Καλησπερα μακαρι να χιονιζε!!! ειναι απο αρχες του 2017 οι φωτο που χιονισεΠου χιονίζει; Ωραίες φωτογραφίες
Καλησπερα μακαρι να χιονιζε!!! ειναι απο αρχες του 2017 οι φωτο που χιονισεΠου χιονίζει; Ωραίες φωτογραφίες
Αφού εδώ είναι η παρουσίαση του Τσε. Αχταρμά σαν τη παρουσίαση του δεύτερου Μαρλεϋ θες να την κάνει;πες και εσυ οτι εισαι στις αλπεις να την λολανεις
το μαλι δεν βλεπω πουθενα ομως.
εγω τα εχω ολα σε ενα νοικοκυρεμενα,σαν τα σαμπουανΑφού εδώ είναι η παρουσίαση του Τσε. Αχταρμά σαν τη παρουσίαση του δεύτερου Μαρλεϋ θες να την κάνει;
;
Αλπεις;! Μακαρι να ημουν εκει!!! Εδω ειναι για τον Ivan (τεως Che)!!! Τα μαλια ισως καποια αλλη στιγμη σε αλλο θεμα.πες και εσυ οτι εισαι στις αλπεις να την λολανεις
το μαλι δεν βλεπω πουθενα ομως.
Τοτε ειχαμε ενα μαλινουα και μια λαμπραντορινα, η οποια δν ζει πια (καρκινος). Τωρα μαζι με το παλιο μαλινουα και τον Ιβαν (τεως Che) ειναι μαζι μας και ενα ακομα μαλινουα...ετσι για πρωτοτυπια!!!Αφού εδώ είναι η παρουσίαση του Τσε. Αχταρμά σαν τη παρουσίαση του δεύτερου Μαρλεϋ θες να την κάνει;
@raven να την χαίρεσαι ολόκληρη την οικογένεια.Τα άλλα δύο τετράποδα είναι μαζί σας ακόμα;
ειναι καποιες συγκεκριμενες γραμμες το μαλι σου; Ασχολειστε με καποια εργασια ή αθλημα;εγω τα εχω ολα σε ενα νοικοκυρεμενα,σαν τα σαμπουαν
και το επομενο παλι εκει θα το χωσω.
Καλησπερα Αμαλια!Δημητρη ασπρισε η μουριτσα του ε???
πω πω τι αναμνησεις μου ξυπνησες... να ναι γερος για πολλα χρονια ακομα και να μεγαλωνει με την κορουλα σας παρεα![]()