Che ο Κομοτηναίος !!!

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
πες και εσυ οτι εισαι στις αλπεις να την λολανεις
το μαλι δεν βλεπω πουθενα ομως.
Αφού εδώ είναι η παρουσίαση του Τσε. Αχταρμά σαν τη παρουσίαση του δεύτερου Μαρλεϋ θες να την κάνει;
@raven να την χαίρεσαι ολόκληρη την οικογένεια.Τα άλλα δύο τετράποδα είναι μαζί σας ακόμα;

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Αφού εδώ είναι η παρουσίαση του Τσε. Αχταρμά σαν τη παρουσίαση του δεύτερου Μαρλεϋ θες να την κάνει;
;
εγω τα εχω ολα σε ενα νοικοκυρεμενα,σαν τα σαμπουαν
και το επομενο παλι εκει θα το χωσω.

raven

Well-Known Member
24 Μαϊου 2011
96
54
Κομοτηνή
πες και εσυ οτι εισαι στις αλπεις να την λολανεις
το μαλι δεν βλεπω πουθενα ομως.
Αλπεις;! Μακαρι να ημουν εκει!!! Εδω ειναι για τον Ivan (τεως Che)!!! Τα μαλια ισως καποια αλλη στιγμη σε αλλο θεμα.

raven

Well-Known Member
24 Μαϊου 2011
96
54
Κομοτηνή
@raven να την χαίρεσαι ολόκληρη την οικογένεια.Τα άλλα δύο τετράποδα είναι μαζί σας ακόμα;
Τοτε ειχαμε ενα μαλινουα και μια λαμπραντορινα, η οποια δν ζει πια (καρκινος). Τωρα μαζι με το παλιο μαλινουα και τον Ιβαν (τεως Che) ειναι μαζι μας και ενα ακομα μαλινουα...ετσι για πρωτοτυπια!!!

raven

Well-Known Member
24 Μαϊου 2011
96
54
Κομοτηνή
εγω τα εχω ολα σε ενα νοικοκυρεμενα,σαν τα σαμπουαν
και το επομενο παλι εκει θα το χωσω.
ειναι καποιες συγκεκριμενες γραμμες το μαλι σου; Ασχολειστε με καποια εργασια ή αθλημα;

Last edited:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Δημητρη ασπρισε η μουριτσα του ε???

πω πω τι αναμνησεις μου ξυπνησες... να ναι γερος για πολλα χρονια ακομα και να μεγαλωνει με την κορουλα σας παρεα:love::love::love:

raven

Well-Known Member
24 Μαϊου 2011
96
54
Κομοτηνή
Δημητρη ασπρισε η μουριτσα του ε???

πω πω τι αναμνησεις μου ξυπνησες... να ναι γερος για πολλα χρονια ακομα και να μεγαλωνει με την κορουλα σας παρεα:love::love::love:
Καλησπερα Αμαλια!
Γενικα ανοιξε το χρωμα του αλλα αρχισε και να ασπριζει λιγακι!
Τον περιμενει δυσκολος χειμωνας γιατι θα ειναι babysitter και στη κορη, που λατρευονται, και στον νεοαφιχθεν μπεμπη μας!