Coucou!

athenabzr

Member
23 Αυγούστου 2013
13
4
Αθήνα
Γεια χαρά, παιδιά!

Είμαι η Αθηνά και απόψε είναι η πρώτη μου νύχτα με τη Ζωή, την ημιαίμη σκυλίτσα που υιοθετήσαμε. Είναι περίπου έξι μηνών και μάλλον θα μάθουμε τα πάντα μαζί!

Προετοιμάστηκα πριν έρθει στο σπίτι διαβάζοντάς σας και σας ευχαριστώ γι' αυτό. Έχω ακόμα ένα σωρό ερωτήσεις, οπότε μάλλον θα βαρεθείτε να με βλέπετε :)

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
KΑλως ηρθατε!!! Να χαιρεστε η μια την αλλη για πολλα και καλα χρονια!!
Αλλα βρε αθηνα μας διαβαζεις τοσο καιρο και δεν μας βαζεις μια δυο τρεις πεντε δεκα φωτο? αφου ξερεις οτι θα ζητησουμε φωτος :)

athenabzr

Member
23 Αυγούστου 2013
13
4
Αθήνα
πρωτη νυχτα ? μποντιγκαρντ με τον κεβιν κοστνερ σε βλεπω ! :paja1:
χαχαχα...τι να πώ; Κι εγώ έτσι το περίμενα, αλλά η Ζωή κοιμάται εδώ και καμιά ώρα στο crate της (με την πόρτα ανοιχτή, βέβαια), αφού έφαγε και έπαιξε :))) Ή είμαστε πολύ τυχεροί ή θα μας έρθει από 'κει που δεν το περιμένουμε κατά τις πέντε το πρωί!

Ξέχασα να πω ότι όλα τα παραπάνω έγιναν, αφού ακολουθήσαμε τις συμβουλές που μας δώσατε, χωρίς να το ξέρετε...thanx again!!!

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Kαλώς ήρθατε!
Από που την υιοθετήσατε? (ε τι μόνο αυτούς με τα καθαρόαιμα θα ρωτάμε από που το πήρατε? :p )

Ojeriza

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
217
2
Rion
Καλώς ήλθες στην παρέα μας Αθηνά!!
Να το χαίρεσαι και καλή αρχή να έχεις με το μούτρο! :cool:

athenabzr

Member
23 Αυγούστου 2013
13
4
Αθήνα
Έξι μήνες μετά και, αφού έχω διαβάσει μέχρι τα κατάβαθα του φόρουμ μπας και ξεστραβωθώ για χάρη του σκυλόπαιδου, επανέρχομαι. Σας διαβάζω συνεχώς, αλλά τι να ποστάρω; Δεν έχω ακόμα πολλά να προσφέρω στη συζήτηση. Μ' έχετε βοηθήσει, όμως, πάρα πολύ: από το κρέιτ που ήρθε σπίτι πριν το κουτάβι, τις τροφές, την εκπαίδευση, τη βόλτα, μέχρι την ψευδοκύηση που περάσαμε αμέσως μετά τον πρώτο οίστρο και πριν προλάβουμε να τη στειρώσουμε (υιοθέτησαμε μπαλάκι και παραλίγο να το θηλάσουμε κιόλας#-o).

Σε δυο ωρίτσες έχουμε προγραμματίσει τη στείρωση. Το παίζω άνετη, αλλά στην πραγματικότητα δεν είμαι καθόλου. Είπα να το μοιραστώ εδώ που θα με καταλάβετε σίγουρα!

Έχω διαβάσει τα σχετικά για τη φροντίδα μετά τη στείρωση, αλλά οποιαδήποτε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη!

ΥΓ: Ξέρω τι θέλετε:wink:, αλλά δεν κατάφερα να ανεβάσω φωτογραφίες, παρόλο που προσπάθησα με πολλούς τρόπους. Θα ξαναπροσπαθήσω πάντως. Έχω μία στο φβ: https://www.facebook.com/photo.php?...0340635339837.368215.541399836&type=3&theater

athenabzr

Member
23 Αυγούστου 2013
13
4
Αθήνα
Συγγνώμη, αλλά είδα ότι δεν είχα απαντήσει στην ερώτηση της Κυβέλης: την υιοθετήσαμε μέσω fazoo, από εθελόντρια που την φιλοξενούσε.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Καλη επιτυχια, ολα καλα θα πανε και να μην εχεις αγχος καθως ειναι μια επεμβαση ρουτινας. Καταλαβαινω βεβαια την αγωνια σου, κι εγω θα ειχα. :)

Ειναι ενα πολυ ομορφο σκυλακι και χαιρομαι που σε ακουω (διαβαζω) απροβληματιστη και που εχεις βοηθηθει τοσο απο αυτον τον χωρο! ;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Εύχομαι όλα καλά να πάνε και μπράβο σου, για τα σωστά βήματα, που κάνεις μέχρι τώρα :)

athenabzr

Member
23 Αυγούστου 2013
13
4
Αθήνα
Ευχαριστώ, παιδιά! Το ραντεβού ακυρώθηκε, γιατί καθυστέρησα στη δουλειά. Η αγωνία μετατίθεται για την επόμενη Παρασκευή, οπότε τα λέμε τότε... :)