DOG WHISPERER Cesar Millan on WOLF-DOG Hybrids

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
με αφωρμη το οτι εχω δει διαφωρες αγγελιες με διασταυρωσεις σκυλου με λυκου και κοσμο να ζηταει λυκο ειπα να ανεβασω αυτο το βιντεο το οποιο κατα τη γνωμη μου εξηγει σαφεστατα τους κυνδινους αυτης της μιξης και φυσικα τους λογους που δεν πρεπει να γινονται τετιες διασταυρωσεις η αγωρες λυκων!

[video=youtube;qfpQVjYFcSE]http://www.youtube.com/watch?v=qfpQVjYFcSE&feature=related[/video]

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Στην Αμερική δυστυχώς κάθε πολιτεία έχει τους δικούς της νόμους σχετικά με τις διασταυρώσεις λύκων-σκύλων. Και όπως συμβαίνει συνήθως, όσο πιο νότια και στο λεγόμενο "Βαθύ Νότο" πας, τόσο περισσότερες απομονωμένες κοινότητες θα βρει κανείς με ανθρώπους σε ημιαγρία μεσαιωνική κατάσταση. Εκεί κατοικοεδρεύουν και όλοι οι ανισόρροποι ΒΥΒ, παπυμιλλάδες και "ιδιοκτήτες" λύκων. Και φυσικά όσο πιο νότια πας, τόσο πιο λάσκα και συντηρητικοί οι νόμοι. :(

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Εξαιρετικό βίντεο, σε ευχαριστούμε Νταβίνα.
Το αφιερώνω σε όσους θέλουν υβρίδια.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
χαιρετισμος με τα δοντια αμα χαθω στο δασος θα το θυμαμαι αυτο!!!

δεν ηξερα ποσοι ανεγκεφαλοι υπαρχουν τελικα....

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
χαιρετισμος με τα δοντια αμα χαθω στο δασος θα το θυμαμαι αυτο!!!

δεν ηξερα ποσοι ανεγκεφαλοι υπαρχουν τελικα....
απο ανεγκεφαλους εχει γεμισει ο κοσμος. με νορμαλ εγκεφαλους υπαρχει ελειψη

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
Πώς αναγνωρίζουμε αν έχουμε ένα υβριδιο σαν αυτα; Κ τι μέτρα παίρνουμε από'κει και πέρα; Όταν βέβαια δεν έχουμε το σκυλι από κουτάβι κ δεν ξέρουμε απο που κρατάει.

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
εδω με τους σκυλους ζουμε τοσα πολλα χρονια και παλι πολλες φορες εχουμε παρατραγουδα,πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω πως καποιος πιστευει οτι δεν θα εχει ΣΟΒΑΡΑ προβληματα με τετοιο ζωο...

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Διστυχός όμως πολύ είναι αυτοί που θέλουν να αποκτήσουν ένα τέτοιο ζώο μόνο και μόνο για να νιώσουν ανώτεροι μέσω του σκύλου/υβρήδιο τους για να καλύψουν την δική τους ανασφάλεια...δεν μπορώ αλιώς να εξηγήσω γιατί κάποιος να θέλει ένα τέτοιο σκυλί... :(

Αυτός που έχει λατρεία για τον Λύκο την έχει βλέποντάς το ελεύθερο στη φύση και όχι φυλακισμένο..

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
Απαντήστε μου καλού κακού γτ πολλα περνάνε απο το μυαλό μου με τις ομοιότητες που είδα με το βίντεο αυτο.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Θεωρώ ελάχιστες εως ανύπαρκτες τις πιθανότητες να έχει κάποιος τέτοιο υβρίδιο εδώ στην Ελλάδα, ειδικά εν αγνοια του!

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
Ήρθε απο εξωτερικό κ το πήρα μεγάλο λόγω κακοποίησης κτλ κτλ.... Τρομακτικό βιντεάκι.... Μα ένα αγνοία σου οτιδήποτε μπορει να έχεις.ειδικα αν δεν είσαι τρομερός γνωστης. Δεν υποκρίνομαι πως τα ξερω όλα. Απλα κάτι ξέρω κ εγω.

Last edited:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Και λες να έπεσες στην περίπτωση;
Ακόμη κι έτσι βέβαια δεν θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανό να είναι υβρίδιο, ακόμη γενικά και στην Ευρώπη δεν είναι τόσο μόδα όσο στην άλλη πλευρά του ατλαντικού, άλλα τι σε προβληματίζει;
Τι ομοιότητες θεωρείς ότι παρουσιάζει;

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
Κατ'αρχας σίγουρα δεν είναι καλο. Οι κυνοδοντες της εξαρχής μου φάνηκαν μεγαλοι, για το όλο μέγεθος της. Μπορει να σε σκοτώσει για το φαΐ της κ επιτίθεται στα αλλα σκυλια. Τόσο που πλέον στριβω αν πετύχω κανένα αδεσποτακι. Βασικά μισει τα αλλα σκυλια στο χώρο μας κοντα μου γενικά. Εχει συμπεριφορά αλλοπροσαλλη που με προβληματίζει. Είναι απρόβλεπτο ζώο. Τι να σου λέω τώρα, μην σε κουραζω.