Cane Corso

Status
Κλειδωμένο θέμα

Jdrim

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2016
153
100
49
Κι εγώ διάβασα λιγο στην αρχή...μολις άρχισε το σενάριο να παίρνει άλλες διαστάσεις... είπα να μην ασχοληθώ περισσότερο γιατί το έχω ξαναδεί το έργο.

@Μπλου Να χαίρεσαι το " παλικάρι " σου, είναι κούκλος και χαίρομαι που τον βλέπω χωρίς κομμένα αυτιά και ουρά.

Κάνε τα κόλπα σου με τον εκπαιδευτή και μη μασάς. Και ο Scooby Doo φοβάται τη σκιά του αλλά είναι και γαμώ τα σκυλιά!!! ;)(y)

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
Τις φωτο τις εςτειλε ο I pet manager αφου .... Που το πρόβλημα ;; Κ ειστε κ off topic

Μπλου

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
120
50
Αν και δεν εχω διαβασει τιποτα απο το θεμα (τυπου ειδα φως και μπήκα ενα πράμα) εχω απλά να αναφωνησω.... ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!

Να σου ζήσει!
Όπως το ειπες ,κούκλος και τον θαυμάζουν όσοι ξέρουν από σκυλιά. Έτυχε σήμερα να βρεθεί μπροστά μου άνθρωπος λάτρης της φυλής.

Του άρεσε πολύ.

Μπλου

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
120
50
Κι εγώ διάβασα λιγο στην αρχή...μολις άρχισε το σενάριο να παίρνει άλλες διαστάσεις... είπα να μην ασχοληθώ περισσότερο γιατί το έχω ξαναδεί το έργο.

@Μπλου Να χαίρεσαι το " παλικάρι " σου, είναι κούκλος και χαίρομαι που τον βλέπω χωρίς κομμένα αυτιά και ουρά.

Κάνε τα κόλπα σου με τον εκπαιδευτή και μη μασάς. Και ο Scooby Doo φοβάται τη σκιά του αλλά είναι και γαμώ τα σκυλιά!!! ;)(y)

Να είσαι καλά φίλε :)

Το σκυλί θα γίνει όπως το θέλω,φύλακας του χώρου που μένω και ΚΑΤΣΙΚΙ όταν θα παίζει ;)

...

Attachments

Last edited by a moderator:

korthem

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2015
176
187
34
Αν κρατανε κατι (μαγκουρα,ομπρελα,ξυλο,τσαντες) ναι φοβαται.
Δεν ξέρω εάν κάποιος το έχει πει, δεν προλαβαίνω τώρα να διαβάσω 12 σελίδες, δεν ξέρω τι παίζει τελικά με τον σκύλο, αλλά αυτό που περιγράφεις πιστεύω σημαίνει ότι κάποιος τον έχει χτυπήσει στο παρελθόν με ξύλο ή κάτι τέτοιο και γι' αυτό φοβάται. Είναι θύμα κακοποίησης, δηλαδή. Χρειάζεται ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ!

• Like
Reactions: ioanna a

SofiaEve

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2013
371
1.118
Δεν ξέρω εάν κάποιος το έχει πει, δεν προλαβαίνω τώρα να διαβάσω 12 σελίδες, δεν ξέρω τι παίζει τελικά με τον σκύλο, αλλά αυτό που περιγράφεις πιστεύω σημαίνει ότι κάποιος τον έχει χτυπήσει στο παρελθόν με ξύλο ή κάτι τέτοιο και γι' αυτό φοβάται. Είναι θύμα κακοποίησης, δηλαδή. Χρειάζεται ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ.
Ξεκάθαρα. Του το είπαν, πολλοί. Μα ο θεματοθέτης είναι μάγκας, και κάτι τέτοιους τύπους, τους γλεντάει...

Μπλου

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
120
50

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ!
Δε μπορώ να πιστέψω πως βαραγαν 2 μηνών κουταβάκι, ίσως να το έκαναν αλλά ίσως να έβλεπε κάποιους να βαραγαν τους γονείς του και να πήρε φόβο.

Θα στρώσει ο μάγκας ;)

V.M

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2015
58
120
48
φιλε ο σκυλος σου είναι παρα πολύ ωραιος. παρε έναν καλο εκπαιδευτη που θα ξερει από cane corso και θα δεις πως θα τον αλλαξει. Αλλωστε ολοι οι ανθρωποι δεν είναι ραμπο και ουτε όλα τα λυκόσκυλα είναι rex. Εσυ τον σκυλο τον εχεις και τον γουστάρεις επειδή σου αρεσει. Και εγω αμα παω king boxing δεν θα γινω Ζαμπιδης.

• Like
Reactions: Μπλου

V.M

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2015
58
120
48
Και να σου πω μια ιστορια. Εχω έναν φιλο που μενει στην βαρη με κηπο κλπ. Εχει ένα ροτβαιλερ παρα πολύ δυνατο με εκπαιδευση δαγκωματα και όλα αυτά. Ειχαμε βαλει στοίχημα ότι δεν μπορούμε να μπουμε στο σπιτι του γιατι θα μας ετρωγε.....πηγαμε ένα βραδυ με έναν άλλο φιλο μας που ειχε μια θυληκια με περιοδο. Λοιπον όταν το rot μοιρησε την θυληκια τρελαθηκε ασχολυθηκε όπως είναι φυσικο με την σκυλα και εμεις μια χαρα μπήκαμε. Τελος

Status
Κλειδωμένο θέμα