Choco the AmStaff

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Αν και ακομα ανηλικη, θα την βγάλω στο κλαρι. Εννοω το φωτογραφικο.

Λιγα λογια πριν το κλαρι :LOL:

Μετα απο αρκετη σκεψη, αποφασισαμε με την συζυγο οτι ειναι καιρος να βάλουμε τεσσερα πατουσια στην οικογένεια. Πριν απο 2 χρονια ειχαμε ξεκινησει την -noobιστικη- ερευνα (ο θεος να την κανει) και θα περναμε ενα cane corso. Ευτυχως για εμας και για το σκυλι αυτο δεν εγινε ποτε, και λεω ευτυχως γιατι και το σπιτι δεν βολευε (η αφορμη) και δεν ξεραμε τοσα οσον αφορα για συμπεριφορα, χαρακτηρα, εκπαιδευση και πολλα αλλα σημαντικα που πανε μαζι με ενα σκυλι.

Και φτάσαμε μετα απο 1μιση χρονο τον Ιούλιο του 2017 να εχουμε στα χέρια μας απο εναν πολυ καλο φιλο, το ξεροκεφαλο κουταβι που μας "βασανιζει" τους τελευταιους 7 μηνες. Εχει υπεροχο χαρακτηρα, με ανθρωπους και σκυλια (το τελευταιο μεχρι στιγμης, γιατι ειναι buldog πως να το κανουμε, αν και ευχομαι με την κοινωνικοποιηση που της εχουμε ριξει και συνεχιζουμε να κανουμε να μεινει ετσι), δεν μας εχει κανει ΚΑΜΙΑ ζημια εκτος απο 1 μαξιλαρι και την ακρη ενος στρωματος, αμφοτερες απο τις οποιες ευθυνομαστε εμεις γιατι δεν ειχει εναλλακτικο μασουλητηρι. Περασαμε σχετικα ανωδυνα την περιοδο της αλλαγης δοντιων (kong! πολλα kong) και τωρα δουλευουμε την αδιαφορια σε αλλα σκυλια (δυσκολο μεν γιατι ειναι κοινωνικη μεχρι αηδιας). Πρωτη περιοδος πριν ενα μηνα χωρις απροοπτα.

Σημερα ξεσαλωσαμε στην φυση και τωρα ροχαλιζει στο σπιτακι της (crate απιστευτο εργαλειο)

Πολλα ειπαμε, ωρα για κλαρι :ROFLMAO:

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Πανέμορφη ρε φίλε..να τη χαίρεσαι και να ζήσετε πολλά όμορφα χρόνια

• Like
Reactions: d3ac0n

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Πω πω πω μια ομορφια! Να σου ζησει η κουκλα. Το ξεροκεφαλο απλα δεν με καλυψε καθολου , θελω λεπτομεριες , χεχεχε!

• Like

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
@Penguin Περιμενα να μεγαλωσει λιγο :p

@Mariosgs Ty

@bat-iris κανει squat :LOL:

@medusa ναι σοκολατα απλα μας βγηκε Υγείας με λιγο γάλα :LOL:

@Asmodeus ξεροκεφαλια bulldog. Π.χ. θελω να παω δεξια.
-Τραβάω
-Δεν με αφηνεις
-Τα στηλώνω
-Δεν ερχομαι
-Με τραβας
-Δεν ερχομαι!
-Με τραβας πιο πολυ με εντολη παμε
-Σε κοιτάω, ερχομαι διπλα σου, γυρναω εκει που θελω να παω και στο λεω με γρυλισμα κοιτωντας σε
-Δεν με πας
-Δεν κουνιεμαι μεχρι να με πας ή να γινεις μεγαλυτερος σπαζοκλαμπανιας απο εμενα.

Και οπως ειπα ειμαι γαιδουρι που με λενε Ιωβ. Την εκανα να προχωρησει μετα απο 7 ολοκληρα λεπτα αυτο το σκηνικο. Χωρις φωνες, υστεριες απλα υπομονη.

