίσα, ισορροπημένο, αρμονικό και τυπικό bullmastiff.
Τώρα εάν ο δικός σου σκύλος είναι 78 κιλά και ο Teddy 62-63 κιλά, λογικά και θα φαίνεται μικρότερος. Οπως επίσης θα φαινεται και ο δικός σου σκύλος μπροστά σε ένα αγγλικό μαστιφ 100 κιλών . Το θέμα όμως δεν είναι το μέγεθος σε μια φυλη αλλά ο τύπος ως προς το πρότυπο της φυλής.

By the way και εμένα μου αρέσει ο Dozer ( Bullstock heavy equipment)που μπορεί να είναι 75 κιλά αλλά τα έχει άψογα επάνω του και δεν φαίνονται περιττά, μπορεί να τα υποστηρίξει.
 


kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Αφου πιασαμε το θεμα των κιλων,απλα να τονισω οτι ο solo που φαινεται τεραστιος ειναι "μονο" 58-59 κιλα!
O Solo δεν είναι τεράστιος και ΠΟΤΕ δεν ήταν !! Είναι τυπικός και νορμάλ και πουθενά ακραίος ,ένα κανονικό και τυπικό σε διαστάσεις bullmastiff είναι!!! 15 μηνών ήταν 55.200 κιλά που τον είχα δεί 3-4 φορές (αν θυμάμαι καλά)....Σήμερα είναι 58-59 κιλά που λέει ο ιδιοκτήτης του, δηλαδή πόσο άλλαξε από 15 μηνών με αυτά τα 3 κιλά??? ¨ΗΜΑΡΤΟΝ...επίσης ο Solo βάση ιδιοκτήτη του στο 20λεπτο με μισάωρο είναι off και κουράζεται ΠΟΛΥ όπως λέει !!

Αλλά ,να ξαναπώ, ότι είναι ΤΥΠΙΚΟΣ σε θέμα διαστάσεων και τυπικό bullmastiff με τέτοιο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ χαρακτήρα και ''ενέργεια'' που o Solo ήταν ο σκύλος που με έκανε να αποφασίσω να αποκτήσω bullmastiff καθώς ήταν το ΠΡΩΤΟ bullmastiff που είδα στη ζωή μου...

Ο Cargo ο παχύσαρκος που λέτε εσείς...στο δικό μου ρυθμό με τροτ βγάζει 2,5-3 ώρες ΠΟΛΛΩΝ χιλιομέτρων και σταματάμε ΜΟΝΟ για νερό ,,,εδώ είμαστε ΚΑΙ εγώ ΚΑΙ ο σκύλος να πάμε ΟΠΟΤΕ θέλετε ''διαδρομή'' ME XΡΟΝΟΜΕΤΡΟ.........

Ο Cargo o παχύσαρκός που λέτε εσείς...στο δικό ρυθμό με σπρίντ 70-80%:
Bullmastiff - Cargo is running and running and more ...running - YouTube

Με ακολουθεί χωρίς να τραβάει τα πόδια του από πόνο και ΧΩΡΙΣ να φεύγει ο κώλος πέρα-δώθε...ΠΟΤΕ δεν πήγε βάρκα γυαλό...ΠΟΤΕ !!!...εδώ είμαστε ΚΑΙ εγώ ΚΑΙ ο σκύλος να πάμε ΟΠΟΤΕ θέλετε ''διαδρομή'' ΜΕ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ...Αλλά οι πιο πολλοί που το ''παίζετε'' μάγκες διαδυκτιακά , ΟΥΔΕΙΣ θα έρθει να δει να δοκιμάσει, ΟΥΔΕΙΣ.....ΣΑΣ προσκαλώ όλους μαζί ''πακέτο'' να έρθετε (όσοι φυσικά έχετε απορία και τρώγεστε τόσο με τον Cargo να πάμε μία αθλητική διαδρομή πολλών χιλιομέτρωνν, ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ)... Αλλά και όποιος άλλος θέλει......

Εγγυώμαι ότι ΟΥΔΕΙΣ από εσάς που κράζετε δεν θα αντέξει τον ρυθμό εμένα και του Cargo και στο 20 λεπτο θα είστε off !!!

Eπαναλαμβάνω και τελειώνω με αυτό το θέμα...
ΣΑΣ ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ !!! όχι όλοι εννοείται, αλλά οι συγγεκριμένοι που ψάχνονται και τρώγονται με μένα, με τον Cargo και τα ρούχα τους.....ΣΑΣ προσκαλώ όλους μαζί ''πακέτο'' να έρθετε (να το ξαναπώ...όσοι φυσικά έχετε απορία και τρώγεστε τόσο με τον Cargo , για να πάμε μία αθλητική διαδρομή πολλών χιλιομέτρων, ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ)... και μετα θα δούμε ποιος είναι ο παχύσαρκος, ο αθλητικός και αυτός με την αντοχή !!!! Μην αναλώνεστε τόσο επιδερμικά και άδικα στο διαδυκτιακό εφόσον υπάρχει το ζωντανό ....ΣΑΣ προσκαλώ όλους ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ και από αυριο πρωί κιόλας........
και επίσης βλέπουμε αν ο Cargo μπορεί να υποστηρίξει τα κιλά του..........Μην αργείτε, γιατί μετά εγγυώμαι ότι θα έχουμε ΠΟΛΥ πιο ποιοτικές και ενδιαφέρουσες συζητησεις να αναλύσουμε και να εμβαθύνουμε



YΓ ( μπορεί το ύφος μου να δείχνει ότι είναι στα ''κόκκινα'' ή εριστικό ή για κάποιους ακόμα και επιθετικό αλλά γράφω εντελώς ήρεμα και νυμφάλια)

Εγώ την πρόσκληση την έκανα, η απόφαση δικιά σας (για όσους ενδιαφέρονται και καίγονται) !!! Άλλη χαρά και γλύκα έχει το ζωντανό απ το διαδυκτικό ...ε????

Αναμένω :) :)....
 
Last edited:


kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Αλλά είναι πολύ πολύ αρμονικός και ας είναι εκτός προτύπου !!
:rolleyes:

Βρε κιμωνα , κανεις δεν αντιλεγει οτι ο Καργο ειναι ενας τεραστιος σκυλος.. ειναι! και δυνατος αν μη τι αλλο.. για το μεγεθος του δεν περιμενα λιγοτερη δυναμη ή αντοχη.
και οσοι τον γνωρσιαν απο κοντα ειναι επισης ποαρα πολυ καλος χαρακτηρας.,.. μα εντυπωσιακα καλος και αγαπουλας!!
Ομως στην εκθεση , λιγο πριν βγαλεις τις φωτο (που αποθηκευσα ηδη!) συναντησαμε τον κτηνιατρο και οταν τον ρωτησες αν ειναι "χοντρος" και απαντησε .. ....παχυσαρκος. θυμασαι?
και μετα πιασαμε κουβεντα για τροφη του.. και μου ελεγες αν θελω να παχυνει η Μενια να της δωσω αυτη την τροφη... θυμασαι?
δεν καταλαβαινω γιατι τα παιρνεις τοσο πολυ και βγαινεις εκτος εαυτου..
(οκ ολοι "θιγομαστε" αν μας που κατι καπως για τον σκυλο μας.. και αρχιζουμε τις διακιολογιες και εγω το εχω κανει )

και παιδια και Κιμωνα, COOL !! μην κλειδωσετε και αυτο το θεμα... ε?? ;)
 


GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.815
5.047
patra
grdane.blogspot.com
κιμωνα...
θα σταθω σε εκφραση σου αναλογη... οταν εχεις αναρτηση το προτυπο..
για να καταλαβεις γιατι δεν πρεπει να εισαι απολυτος... και γιατι ορισμενες δημοσιευσεις ΣΟΥ σε προδιδουν και σε κανουν να εκτιθεσαι..
χρησιμοποιεις λοιπον στο πρωτο σου ποστ εκει που αναρτεις το προτυπο της φυλης..
αυτα ειναι τα σωστα αυτια και μπουλμαστιφ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ με αλλα αυτια...
( σορυ δεν εκανα και κοπυ πειστ..)

