dexter κ εμεις

mixalis m

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2015
74
50
37
Από που θα το πάρεις αυτό; Εχεις βρει εκτροφέα;
οχι δεν εχω ψαχτει ακομη τωρα τ συζηταμε γιατι τον καυκασιο θα τον παρει ο πεθερος μου

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
στην μπροστα αυλη τα φερνω μονο οταν ειμαι εγω

οσο περιεργο κ αν ακοθγεται τ καυκασιο κ ο dexter ζουν μαζι 12 μηνων κ 8 μισι αλλα μεχρι τωρα κανεναν προβλημα αντιθετως ο καυκασιοσ προστατευει τον μικρο ακομη κ στην βολτα

Καλά! Έλα να μου τα ξαναπείς αυτά σε κανα εξάμηνο - οκτάμηνο...

mixalis m

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2015
74
50
37
Μου δίνεις μπερδεμένα μηνύματα, στις μισές λέξεις βγάζεις φωνήεντα και στις άλλες τα βάζεις, τελικά είμαστε φίλοι ή όχι;
απο συνηθεια το κανω θα το σταματισω που θα παει!!!

• Like
Reactions: epial

mixalis m

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2015
74
50
37
Καλά! Έλα να μου τα ξαναπείς αυτά σε κανα εξάμηνο - οκτάμηνο...
κοιτα αν θα εχουμε προβλημα θα τα χωρισουμε δεν το συζηταω αυτο!!!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Προσπάθησε να μη πάρει ακομα πολλά κιλά! Είναι ακόμα στην ανάπτυξη οποτε κράτα τον όσο πιο ελαφρύ γινεται

mixalis m

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2015
74
50
37
Προσπάθησε να μη πάρει ακομα πολλά κιλά! Είναι ακόμα στην ανάπτυξη οποτε κράτα τον όσο πιο ελαφρύ γινεται
ετσι κ αλλιως δεν πολυ τρωει τωρα λογο ζεστης

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
παιδια λυπαμαι πολυ ειλικρινα στην αρχη νομιζα οτι μπηκα εδω κ θα παρω πληροφοριες γενικα για τα σκυλια αλλα εκτος απο καποιες εξαιρεσεις ειστε ολοι ξερολες
Ένας τρελός δραπετεύει από το ψυχιατρείο , μπαίνει σε ένα Ι . Χ . που ήταν απ έξω παρκαρισμένο , βάζει μπροστά τη μηχανή και φεύγει .
Μπαίνει στην Εθνική Οδό με ιλιγγιώδη ταχύτητα , αλλά στο αντίθετο ρεύμα .
Οι οδηγοί των άλλων αυτοκινήτων που τον έβλεπαν να ξεφυτρώνει μπροστά τους άρχιζαν να κορνάρουν , να φρενάρουν , να του αναβοσβήνουν τα φώτα ..... Πανικός ! .
Η Αστυνομία δίνει την είδηση σ όλους τους σταθμούς για να αποφευχθούν ατυχήματα .
" Διακόπτουμε το πρόγραμμά μας για μια έκτακτη είδηση .
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΔΗΓΟΙ ! Τρελός οδηγός στην Εθνική Οδό τρέχει με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας " .
Το ακούει το μήνυμα κι ο τρελός , κοιτάζει δεξιά , κοιτάζει αριστερά , κουνάει το κεφάλι του και μονολογεί : " Να τανε μόνο ένας ! " .

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ένας τρελός δραπετεύει από το ψυχιατρείο , μπαίνει σε ένα Ι . Χ . που ήταν απ έξω παρκαρισμένο , βάζει μπροστά τη μηχανή και φεύγει .
Μπαίνει στην Εθνική Οδό με ιλιγγιώδη ταχύτητα , αλλά στο αντίθετο ρεύμα .
Οι οδηγοί των άλλων αυτοκινήτων που τον έβλεπαν να ξεφυτρώνει μπροστά τους άρχιζαν να κορνάρουν , να φρενάρουν , να του αναβοσβήνουν τα φώτα ..... Πανικός ! .
Η Αστυνομία δίνει την είδηση σ όλους τους σταθμούς για να αποφευχθούν ατυχήματα .
" Διακόπτουμε το πρόγραμμά μας για μια έκτακτη είδηση .
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΔΗΓΟΙ ! Τρελός οδηγός στην Εθνική Οδό τρέχει με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας " .
Το ακούει το μήνυμα κι ο τρελός , κοιτάζει δεξιά , κοιτάζει αριστερά , κουνάει το κεφάλι του και μονολογεί : " Να τανε μόνο ένας ! " .
Έχεις σουξέ τι να λέμε τώρα..

• Like
Reactions: sea-mol

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Μιχάλη το blue που θα ήθελες να πάρεις, καταλαβαίνεις ότι θα κοστίσει αρκετά χρήματα έτσι; Κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να το φέρεις απο Αμερικη. Γνωστός μου πριν απο κανένα χρόνο έφερε "καθαρό" απο Αμερική με τα χαρτιά του κανονικά, αλλά κόστισε μια μικρή περιουσία..Άξιζε βέβαια τον κόπο και εκεί βλέπεις και αρκετές διαφορές με τα "δικά μας"..