Dogpark.gr: παρουσίαση νέου site!

Manogr

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2012
149
31
51
Glyfada, Greece
www.dogpark.gr
dogpark-full-logo-2-300x87.png
Το Dogpark.gr είναι ένα νέο site παθιασμένο με τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου όπου όπως κάθε πάρκο σκύλων (και ας μην έχουμε πολλά στην Ελλάδα) που σέβεται τον εαυτό του αγαπάει και δέχεται όλα τα σκυλιά!
Καθαρόαιμα και ημίαιμα, μεγάλα ή μικρά, φιλικά ή επιθετικά, παιχνιδιάρικα ή τεμπέλικα… όλα γίνονται δεκτά! Καμία προκατάληψη σε φυλή δεν γίνεται δεκτή!

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν πρόκειται να εμπλακούμε στις αναίτιες και παράλογες κόντρες που αρέσκονται να ξεκινούν ορισμένοι σχετικά με την επιλογή σκύλων και συγκεκριμένα με το ότι γιατί να αγοράζουμε καθαρόαιμο σκυλί όταν υπάρχουν τόσα αδέσποτα! Είναι αναφέρετο δικαίωμα κάθε κυνόφιλου να αγοράσει ότι σκυλί ονειρεύεται ή να υιοθετήσει όποιο σκυλί επιθυμεί!

Να ξεκαθαρίσουμε όμως επίσης ότι έχουμε συγκεκριμένη άποψη για την αγορά σκύλων. Συγκεκριμένα, είμαστε κάθετα αντίθετοι στην αγορά από pet shop, από απλούς ιδιώτες που για κάποιο μυστήριο λόγο θεωρούν ότι πρέπει να ζευγαρώσουν το σκυλί τους ή από ανεπίσημους εκτροφείς (οι λεγόμενοι και Back Yard Breeders, εκτροφείς της πίσω αυλής). Αν θέλετε καθαρόαιμο σκυλί ο δρόμος είναι μόνο ένας: αγορά από αναγνωρισμένο εκτροφέα. Αν όμως προτιμάτε να υιοθετήσετε ένα από τα χιλιάδες αδέσποτα οι επιλογές είναι πολλές και θα σας ενημερώνουμε και γι’ αυτές!
Το site μας αλληλοσυμπληρώνετε με την Σελίδα του DogPark.gr στο Facebook και με τον λογαριασμό μας στοTwitter και χρησιμοποιεί ένα σύγχρονο responsive theme που σας επιτρέπει να το βλέπετε στις ιδανικές του διαστάσεις από το κινητό σας τηλέφωνο και το tablet σας!
Κλείνοντας αυτό το άρθρο γνωριμίας θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε καμία επαγγελματική σχέση με των χώρο των σκύλων και γενικότερα των ζώων… δεν έχουμε pet shop, δεν είμαστε εκτροφείς, δεν είμαστε εισαγωγείς! Είμαστε απλά κυνόφιλοι, ερασιτέχνες και λάτρεις των σκύλων με μεγάλο σεβασμό προς όλους τους καλούς επαγγελματίες και ερασιτέχνες του χώρου και ελπίζουμε να φιλοξενήσουμε πολλά άρθρα τους.

Θα χαρούμε να επισκεφτείτε το Dogpark.gr και να σχολιάσετε τα άρθρα μας!

Manogr

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2012
149
31
51
Glyfada, Greece
www.dogpark.gr
Καλη αρχη Μανο!
Ευχαριστώ!

Μπράβο για την προσπαθεια που κανετε!
Κριμα που το dogpark ειναι μονο ιντερνετικο και οχι και πραγματικο.:)
Εγώ να δεις πως θα το ήθελα!! Πλάκα πλάκα σκέφτομαι κάποιες δράσεις μελλοντικά για επαφές με δήμους... από τον καημό μου που δεν έχουμε εδώ μάλλον το ονόμασα έτσι :D

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Ευχαριστώ!

Εγώ να δεις πως θα το ήθελα!! Πλάκα πλάκα σκέφτομαι κάποιες δράσεις μελλοντικά για επαφές με δήμους... από τον καημό μου που δεν έχουμε εδώ μάλλον το ονόμασα έτσι :D
Καλή Δύναμη φιλέ!
Όταν λες: " από τον καημό μου που δεν έχουμε εδώ" που είναι το εδώ;
Ελλάδα γενικά;
Είναι πολύ καλή ιδέα πάντως!:)

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

Manogr

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2012
149
31
51
Glyfada, Greece
www.dogpark.gr
Καλή Δύναμη φιλέ!
Όταν λες: " από τον καημό μου που δεν έχουμε εδώ" που είναι το εδώ;
Ελλάδα γενικά;
Είναι πολύ καλή ιδέα πάντως!:)

Νομιζω σε καποιες περιοχες υπαρχουν... Εγω Γλυφαδα ειμαι και γυρω μας δυστηχως δεν υπαρχει περιφραγμενος χωρος να παιξουν τα σκυλια με ασφαλεια!

Τελως παντων ο σκοπος του site δεν ειναι αυτος.. Θα μπορουσε ομως να ειναι μια ενδιαφερουσα παραλληλη δραση!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Manogr

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2012
149
31
51
Glyfada, Greece
www.dogpark.gr
Σίγουρα!
Και γιατί να το κρύψομεν άλλωστε, είναι και μία ενδιαφέρουσα επιχειρηματική κίνηση.
θα μπορούσε και δεν είναι κακό φυσικά αλλά σκεφτόμουν περισσότερο την πίεση σε δήμους για αξιοποίηση δημοτικών εκτάσεων δωρεάν... :)

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
θα μπορούσε και δεν είναι κακό φυσικά αλλά σκεφτόμουν περισσότερο την πίεση σε δήμους για αξιοποίηση δημοτικών εκτάσεων δωρεάν... :)
Πολύ όμορφα!