COCKER

SHMROD

New Member
3 Φεβρουαρίου 2010
4
0
Η ΜΕΛΙΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΕΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΑΔΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΑΝ ΜΠΑΛΟΝΑΚΙ.ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΚΥΛΙΔΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΑ Η ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΖΗΜΙΑ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
Καταρχάς καλώς ήρθες. Θα σου ζητήσω να μην γράφεις με κεφαλαία γιατί δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς. Πες μας δυο πράγματα παραπάνω. Η Μελίνα είναι κόκερ; Τι ηλικία έχει; Τον γιατρό σας τον ρώτησες για την κηλίδα; Τι σου είπε; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν βλέπει καλά;

SHMROD

New Member
3 Φεβρουαρίου 2010
4
0
κοκερ ειναι η μελινα 1,5 χρονων.δεν εχω διαπιστωσει οτι δε βλεπει απλα εχει διαφορα απο το αλλο ματι.τον κτηνιατρο τον ρωτησα αλλα λεει δεν εχει προβλημα.σκεφτομαι μηπωσ το λεει ετσι γιατι δε θελει να μου πει οτι του εχει κανει ζημια.ειχε πρηστει ο αδενασ εκει που βγαινει το δακρυ και ηταν ενα κοκκινο εξωγκομα.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
κοκερ ειναι η μελινα 1,5 χρονων.δεν εχω διαπιστωσει οτι δε βλεπει απλα εχει διαφορα απο το αλλο ματι.τον κτηνιατρο τον ρωτησα αλλα λεει δεν εχει προβλημα.σκεφτομαι μηπωσ το λεει ετσι γιατι δε θελει να μου πει οτι του εχει κανει ζημια.ειχε πρηστει ο αδενασ εκει που βγαινει το δακρυ και ηταν ενα κοκκινο εξωγκομα.
καταρχην καλως ηρθες. Εγω στη θεση σου θα πηγαινα και σε αλλον κτηνιατρο να παρω μια δευτερη γνωμη και τριτη αν χρειαστει

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
Αν έχεις τόσες αμφιβολίες πάρε και δεύτερη και τρίτη γνώμη. Και μην το καθυστερείς γιατί κάποια πράγματα όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Τώρα βέβαια η επέμβαση έχει ήδη γίνει (πρίν πόσο καιρό ; ) αλλά αν υπάρχει όντως πρόβλημα μπορεί ακόμη να σώζεται.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Απ οτι καταλαβα, το σκυλι σου εκανε επεβαση Cherry eye (προπτοση του αδενα του τριτου βλεφαρου).

Παντος δεν θα επρεπε να εχει ασπρι κυλιδα στην κορη του ματιου!
Οπος ειπε και ο κος, να πας και σε αλλον κτηνιατρο να το δει, για δευτερη γνωμη!

SHMROD

New Member
3 Φεβρουαρίου 2010
4
0
πριν 6 μηνες.ειχε βγαλει και στο αλλο ματι εκανε εγχειρηση
αλλα ειναι μια χαρα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
Απ οτι καταλαβα, το σκυλι σου εκανε επεβαση Cherry eye (προπτοση του αδενα του τριτου βλεφαρου)
Κι εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου αλλά φοβήθηκα να το ξεστομίσω γιατί από την συζήτηση που είχατε πρόσφατα, νόμιζα ότι το παθαίνουν μόνο τα γαλλάκια.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
πριν 6 μηνες.ειχε βγαλει και στο αλλο ματι εκανε εγχειρηση
αλλα ειναι μια χαρα.
επιμενω παρε και δευτερη γνωμη απο αλλον κτηνιατρο σε ενα τετοιο θεμα οτιδηποτε σου πουμε θα ειναι εικασια και μαλιστα παρακινδυνευμενη αφου ουτε καν οπτικη αποψη επι του θεματος δεν εχουμε.Οσο πιο γρηγορα πας και σε εναν αλλο κτηνιατρο τοσο το καλυτερο. και γω πιστευω οτι δεν θα επρεπε να εχει ασπρη κυλιδα αλλα μονο ενας κτηνιατρος μπορει να σου απαντησει εξεταζοντας το. Και σου ξαναλεω αν χρειαστει παρε και τριτη γνωμη, σε τετοια θεματα δεν παιζουμε

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Κι εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου αλλά φοβήθηκα να το ξεστομίσω γιατί από την συζήτηση που είχατε πρόσφατα, νόμιζα ότι το παθαίνουν μόνο τα γαλλάκια.
Μπααα- ολα μπορουν να το παθουν.
Εγω ξερω καμποσα "Πεκινουαειδες" και "Γριφονοειδες" που εχουν Cherry eye.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini