Cherry eye

Fileiro

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2006
452
1
Athens
Αγγλικό bulldog φαντάζομαι.Κι εκεί υπάρχουν διαφορές οσον αφορά τη χαλαρότητα του δέρματος και των βλεφάρων.Ύπάρχουν άτομα με πολυ χαλαρα κάτω βλέφαρα και άλλα που δεν εχουν χαλαρά κάτω βλέφαρα.Ο κτηνίατρος βλέπει και κρίνει.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
4 μηνών ή 6 μηνών (δε θυμαμαι) του έκανα εγχειριση και στα 2 ματια.Πήγα στην καλυτερη οφθαλμιατρο κτηνιατρο(2 υπαρχουν στην Ελλαδα).Δεν πέτυχαν, σε μια εβδομαδα ξαναπήγα.Σύνολο 600 ευρουλάκια.Στο ενα ξαναβγηκε 3η φορα.Τωρα είναι 1,5 χρονού και ξαναεκανα στο ματι που ξαναβγηκε,σε άλλη κτηνίατρο.200 ευρουλακια.Για την ωρα δε ξαναβγηκε.Τονίζω τα χρήματα,γιατι όταν ακουμπω 800 ευρω χωρις διαπραγματευσεις και δισταγμους,ΑΠΑΙΤΩ να γινει σωστη δουλεια.Αμαρτια τοοση ταλαιπωρια στο σκυλο,τοσα κολλυρια,τοσες αντιβιωσεις.Αν δεν μπορουν να σου πουν οτι θα τα καταφερουν, ας σε ενημερωσουν.Η δευτερη κτηνιατρος, ηταν ξεκαθαρη τουλαχιστον, και δεν μου εγγυηθηκε.Ευτυχως πετυχε.Αλλα η πρωτη,τι τα πτυχια της μου εδειξε,τι οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να ξαναβγει,τι..τι...τι...

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μεγαλος Δανός.Στην Πρώτη ενταφιασμός,στη δεύτερη μερική αφαίρεση(σαν το κεφαλάκι της καρφίτσας,μου το έδειξε).Στην τριτη ενταφιασμός.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Αν ηταν τοσο λιγο,πως και δεν πετυχε?
Εμενα ηταν κουκουτσι απο λεμονι ας πουμε.
Πως παει το ματι τωρα,ολα ενταξει?

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Τι να σου πω,δεν ξέρω.Μετα από την τριτη εγχειριση ,θα δειξει.Εχει γινει 1 μηνα τωρα και ολα καλα.Ελπιζω να μη ξαναβγει.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Αν εγινε αφαιρεση δεν προκειτε να ξαναβγει,αυτο που βγαινει δεν ανηκει εκει ειναι φλεγμονη,και οταν το ενταφιαζουν γινεται με την ελπιδα οτι θα υποχωρησει με φαρμακα,αλλα αυτο δεν συμβαινει παντα,εγω ειμαι της αφαιρεσης εφοσον ο γιατρος ξερει τι κανει.
Αντε και παλι περαστικα:)

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Διαβαζω αυτο το νημα αλλα ειναι του 09. Εχει καποιος εμπειρια; κανενας που με μασαζ να μπηκε και να μη βγηκε ξανα;

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Τις πρωτες μερες εμπαινε κ εβγαινε μονο του.. εκανα αναζητηση εδω και δεν μου εβγαζε αποτελεσματα και ξαφνικα ξανακανω κ μου βγαζει κ διαβαζω οτι γινεται κ αυτο για να αποφυγεις το χειρουργειο..αλλα ισως τωρα ειναι αργα πια ειναι μονο εξω:unsure: το βαζω προς τα μεσα αλλα τιποτα.