CANE CORSO -VIDEOS

antivias

Member
12 Ιουνίου 2007
22
0
Έχω μιλήσει με κόσμο που έχει cane corso και δεν έχουνε προκύψει προβλήματα από τον χαρακτήρα - ταμπεραμέντο τους. Καλό είναι να συζητάμε και να μαθαίνουμε. Αλλά δεν είναι ανάγκη αυτό να γίνεται με τέτοιο τρόπο που να αποτρέπει κάποιους να ασχοληθούν με κάποια συγκεκριμένη φυλή.
Σίγουρα είναι μια σχετικά άγνωστη φυλή στην Ελλάδα αλλά είμαι σίγουρος πως αρκετός κόσμος έχει αρχίσει να δείχνει ενδιαφέρον για τα συγκεκριμένα σκυλιά.
Επίσης θα ήθελα να αναφέρω πως υπάρχει κόσμος που πραγματικά λατρεύει την φυλή, και προσπαθεί, ακόμα και στην Ελλάδα..
Όσοι το ψάξουνε λίγο . . θα τους βρούνε

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
antivias said:
Έχω μιλήσει με κόσμο που έχει cane corso και δεν έχουνε προκύψει προβλήματα από τον χαρακτήρα - ταμπεραμέντο τους. Καλό είναι να συζητάμε και να μαθαίνουμε. Αλλά δεν είναι ανάγκη αυτό να γίνεται με τέτοιο τρόπο που να αποτρέπει κάποιους να ασχοληθούν με κάποια συγκεκριμένη φυλή.
δεν ειπαμε οτι θα παρουν κανα κτηνος! και οι γνωστες τις φυλης (ω εξης ενας) δεν θα πουν κατι διαφωρετικο.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Νικος said:
sir-elric said:
σαν ρατσα ειναι καινουργια ! η ιστορια της ειναι "παλια"
τωρα ή μπερδευτηκα περισσοτερο ή καταλαβα καλα τοπαρακατω;
εννοεις οτι προσφατα αναγνωρησθηκε;
η ρατσα εμφανιστηκε καπου το 60-70! η ιστορια που διαβαζεις ειναι "ιστορια"

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
τωρα καταλαβα.
μηπως γνωριζουμε τελικα και για ποιον λογο δημιουγηθηκε πραγματικα; γιατι νομιζω εχω πεσει πανω σε ολα τα ανακριβη site

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Νικος said:
τωρα καταλαβα.
μηπως γνωριζουμε τελικα και για ποιον λογο δημιουγηθηκε πραγματικα; γιατι νομιζω εχω πεσει πανω σε ολα τα ανακριβη site
τι εννοεις γιατι δημιουργηθηκε! τετοιου ειδους σκυλοι υπηρχαν παντα στην ιταλικη υπαιθρο (εδω μπαινει το μεγαλο κοματι μεταξυ κανε και μαστινο, απο τις λιγες φωτο που εχω δει πιατευω οτι τα κανε ειναι η βασικη ρατσα) σαν φυλακες. καποια στιγμη ενας καλος κυριουλης (που αν δεν κανω λαθος ηταν παλαιοπωλης και γυρναγε την ιταλικη υπαιθρο) αποφασισε οτι πρεπει να τα εκτρεψει και απο εκει ξεκινησαν ολα.

βασικα (γιατι περασει και κανας χρονος απο τοτε που τα κοιταγα και ελπιζω να μην με προδιδει η μνημη μου) ειχαν στην αρχη πολυ μικρη γενετικη "πισινα" (ενα επιβητορα και 2-3 σκυλες , κατι τετοιο) για αυτο και σε καποιο σημειο εριξαν και αλλες ρατσες. τωρα σε τι βαθμο, πως, που τι και γιατι ο θεος και η ψυχη τους.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.327
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78