Che ο Κομοτηναίος !!!

raven

Well-Known Member
24 Μαϊου 2011
96
54
Κομοτηνή
IMG_0041.jpg λιαζομαστε... IMG_0033.jpg κοιμομαστε...IMG_0022.jpg βολταρουμε μονοι... ή και με παρεα... IMG_0023.jpg !!!

και ο σοφερ απο κατω!!!αχαχα

Attachments

Last edited:
  • Like
Reactions: ioanna a

raven

Well-Known Member
24 Μαϊου 2011
96
54
Κομοτηνή
γιατι δεν φαινονται οι εικονες οπως στα προηγουμενα post και λεει "συνημμενο αρχειο"?! πως φτιαχνει αυτο?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Bρε βρε καλως τα παιδια τα βορεια! Μια χαρα ο Ιβαν .. σκυλαρος εγινε :) πως ειναι σα χαρακτηρας ? απο ενεργεια πως παει ?

γιατι δεν φαινονται οι εικονες οπως στα προηγουμενα post και λεει "συνημμενο αρχειο"?! πως φτιαχνει αυτο?
Τα εσβησα τα δύο ποστ σου γιατι πραγματικα δε φαινοντουσαν οι φωτογραφιες. Δοκιμασε Δημητρη να τις ανεβασεις στο imageshack και να κανεις copy paste εδω το λινκ που λεει για forum.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
ΟΟοο Κομοτηναίο πατριωτάκι! Τους χαιρετισμούς μου στα μέρη μας και τα πανέμορφα σκυλιά σου. Ο Τσε είναι κούκλος κι έχει πολύ ιδιαίτερο χρώμα, μοναδικός.

raven

Well-Known Member
24 Μαϊου 2011
96
54
Κομοτηνή
Bρε βρε καλως τα παιδια τα βορεια! Μια χαρα ο Ιβαν .. σκυλαρος εγινε :) πως ειναι σα χαρακτηρας ? απο ενεργεια πως παει ?

Τα εσβησα τα δύο ποστ σου γιατι πραγματικα δε φαινοντουσαν οι φωτογραφιες. Δοκιμασε Δημητρη να τις ανεβασεις στο imageshack και να κανεις copy paste εδω το λινκ που λεει για forum.
Δοκιμαζω να της περασω ξανα γιατι μαλλον ο safari του imac υα ευθυνεται!!!

raven

Well-Known Member
24 Μαϊου 2011
96
54
Κομοτηνή
ΟΟοο Κομοτηναίο πατριωτάκι! Τους χαιρετισμούς μου στα μέρη μας και τα πανέμορφα σκυλιά σου. Ο Τσε είναι κούκλος κι έχει πολύ ιδιαίτερο χρώμα, μοναδικός.
Δεν ξερω αν εισαι συ, αλλα χτες στο παρκο στο Σπαθι ηταν ειδα ενα σκυλακι σαν το δικο σου!!!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Δε μένω Κομοτηνή πλέον δυστυχώς :-( Ελπίζω να ξαναγυρίσω κάποια στιγμή! Και τώρα που το σκέφτομαι αυτό το σκυλάκι στο σπαθί που λες ψήνομαι να το κλέψω :p Εγώ είμαι στο ψάξιμο ακόμα!

raven

Well-Known Member
24 Μαϊου 2011
96
54
Κομοτηνή
Δε μένω Κομοτηνή πλέον δυστυχώς :-( Ελπίζω να ξαναγυρίσω κάποια στιγμή! Και τώρα που το σκέφτομαι αυτό το σκυλάκι στο σπαθί που λες ψήνομαι να το κλέψω :p Εγώ είμαι στο ψάξιμο ακόμα!
Μακαρι να επιστρεψεις,αφου το θες.
Μονο με μαγικα θα το καβατζωσεις αφου εισαι μακρια...χαχα
Μεταξυ μας ειναι η μονη μικρη ρατσα που μου αρεσει!!! ειδικοτερα το miniature bull terrier!και λεω μικρη για τα δικα μου δεδομενα!!!

raven

Well-Known Member
24 Μαϊου 2011
96
54
Κομοτηνή
Φωτο απο τον ολιγον βαρυ χειμωνα που περασε...δυστυχως!!!
HPIM0205.jpg το πρωτο του χιονι!
HPIM0181.jpg HPIM0223.jpg HPIM0224.jpg HPIM0153.jpg
σεργιανι και σκανταλιες στο χιονι!

• Like

raven

Well-Known Member
24 Μαϊου 2011
96
54
Κομοτηνή
HPIM0210.jpg εδω μιλανε τα αγορια...
HPIM0209.jpg κανουμε και posing αμα λαχει...
HPIM0211.jpg η τρυφερη πλευρα του Ιβαν...
HPIM0232.jpg εξω καπου στους -13 με τα μικρακια ετοιμαζομαστε...για μεσα!
IMG_0014.jpg μπροστα στο αναμμενο τζακι ... και ετοιμοι να τσακισουμε τα λουκανικακια μας!!!

• Like

raven

Well-Known Member
24 Μαϊου 2011
96
54
Κομοτηνή

Τωρα πιστευω φαινονται !Αν και συ Αμαλια εσυ τις εχεις δει ηδη απο το facebook ;)

Ναι, εγινε σκυλαρος αν και εχω την εντυπωση θα παρει λιγο ακομα ογκο και ισως ενα κλικ ακομα σε υψος!!!
Αν δεν κανω λαθος ειναι καπου στους 60 ποντους (ειναι αναμεσα στο λαμπραντορ και το μαλινουα), βαρος γυρω στα 25-27 κιλα.Τα ποδια του εχουν φτιαξει, εχει γινει κεφαλας και σωμα ελαφρυ,λεπτο και ευκινητο με πολυ γεματους μυς στα πισω ποδια!
Τρομερα αθλητικος, ολη μερα τρεχει και πηδαει! Κυριολεκτικα οργωνει τα 4 στρεμματα του οικοπεδου!!!Πηδαει απο καθιστη θεση πανω απο 1,50 μετρο!!!Οπως επισης τον εχουμε πετυχει να σκαρφαλωνει σε δεντρα...
Σαν χαρακτηρας βασικα ακομα ειναι κουταβι οταν τον μαλωνεις αλλα δειχνει πλεον οτι ωριμαζει και πονηρευει!
Καταρχην τπτ δεν πλησιαζει και να περασει απαρατηρητο! Περα οτι αρχισε πλεον να μην κανει πισω οταν βλεπει κοσμο στην εξωπορτα ειναι πολυ υπουλος! Μαλλον φταει το χρωμα "παραλλαγης" που εχει, κρυβεται στα χορτα και παρατηρει πριν πεταχτει... σταματα μονο οταν με δει και οταν μπαινει καποιος στην αυλη μαζι μας που δεν εχει ξαναδει τον πηγαινει κατα ποδας απο πισω!!!
Οτι κινειται στην αυλη...κυνηγιεται!
Στο παιχνιδι με τα αλλα σκυλια ειναι ατσαλος...τα πληγωνει. Αμαλια ξερεις τι εννοω!
Παιζει μονο με θηλυκα σκυλια και κουταβια αρσενικα!Παντα με επιβλεψη, ομως!
Με τους ανθρωπους οταν αρχισει να τους πλησιαζει και να παιζει ειναι πραγματικα αλλο σκυλι απο οσα προανεφερα!Τρυφερος και γινεται χαλι...Πολυ μαλακο στομα οταν τον παιζει με λιχουδιες...δεν δαγκωνει τη λιχουδια απλα την παιρνει με τη γλωσσα!Πηδαει πανω σου να τον χαιδεψεις,και δεν τον καταλαβαινεις που σε ακουμπαει καν...και πριν κοιμηθουμε ερχεται και μας "παταει" ενα γλυψιμο για καληνυχτα!
Σαν σκυλι ειναι ανεξαρτητος σαν το μαλινουα μας πχ ενω το λαμπραντορ μας ερχεται οπου εισαι και μενει εκει αυτος αμα του καθισει ερχεται και μπαινει κατω απο γραφειο και δεν ξεκολλα ή θα παει να την ξαπλαρει αλλου και θα περιμενει να τον φωναξεις!Ακριβως ιδια συμπεριφορα με το μαλινουα μας! Περιεργος οπως το μαλινουα μας επισης οταν ειναι μεσα στο σπιτι, οτι και να ακουσει ή κουνηθει εξω παει και κολλαει εκει!Αμα ανοιξεις την εξωπορτα σιφουνας θα παει να δει! Γενικα η συμπεριφορα του μοιαζει σε ενα μαλινουα στα περισσοτερα!
Απο μερια υπακοης ξερει εντολες τις οποιες και θελω να αρχισει περισσοτερο να τις καταλαβαινει με νοηματα.Το μονο κακο ειναι οτι δεν ειναι ουτε κολλημενος με κανα μπαλακι ή παιχνιδι ουτε λαιμαργος (γενικοτερα δεν ειναι λαιμαργος-εχετε δει σκυλι να τρωει ξαπλωμενο?!) ισως περισσοτερο χαδιαρης και αυτο χρησιμοποιω σαν δελεαρ στην εκπαιδευση!Πιο ευκολα ειναι ως αμοιβη ενα μπαλακι ή μια λιχουδια παρα τα χαδια (τα οποια ετσι και αλλιως τα παιρνει!!!). Σε γενικες γραμμες ειναι ειλικρινα αρκετα υπακουος!!!
Ενω σιχαινεται το αυτοκινητο ανετα τον βολταρεις χωρις να γεμιζει σαλια τον τοπο αρκει να καθεται στο σακβουαγιαζ με τα πραγματα μου και να περνα την κεφαλα του αναμεσα σε μενα που οδηγω και τζαμι!!!
Προσωπικα πιστευω σαν χαρακτηρας ειναι "δυσκολος" αλλα οκ?! Αλλα πρεπει να ωριμασει και να κατασταλλαξει και εκει θα δουμε τι κρυβεται πραγματικα!!!

Last edited:

raven

Well-Known Member
24 Μαϊου 2011
96
54
Κομοτηνή
Ωραίο παιδί έγινε! :)
Με τον αρσενικό σου πώς τα πάει;
Με τα αρσενικα γενικα δεν τα παει καλα οπως επισης και τον αρσενικο μας! Παρολο που ο αρσενικος μας εχει δειξει καλη θεληση ο Ιβανακος παντα αρχιζει την φασαρια!Οχι οτι το μαλινουα μας ειναι κανα ηρεμο (γενικα ηρεμο και μαλινουα δεν παει!!!) αλλα ειναι πιο ηρεμος στο να τα παμε βολτα μαζι,να τα πλησιασουμε.
Αναγκαστικα παντα ειναι χωρια!αλλα ο ενας δεν παει στον αλλο οταν το ενα απο τα δυο ειναι περιορισμενο!
Το μαλινουα παει να τον μυρισει καμια φορα αλλα ο Ιβαν αγριευει και τα χαλαει!
Αντιθετως παρολο που ιναι ατσαλος στο παιχνιδι με τα θυληκα γενικοτερα ειναι οκ!
Παιζει με τη λαμπραντορινα μας,ενα ροτβαιλερ (θυληκο) και μια μποξερινα αλλα ολα τα εχει πληγωσει στο παιχνιδι και τον επιβλεπουμε παντα!