επειτα απο αρκετα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
αυτια... στραβα ποδια.... πλατη.... ουρα ... κλπ...
εχεις ξεχασει να αναφερεις το υψος.... και τι δεν υπαρχει
οπως και τα κιλα... και τι δεν υπαρχει...
σκεψου τα λιγο φιλικα...
οχι τιποτα αλλο
αλλα αν πραγματικα πιστευεις σε αυτο το δεν υπαρχει που κατ'επαναληψη... τονιζεις..
τοτε καταλαβαινω απολυτα πως και γιατι θεωρεις τα κιλα του καργκο φυσιολογικα..
μια κι εχεις ενα μπουλμαστιφ... το οποιο... κι ομως υπαρχει..

εννοειται οτι δεν συμφωνω με ουτε ενα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ απο αυτα που αναφερεις αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα συζητησης..
που αφορα στο προτυπο... ( οποιαδηποτε φυλης)
τι αυτο περιγραφει... πως θα επρεπε να το αντιλαμβανομαστε...
κι αν υπαρχει ο τελειος σκυλος..
κι αν υπαρχουν η οχι σκυλια καθε φυλης... με μπεστ σοου... ομαδος κλπ με ελαττωματα....
υπαρχει ενα κειμενο κυκλοφορει τελευταια.. στο διαδικτυο... τυφλωση εκτροφεα λεγεται...
κι αφορα αυτον τον εκτροφεα που θεωρει τα σκυλια του τελεια..
βλεπει τις αδυναμιες ολων των αλλων σκυλων..
εκτος των δικων του... εκεινα τα θεωρει τελεια δειγματα φυλης....

ευχομαι να χαρεις πολλα πολλα χρονια χαρουμενης κι ευτυχισμενης ζωης με τον καργκο....
οπως φαινεται να εχεις μεχρι τωρα....
 


kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
κιμωνα...
θα σταθω σε εκφραση σου αναλογη... οταν εχεις αναρτηση το προτυπο..
για να καταλαβεις γιατι δεν πρεπει να εισαι απολυτος... και γιατι ορισμενες δημοσιευσεις ΣΟΥ σε προδιδουν και σε κανουν να εκτιθεσαι..
χρησιμοποιεις λοιπον στο πρωτο σου ποστ εκει που αναρτεις το προτυπο της φυλης..
αυτα ειναι τα σωστα αυτια και μπουλμαστιφ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ με αλλα αυτια...
( σορυ δεν εκανα και κοπυ πειστ..)

επειτα απο αρκετα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
αυτια... στραβα ποδια.... πλατη.... ουρα ... κλπ...
εχεις ξεχασει να αναφερεις το υψος.... και τι δεν υπαρχει
οπως και τα κιλα... και τι δεν υπαρχει...
σκεψου τα λιγο φιλικα...
οχι τιποτα αλλο
αλλα αν πραγματικα πιστευεις σε αυτο το δεν υπαρχει που κατ'επαναληψη... τονιζεις..
τοτε καταλαβαινω απολυτα πως και γιατι θεωρεις τα κιλα του καργκο φυσιολογικα..
μια κι εχεις ενα μπουλμαστιφ... το οποιο... κι ομως υπαρχει..

εννοειται οτι δεν συμφωνω με ουτε ενα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ απο αυτα που αναφερεις αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα συζητησης..
που αφορα στο προτυπο... ( οποιαδηποτε φυλης)
τι αυτο περιγραφει... πως θα επρεπε να το αντιλαμβανομαστε...
κι αν υπαρχει ο τελειος σκυλος..
κι αν υπαρχουν η οχι σκυλια καθε φυλης... με μπεστ σοου... ομαδος κλπ με ελαττωματα....
υπαρχει ενα κειμενο κυκλοφορει τελευταια.. στο διαδικτυο... τυφλωση εκτροφεα λεγεται...
κι αφορα αυτον τον εκτροφεα που θεωρει τα σκυλια του τελεια..
βλεπει τις αδυναμιες ολων των αλλων σκυλων..
εκτος των δικων του... εκεινα τα θεωρει τελεια δειγματα φυλης....

ευχομαι να χαρεις πολλα πολλα χρονια χαρουμενης κι ευτυχισμενης ζωης με τον καργκο....
οπως φαινεται να εχεις μεχρι τωρα....
Το bullmastiff ΔΕΝ έχει στο πρότυπο του ΠΟΥΘΕΝΑ αιτία αποκλεισμού από εκθέσεις το βάρος ή το ύψος Πέτρο !! Γι αυτό και δεν αναφέρθηκα στο ''ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ'' σε αυτούς τους τομείς (ύψους-βάρους), δεν ''κρύβομαι'' από κάτι όταν δημόσια παραθέτω φωτογραφίες, πρόοδο ανάπτυξης, videos :).....

Eίναι Μαστιφοειδής φυλή με τάσεις προς τα ''πάνω'' και DOGOs έχουν υπάρξει στα 70cm και 60 κιλά και ήταν εκπληκτικά δείγματα, αλλά, ναι, σίγουρα θα υστερούσαν στο κυνήγι !!!
Ο Cargo όμως δεν είναι ούτε Greyhound, ούτε pointer, ούτε κάποια λαγωνίκα για να μιλάμε για απίστευτες ταχύτητες και απίστευτους χρόνους !!
Ο Cargo είναι bullmastiff , το bullmastiff είναι watchdog !! Eντοπίζει, ανατρέπει, σπριντάρει (αν χρειαστεί απ την ενδιάμεση απόσταση που θα ορίσει το ίδιο) και ανατρέπει!!! ,
Μάλιστα, η φυλή γνωρίζει πότε πρέπει να σπριντάρει και πόσο πρέπει να ''μαζέψει'' την ενδιάμεση απόσταση ώστε να έχει ''σιγουράκι'' τη σύλληψη και ως εκεί περπατάει σαν τη γάτα !!
Ορίστε ένα παράδειγμα ΑΠΟΛΥΤΟ της φυλής και δεν κάνω διαφήμιση στο σκύλο του Ricos !
Αλλά ο Solo σε αυτό το video δείχνει το απόλυτα έντονο ένστικτο αλλά και τη ''φέρμα'' του bullmastiff με το πάτημα της γάτας που πρέπει να έχει κατά την ''προσέγγιση'' όσο πιο αθόρυβα μπορεί !!!

Bullmastiff on alert - YouTube
(τον Cargo ακόμα δεν τον έχω ''προλάβει'' με την κάμερα σε αυτό το στιγμιότυπο αλλά που θα μου πάει ο κερατάς :D )....
Αυτό είναι το απόλυτο πάτημα της γάτας στο bullmastiff, και όταν υπάρχει ''απειλή'' υπάρχει κλείσιμο της απόστασης από το σκύλο, ''καβάτζωμα'' όπου μπορεί για να ''χαθεί'' , σπρίντ-ανατροπή σύλληψη !!! Το bullmastiff είναι σκύλος που στα 30-40-50-100 μέτρα είναι ΑΝΕΜΟΣ άπιαστος και γι αυτό εκτράφηκε (άνεμος εννοώ βάση των στάνταρ της φυλής του bullmastiff και όχι βάση του Greyhound που για 1.5-2 λεπτά μπορεί να κρατήσει 80χλμ την ώρα μέχρι να ακινητοποιήσει και να σκοτώσει το λάγο....), δημιουργήθηκε ..ωστε στα 30-40-50-100 μέτρα να ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ , να ακινητοποιεί και να συγγρατεί ΧΩΡΙΣ να τραυματίζει!!!

Θα ξαναποστάρω αυτό το video: Bullmastiff - Cargo is running and running and more ...running - YouTube

Για να μιλάμε και βάση ''ιστορίας'' αλλά και ''εργασίας''...Σε αυτό το video με τον Cargo, τρέχουμε όχι απλά 30-40-50-100 μέτρα (που ''απαιτεί'' η φυλή του bullmastiff για να εργαστεί) αλλά πολύ πολύ περισσότερο και όχι foul 100 τοις 100 ταχύτητα, γιατί ΚΑΙ με ''ξελιγώνει'', αλλά και μπορεί στο παιχνίδι του να με ''τζαρτζάρει '', άθελα του, και να με...σκοτώσει , άθελα του με τη δύναμη του και από την λατρεία του (να θέλει να είναι όλο αγκαλιά και ..πάνω μου :D ) γιατί έχω εξφενδονηστεί από τέτοιου είδους παιχνίδια μαζί του λες και με κοπάνησε αυτοκίνητο...
Οπότε, όχι απλά αντέχει και ''εργάζεται'' και με το ΠΑΡΑΠΑΝΩ για το μεγεθος του, αλλά αντιθέτως υπερ-αντέχει και ''δίνει'' ότι του ζητήσεις και με το ΠΑΡΑΠΑΝΩ βάση των ''ορίων'' ανοχής για τη φυλή του αλλά και των ''ορίων'' της θέλησης του !!!

ΤΟ παραπάνω βάρος και ύψος ΔΕΝ είναι για disqualified Πέτρο γι αυτό και δεν το ανέφερα !!! Δεν φοβάμαι την έκθεση και ούτε το να ,,,,''προδοθώ'' !! Άν φοβόμουν κάτι τέτοιο, θα είχα κρυμμένο το σκύλο μου και ΔΕΝ θα σας καλούσα άπαντες να τον δείτε από κοντά από ΑΥΡΙΟ κιόλας και να πάμε και για αθλητική διαδρομή..... :) :)
 
Last edited:


chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Πέρα από πρότυπα και λειπές π@$#5ες ο σκυλός σου είναι πανέμορφος να τον χαίρεσαι.
 


Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Στο τελευταιο βιντεακι που αντιπαρεθεσες βρε κιμωνα απο ειδα ο σκυλος ηταν 15.5 μηνων και 62kg και 69cm ειναι δηλαδη καπου 15 κιλα κατω απο οσο ειναι σημερα . Παντως σκεψου αν το σκυλι βγαζει το τρεξιμο που λες φαντασου τι παπαδες θα εκανε με 10 κιλα λιγοτερο :D
 


kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Πέρα από πρότυπα και λειπές π@$#5ες ο σκυλός σου είναι πανέμορφος να τον χαίρεσαι.
Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ !! Μα πάρα πολύ!!! :D :D :) και ο μικρός ε ??? :D

Eπίσης, και αναφέρομαι γενικά και όχι σε σένα φίλε μου Chrispapas,


ξέρω τι είναι ο σκύλος μου... !!Με τα όμορφα του τα άσχημα του, τα καλά του , τα κακά του !!! Τα λάθη του , τα σωστά του ...(άλλωστε κανένας ζωντανός οργανισμός δεν είναι τέλειος)
...όταν λέω ότι το θέμα το ''άνοιξα'' για λίγους και καλούς ,ΔΕΝ εννοώ ντε και καλά ότι ''σνομπάρω'' ή είμαι υπεράνω από κάποιον άλλο, αλλά κάποιοι ''θέλουμε'' αυτό το θέμα για να συζητήσουμε αυτά που θέλουμε, γουστάρουμε και μας αρέσουν !! Ευπρόσδεκτος είναι ΠΑΝΤΑ ο οποιοσδήποτε, εννοείται, και ΣΑΦΩΣ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ, αλλά το χοντραίνω και ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ να το φτάσω στα άκρα από αυτούς που στοχευμένα και συγκεκριμένα με λόγο ΚΑΙ δόλο μπαίνουν να κάνουν ότι κάνουν με κακία και ζήλια !!! Τουλάχιστον ευτυχώς που ξέρουν ποιοι είναι ποιοι και ξέρουμε τι λέμε..........

Δεν άνοιξα το θέμα για να το κλείσω ή να κλείσει !! Μπορεί να ''χτιστεί '' όμορφο θέμα και..ποιότητα !!!!

Σε ευχαριστουμε και πάλι και εγώ και ο Cargo :)
 


kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Στο τελευταιο βιντεακι που αντιπαρεθεσες βρε κιμωνα απο ειδα ο σκυλος ηταν 15.5 μηνων και 62kg και 69cm ειναι δηλαδη καπου 15 κιλα κατω απο οσο ειναι σημερα . Παντως σκεψου αν το σκυλι βγαζει το τρεξιμο που λες φαντασου τι παπαδες θα εκανε με 10 κιλα λιγοτερο :D
Τότε ήταν κουτάβι , άδετο, με πολύ λιγότερο μυικό απ ότι σήμερα και μωρό σε όλα του !!!! Τώρα είναι ακόμα πιο γρήγορος και εκρηκτικός και ''δεμένος'' με σίγουρο και ασφαλές και πιο ''αντρικό'' πατημα και ''τσαλίμια'' πολύ πιο άμμεσα απ ότι πριν !!! Έχει δέσει, δυναμώσει, μεστώσει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ περισσότερο σε σχέση με τότε !! Το σώμα του τώρα έχει αρχίσει και μπαίνει απ την εφηβεία στην ενηλικίωση !! Δεν φαίνεται αυτό??? (Μην ξεχνάμε ότι ο μπαμπάς του Cargo άλλαζε μέχρι 4.5 ετών και ο παππους του μέχρι 5 ετών... και όταν λέμε ''άλλαζαν'', μιλάμε μορφολογικά, και όταν λέμε ''άλλαζαν'' μιλάμε για σχεδόν άλλα σκυλιά σαν τελική μορφολογία) :)

Για παρατήρησε τον αρχικά εδώ...

Bullmastiff - Cargo 17.5 months old on the move - YouTube και καπάκι εδώ: Bullmastiff - Cargo 17.5 months old - YouTube

κατόπιν εδώ

Bullmastiff - Cargo pose, playing & running - YouTube

όταν αρχίζει και κάνει τα ''τσαλίμια'' του?? Δε σου φαίνεται πιο ''δεμένος'' και πιο έφηβος απ ότι πριν 15.5 μηνών??

μετά για ξανά-παρατήρησέ τον εδώ.....

Bullmastiff - Cargo 24 months old - YouTube ...το τελευταίο του video είναι αυτό (πριν 2 εβδομάδες)

!! Δηλάδη μέχρι σήμερα , δια μέσου ΜΟΝΟ αυτών των video, εσύ παρατηρείς ΜΟΝΟ μία κοιλιά να μεγαλώνει και ολοένα να χοντραίνει?????????? Δηλαδή ΔΕΝ φαίνεται ότι το ζωό μεγαλώνει ομοιογενώς και ολόκληρα???? Δεν παρατηρείται γενική ανάπτυξη ΣΕ ΟΛΑ???? :) :) !!!
 
Last edited:


lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.510
749
Ξεσσαλονικη!!!
εννοειται οτι το ζωο εδεσε,αλλα αυτο το δεσιμο θα υπηρχε κ χωρις τα 15 παραπανω κιλα,εκτος κ αν εννοεις οτι αυτα τα 15 κιλα ,ειναι η φυσιολογικη εξελιξη...ο καργκο για να τρεξει κ να κανει αυτα που κανει ,βαραει κοκκινα κ καρδιαγγειακο κ σκελετικο...κ για να δεις οτι αυτα τα κιλα ειναι δικο σου δημιουργημα,δινε 500 γρμ τροφη στο σκυλι σου,συνεχισε την ασκηση του κ δες τον πως θα γινει..κ αλλη φορα σε ρωτησα ,αλλα δεν απαντησες.ποσα γρμ τροφη δινεις στον σκυλο σου ?για να γινει ετσι το ζωο ,τρωει πανω απο κιλο σιγουρα!!!
 


kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Ο πατέρας του Cargo 9 μηνών
''Μagic Force Astor Chernii Medved''




Ο πατέρα του Cargo 4.5 ετών





O παππους του Cargo 11 μηνών ''Artic Wind of Marconian To Antallis''








O παππούς του Cargo 4.5 ετών

 


peskandritsos

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2009
225
0
O παππούς του Κάργκο με αρέσει πολλάν.
Και ο Κάργκο με αρέσει πολλάν αλλά για το πάχος που λέτε θέλω να τον δω από κοντά πρώτα γιατί οι φωτογραφίες δεν λένε πάντα την αλήθεια.
Όπως και νάχει η κεφάλα του και η έκφραση είναι όλα τα λεφτά!!!
Κίμωνα όταν βρεθούμε να έχουμε κανένα ρολό με χαρτί παραπάνω γιατί θα μας γεμίσουν σάλια ο Γιόσι με τον Κάργκο.:p
 


ΑΡΘΟΥΡΟΣ

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
203
0
Αθηνα
Ο πατέρας του Cargo 9 μηνών
''Μagic Force Astor Chernii Medved''




Ο πατέρα του Cargo 4.5 ετών





O παππους του Cargo 11 μηνών ''Artic Wind of Marconian To Antallis''








