dexter κ εμεις

mixalis m

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2015
74
50
37
Δεν ήθελα να γ@#$%σω το thread αλλά αφού αρχίσατε...

Επειδή μπορεί να μου διαφεύγει κάτι (αν και δεν το νομίζω), μήπως μπορείτε να με διαφωτίσετε, όλοι αυτοί οι καινούριοι αλλά και οι παλαιότεροι ιδιοκτήτες, με σκυλιά που φέρουν το όνομα pit-bull και έχουν και κομμένα αυτιά, που ακριβώς τα βρίσκουν?

Δεν αναφέρομαι ασφαλώς σε APBT- American Staffordshire Terrier – Staffordshire BT, ούτε ζητώ να μάθω τις διαφορές.

Απλά που τα βρίσκουν και τι νομίζουν ότι παίρνουν?
παντου εχει

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ωχ, Παναΐα μ'.......
@mareco οοοοοοοοοοοοοο!!!!!! Που είσαιιιιιιιιιιιιι???????????????????

Υ.Γ. Ok, είδα που είσαι...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Οτι έχεις μαύρα μεσάνυχτα, ότι παραμυθιάστηκες/παραμυθιάζεσαι ακόμη μάλλον, και ότι προσπαθώντας να πείσεις τον εαυτό σου, ότι ξέρεις κι ότι κάνεις το σωστό, παίρνεις κι άλλους στον λαιμό σου.

Για πες μας λοιπόν, τι λέει το Pedigree του καθαρόαιμου σκύλου σου;

• Like
Reactions: johnk

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Γιατί κάτι μου λέει ότι θα μου ξαναπούν πως είμαι ένας από τους "10-20 σχολιαστές"?

Ρε, @mareco .... είσαι σίγουρΟΣ ότι έχει μαύρα μεσάνυχτα ο φίλος @mixalis m ?:cool:

• Like
Reactions: mixalis m

mixalis m

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2015
74
50
37
ςε ποιο θεμα δηλαδη δεν εκανα τ σωστο??? κ π ακριβωσ παραμυθιαζομαι??? εχω αλλα 2 pitbull ενα θυλικο κ ενα αρσενικο λεσ να μν μπορω να καταλαβω τ καλο σκυλι???γη

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Να σου πω την αλήθεια Μόκα, δεν ξέρω τι θα με έθλιβε περισσότερο. Να έχει όντως μαύρα μεσάνυχτα, ή να το παίζει πονηρός. Ο κάθε Μιχάλης δηλαδή. Το μόνο σίγουρο...δεν υπάρχει ελπίδα καμμία. Οταν νέοι άνθρωποι, γράφουν εκεί που ξέρουμε όλοι, την φιλοζωία, στον βωμό του εντυπωσιασμού και της μαγκιάς, είμαστε...για ολική εξολόθρευση. Που έτσι κι αλλιώς είμαστε δηλαδή.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
ςε ποιο θεμα δηλαδη δεν εκανα τ σωστο??? κ π ακριβωσ παραμυθιαζομαι??? εχω αλλα 2 pitbull ενα θυλικο κ ενα αρσενικο λεσ να μν μπορω να καταλαβω τ καλο σκυλι???γη
1ον. Το θυληκό να υποθέσω, στειρωμένο έτσι;
2ον. Δεν μου έχεις απαντήσει για το pedigree του σκύλου σου, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την συζήτηση.
3ον. Μην κόβεις τις λέξεις σου σε παρακαλώ, όσο κι αν σε κουράζει το γράψιμο.

• Like
Reactions: johnk

mixalis m

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2015
74
50
37
θελεις να πεις οτι εχς τα σκυλια μ γ να εντυπωσιαζω???χαχαχαχαχαχαχαχα ελεος μαλλον ξεφυγαμε εντελως λυπαμαι π σ το λεω αλλα μακαρι να φεροντουσαν στα σκυλια τσ ολοι οπως εχω εγω τα δικα μ (χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν σιγουρα δν ειμαι ο μονος). τα σκυλια μ τ αγαπαω λεσ να εχω 3 για εφε??? ελεος δν λειπει τιποτα απο τα σκυλια μ κ εγω κ η γυναικα μ τ υπεραγαπαμε

mixalis m

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2015
74
50
37
στειρωμενη φυσικα οσο γ τ pedigree να ξερεισ οτι με 120 ευρο αν δεν κανω λαθοσ βγαζεισ κ για τ αμαξι σ οχι μονο για τον σκυλο σ! δεν εχει pedigree γτ δν τ χρειαζομαι απο κει π τ πηρΑ εχω δει κ αλλεσ γενεσ απλα δεν ηθελα να δωσω επιπλεον χρηματα