Αλλα φυσικα το δοκιμαζει παλι. Εφηβεια anyone....? :cry:

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Τελικα καθε σκυλος εχει τα δικα του , η δικια μου δεν το ειχε τοσο με το γινομαι μουλαρι και δεν κουνιεμαι , αλλα ειχε (και εχει ακομη , απλα εχω βρει τροπο) σε καποιες περιπτωσεις βρηκα κατι αν πας να μου το παρεις γκρρραααα και αν μου το παρεις δαγκωμα σε εφαγα. Εγω δυστυχως δεν ειμαι Ιωβ , διαολιζομαι....

Ειναι πολυ ομορφη :D

• Like

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.437
8.411
Ξεροκεφαλια και εφηβεια κοντευω να παρω μαστερ ...
Ετσι κανουμε βολτα το πρωτο μισαωρο. Κανει και προσποιησεις οτι ερχεται, κανει ενα δυο βηματα και καλα προς τα εμενα και μετα εκτιναξη απότομη να παει εκει που θελει. :mad:

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
@Asmodeus το θεμα δικο σου δικο μου στο παιρνω εχει διευθετηθει εξ αρχης, δινει τα παντα ακομα και φαγητο, δεν εχει κιχ. Ειναι βεβαια και ο χαρακτηρας της ετσι να λεμε την αληθεια, γι αυτο και την διαλεξαμε, πηγαμε και την ειδαμε 2 φορες πριν την παρουμε. Θελαμε ηπιο χαρακτηρα εξ αρχης

@medusa ειναι και στο σκυλι. Μεχρι πριν κανενα μηνα τα ειχαμε συχνα αυτα τα αποτομα, αλλα καταλαβε οτι δεν. Με εμενα τουλαχιστον, με την γυναικα μου ακομα το προσπαθει. Αλλα δεν την παιρνει. Ειναι 26 κιλα και ειμαι 100φευγα και με αρκετα χρονια γυμναστικης αρα δεν απλα. Παντως εχει δουλεψει πολυ σε εμας το τραβας, μεταβολη 180 μοιρες ή σταματημα μεχρι να κοιταξει και να ερθει διπλα. Απλα τωρα εβγαλε το γρυλιζω να σου πω τι θελω.

Α και εχει γαβγισει 4 φορες συνολικα. Την πρωτη ειδε τον εαυτο της στην μπαλκονοπορτα :ROFLMAO: μια σε ενα γατι, μια σε ενα αλλο σκυλι που της ορμηξε και προχθες που ακουσε κατι στην σκαλα.

Και εξαιρετικος φυλακας ετσι:

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Κουκλα η μικρα φιλε να τη χαιρεσαι, παντα γερη! Τρελα αυτια για πολυ τραβηγμα..

• Like

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
@Asmodeus δεν εχω μετρησει ακομα, προς τ οπαρον κοιταμε μονο κιλα επειδη εχει και μια ροπη προς το φαγητο (το πιο κοιλιοδουλο σκυλι ever). Τον επομενο μηνα αφου κλεισει τους 10 μηνες και λογικα θα σταματησει το θεμα υψος οριστικα.

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
35
@d3ac0n φιλαράκι στο προηγούμενο ποστ πήγα να σου γράψω ανέβασε καμμια φώτο από τo σκυλάκι να το καμαρώσω και τσουπ να το!!

Καταρχήν να σου ζήσει το κορίτσι, είναι πανέμορφη και φαίνεται αλανιάρα!!
Αυτός ο μαλλιαρος αλήτης τι της λέει στο αυτί?

• Like

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
@sake δεν μπλεκομαι στα προσωπικα της, ειναι στην εφηβεια και μπορει να γινει αντιδραστικο :p Αλλα ο συγκεκριμενος ηταν κυριος

@Δημητρα_kme και στην μπροστινη αριστερη πατουσα στο 3 δαχτυλο εχει καρδουλα μαυρη :love: (οχι οτι ξερω καθε χαρακτηριστικο πανω της απλα ετυχε :whistle:)

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr