Cibau ξηρα τροφη


swkratisk

Well-Known Member
22 Σεπτεμβρίου 2012
145
1
serres
Παιδια εχω διαβασει καλα λογια για την cibau Puppy .Na προχωρήσω? Υπαρχει κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα?
εγώ, ένα μηνα μετα, την αλλάζω. Μας τάραξε στις τρουφες. Πολλές τρούφες ρε παιδια. απο τρίχα, μυρωδια άψογα ολα.

σε αυτα τα χρήματα βρίσκεις purina tonus, αλλά δε ξέρω από ποιότητα.
 


cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Είναι αναλόγως τον σκύλο!Δεν κάθεται σε όλους το ίδιο..
Εμένα πχ στην δικιά μου έχει κάτσει τέλεια!!Και κακά και τρίχωμα όλα κομπλέ!
Απ την tonus πάντως πολύ καλύτερη!!! Κάνε μια δοκιμή όμως και βλέπεις!!
 


Nikos83

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2011
103
1
εγώ, ένα μηνα μετα, την αλλάζω. Μας τάραξε στις τρουφες. Πολλές τρούφες ρε παιδια. απο τρίχα, μυρωδια άψογα ολα.

σε αυτα τα χρήματα βρίσκεις purina tonus, αλλά δε ξέρω από ποιότητα.
Oταν λες τρουφα?
 








Diasa

Active Member
27 Φεβρουαρίου 2013
32
0
Καλησπέρα σε όλους.
Παιδιά είμαι καινούργια εδώ στο φόρουμ και θα ήθελα την συμβουλή σας.

Εχω δυο Rottweiler 8 μηνών περίπου. Μέχρι τώρα (που έχουν έντονη ανάπτυξη) τους δίνω Hills Puppy Large Breed και είμαι παρα πολύ ευχαριστημένη.
Ομως σκέφτομαι σιγά σιγά (μετα απο 2-3 μήνες περίπου) να ξεκινήσω να τους δίνω άλλη τροφή, εξίσου καλή αλλά και πιο οικονομική. Πρώτον, επειδή δυστυχώς δεν έχω πλέον την οικονομική δυνατότητα να αγοράζω Hills (με τα θηρία μου θέλω 100 και € κάθε 20 μέρες), και δεύτερον - πιστεύω πως μεγάλωσαν αρκετά και σε λίγο μπορώ να πάω σε άλλη τροφή.

Μετά από παρα πολύ ψάξιμο στο Ίντερνετ κατέληξα σε Cibau Large Breed. Εχω διαβάσει καλά σχόλια αλλά και από συστατικά βλέπω πως είναι καλή τροφή.
Σε μερικά pet shops όμως που ρώτησα (και σε συζήτηση με έναν εκπαιδευτικό) προσπαθούν πολύ να μου αλλάξουν γνώμη και μου προτείνουν άλλες μάρκες. Λένε πως η Cibau δεν πωλείται πολύ άρα δεν είναι και τόσο καλή, και επίσης μου λένε να μην εμπιστεύομαι σχόλια του Ίντερνετ σε αυτά τα πράγματα.

Ειλικρινά με έχουν μπερδέψει και δεν ξέρω τι να κάνω. Θέλω λοιπόν την γνώμη σας για την Cibau ή αν έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη καλή τροφή.

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων παιδιά.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 


Nick M Kotsop

Member
28 Φεβρουαρίου 2013
17
0
Kalispera!!Mia kali kata tin apopsi mou trofi einai k i Isomega..Kainouria sxetika apo oso gnorizo..Exw ena boxer 12 minon k kateliksa se auti meta apo polles diaforetikes pou tou xo dosei k eimai apoluta ikanopoiimenos..Episis kali theoro k tin Fish4Dogs alla einai pio akribi..An den kano lathos kapou sta 72 euro to 12kilo..I isomega kumainetai sta 50 eos max 55 euro to 12kilo..
 




vlaxos

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
240
4
Πολύκαστρο
Η Isomega ειναι για adult σκυλια προς το παρον..Κι εσυ κακος την δινεις στο boxer σου τωρα..Επρεπε να δινεις κουταβισια τροφη για να παρει ολα αυτα που πρεπει σαν κουταβι και να εχει μια σωστη αναπτυξη..Ισως να παιζει ρολο και η τροφη που το σκυλι σου δεν ειναι στα κιλα που θελεις οπως ανεφερες σε ενα αλλο θεμα σου..Η adult τροφη ειναι συντηρησης και οχι αναπτυξης..Η Isomega δεν εχει βγαλει ακομα τροφη για puppy....
Diasa αφου τα ροτβαιλερ ειναι 8 μηνων την ξεχνας την Isomega προς το παρον..δωσε μια κουταβισια τροφη για να αναπτυχθουν σωστα τα κουταβια σου..Η cibau ειναι μια premium τροφη και για τα λεφτα της παντως ειναι καλη τροφη..την εχω δοκιμασει κι εγω στον δικο μου και μπορω να πω οτι ο σκυλος ηταν μια χαρα,και απο κοπρανα και τριχωμα και ορεξη και διαθεση.. αλλα του την αλλαξα για να του δωσω καποια καλυτερη..τωρα του δινω την sam's field junior large breed..αν μπορεσεις και βρεις αυτη την τροφη να την παρεις..ειναι αρκετα καλη τροφη με 65% κρεας και σχετικα φτηνη για την κατηγορια των super premium τροφων..βγαινει στα 50 ευρω περιπου τα 13kg..και η ποσοτητα που ταιζεις την μερα ειναι μικροτερη σε σχεση με αλλες τροφες..εμενα το τσουβαλι μου παει 35 μερες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την συγκεκριμενη τροφη..
 


oscar the grouch

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
84
9
Εμείς τρώγαμε την Cibau Pupy Large Breed αλλά ξαφνικά (για κάποιο λόγο) άρχισε να μην τη θέλει και άλλαξαμε σε Tonus Puppy Large την οποία τρώει κανονικά.

Η Cibau πάντως είναι καλή τροφή.
 


Diasa

Active Member
27 Φεβρουαρίου 2013
32
0
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλές σας!
Προς το παρόν τους δίνω Hills και όπως είπα θα συνεχίσω για 2-4 μήνες ακόμα με αυτή (αν το αντέξει η τζεπη μου :), θέλω να αναπτυχθούν καλά και μετά να πάω σε άλλη τροφη.
Μου συνιστούν πολύ και την Tonus, αλλά είδα τα συστατικά της και δεν μου άρεσε καθόλου.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 


KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
Δες και την Arden Grange puppy/junior large breed. Εγώ δίνω την αντίστοιχη adult , είναι super premium τροφή και την βρίσκω με 48 ευρώ το 12κιλο (αυτό από το pet4u.gr, μπορεί αλλού να την βρείς και πιο φτηνή, εγώ δεν βρήκα φθηνότερη, μόνο στο amazon). Το κόστος βέβαια εξαρτάται από την ποσότητα που χρειάζονται ημερησίως τα σκυλιά σου εκτός από το κόστος του σακιού. Πάρε τηλέφωνο να τους ρωτήσεις για τις συνιστώμενες ποσότητες στα κιλά των σκυλιών σου ή ψάξε το στο νετ αν σε ενδιαφέρει.
Τα αποτελέσματα στον σκύλο μου είναι πολύ καλά και τα συστατικά μου αρέσουν συγκριτικά με άλλες τροφές
 




nikalias

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
256
3
Γλάρισα
Με την Cibau μεγάλωσα τον σκύλο μου και είμαι ικανοποιημένος . Στην τιμή της είναι από τις καλύτερες επιλογές .