O παππούς του Cargo 4.5 ετών

Να πω κ εγω την γνωμη μου.......
Σιγουρα το πανεμορφο κ εκφραστικο bullmastif που εχεις ειναι σωστο μορφολογικα κ εργασιακα, ανετα παιρνει μερος κ σε εκθεσεις εντος κ εκτος χωρας(ακομα κ αν βγαινει απο τα στανταρ της φυλης σε υψος κ βαρος, κ το λεω γιατι κ ο δικος μου εχει ξεφυγει απο τα στανταρ της φυλης σε αυτα τα δυο χαρακτηριστικα, αλλα τα κυπελα πρωτιας τα εχει σηκωσει στην Ελλαδα).
Αλλα απο τις φωτο κ τα βιντεακια διακρινω οτι ειναι λιγακι παχυς(κοιτοντας καποιες λεπτομερειες πανω στο σωμα του, οπως υψος κοιλιας απο προφιλ που ειναι στην ιδια ευθεια με το στηθος,κοιτοντας απο μπροστα η κοιλια ειναι πιο φαρδια απο το στηθος του κ απο πισω η κοιλια ειναι παλι πιο φαρδια απο τα μπουτια του, ++++ δεν υπαρχει ιχνος απο πλευρα), αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν ειναι ενα σωστο δειγμα bullmastif, θα εδειχνε πολυ πιο αθλητικο κ μυωδες
(κ σιγουρα θα ανεβαινε κ σε επιπεδο aggility) το σκυλι αν ειχε το πολυ 10 κιλα κατω(οι τελευταιες φοτο σου με τον πατερα κ παππου του σκυλου σου δειχνουν αυτες τις διαφορες που σου λεω)!
O δικος μου σημερα ειναι 2 χρονων κ 11μηνων εχει υψος 74cm κ 68 κιλα(το πρωτυπο των αρσενικων Corso ειναι τα αρσενικά από 64 εκατ. εως 68 εκατ. κ κιλα από 45 έως 55) κ προσπαθω να τον εχω fit(ενω θα μπορουσα ανετα να τον παω 75κιλα), μιλαμε για 68 κιλα μυς κ ουτε δειγμα λιπους, ασε που απο aggility χτυπιεται στα ισα με ΓΠ,κτλ.,παρε μια γευση12-6B8806FA-3160008-800.jpgIMAG0328-1.jpg124354-2B38BEDA-3204821-800.jpgIMAG0066.jpg.
Πιστευω να βοηθησα λιγακι με τις φοτο για το τι σου εξηγω περι του σωματοτυπου κ κιλων, απο εκει κ περα αυτη ειναι η γνωμη μου!
Θα προσθεσω ομως ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ κ στους δυο σας για αυτην την υπεροχη σχεση που εχετε, ειστε πραγματικα φιλαρακια κ σας χαιρομε(ειναι ωραιο να βλεπεις ιδιοκτητες σκυλων να εχουν μια τοσο ωραια κ ζεστη συνδεση με τον σκυλο τους κ οχι μια απλη τυπικη σχεσει)!
 

Attachments



Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Κίμωνα συγνωμη που "εισβαλω" στο θέμα του cargo με φωτο απο τον Homer αλλα πραγματικα μου εχει τραβηξει το ενδιαφερον ο τροπος που αναλυεις τις αποψεις σου για θεματα διαστασεων -προτυπου-προδιαγραφων....
Θα μπορουσες σε παρακαλω να μου πεις τη γνωμη σου για τον Homer???
Πραγματικα χωρις καμια παρεξηγηση....σιγουρα εχεις ασχοληθει πολυ με το σκυλι σου και το ματι σου πλεον εχει μια εμπειρια στο θεμα bullmastiff....
φωτογραφί...jpg

φωτογραφί..2.jpg
φωτογραφί..3.jpg
φωτογραφί..4.jpg
φωτογραφί..4.jpg
Στις φωτο ο Ηομερ ειναι περιπου 2 ετων...
Θελω να ακουσω τη γνωμη σου οσο αφορα την πρωτη ματια....
Υ.Γ.: Η αναλυση ειναι κακιστη (απο κινητο)
 


Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.825
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU