Ποιοι από εσάς έχουν πάει για κατασκήνωση με σκύλο; Ποια η εμπειρία σας;
Λοιπόν έχω ταξιδέψει αρκετά με το σκύλο μου αλλά πρώτη φορά πήγαμε για κατασκήνωση. Ειχα τους φόβους μου αλλά πήγε υπέροχα. Πρώτη φορά στη Ρουμανία και οι δυο, σε National Park, υπέροχο μέρος παρεμπιπτόντως. Κάναμε βόλτες, είδαμε καταρράκτες, λίγο μάς τα χάλασε ο καιρός επειδή το πρωί έβρεχε, αλλά κατά τ' άλλα περάσαμε όμορφα.
Μερικές φωτό. Το μέρος λέγεται Cheile Nerei - Beusnitsa, έχει οργανωμένο camping. Η διαδρομή μέχρι τον καταρράκτη Beusnitsa είναι πολύ εύκολη, 7 χιλιόμετα πάνε-έλα.
Nera ποτάμι. Δροσούλα. Είχε 30 βαθμούς Κελσίου εκείνη τη μέρα. Τα νερά ήταν γρήγορα λόγω βροχών αλλά έχω δει βίντεο να κάνουν μπάνιο και άνθρωποι το καλοκαίρι όταν ηρεμούν τα νερά.
Καταρράκτης στο δρόμο για την κατασκήνωση.
Μπανάκι, βεβαίως
Μικρή βολτούλα όταν φτάσαμε στην κατασκήνωση
Ο δρόμος για τους καταρράκτες. Εβρεχε το πρωί και το δάσος ήταν έρημο
Καταρράκτες
Φτάνουμε στο μεγάλο καταρράκτη σιγά σιγά
Να τος!
Μετά τη βροχή - ομίχλη. Ο δρόμος της επιστροφής
Στη σκηνή το πρωί πριν ξεκινήσουμε την πεζοπορία. Εβρεχε όλη νύχτα.
Και μερικές ακόμα bonus:
Λοιπόν έχω ταξιδέψει αρκετά με το σκύλο μου αλλά πρώτη φορά πήγαμε για κατασκήνωση. Ειχα τους φόβους μου αλλά πήγε υπέροχα. Πρώτη φορά στη Ρουμανία και οι δυο, σε National Park, υπέροχο μέρος παρεμπιπτόντως. Κάναμε βόλτες, είδαμε καταρράκτες, λίγο μάς τα χάλασε ο καιρός επειδή το πρωί έβρεχε, αλλά κατά τ' άλλα περάσαμε όμορφα.
Μερικές φωτό. Το μέρος λέγεται Cheile Nerei - Beusnitsa, έχει οργανωμένο camping. Η διαδρομή μέχρι τον καταρράκτη Beusnitsa είναι πολύ εύκολη, 7 χιλιόμετα πάνε-έλα.
Nera ποτάμι. Δροσούλα. Είχε 30 βαθμούς Κελσίου εκείνη τη μέρα. Τα νερά ήταν γρήγορα λόγω βροχών αλλά έχω δει βίντεο να κάνουν μπάνιο και άνθρωποι το καλοκαίρι όταν ηρεμούν τα νερά.

Καταρράκτης στο δρόμο για την κατασκήνωση.

Μπανάκι, βεβαίως

Μικρή βολτούλα όταν φτάσαμε στην κατασκήνωση

Ο δρόμος για τους καταρράκτες. Εβρεχε το πρωί και το δάσος ήταν έρημο

Καταρράκτες

Φτάνουμε στο μεγάλο καταρράκτη σιγά σιγά

Να τος!

Μετά τη βροχή - ομίχλη. Ο δρόμος της επιστροφής

Στη σκηνή το πρωί πριν ξεκινήσουμε την πεζοπορία. Εβρεχε όλη νύχτα.

Και μερικές ακόμα bonus: