Door Delivery Animal Agency

Sotos

Active Member
11 Μαρτίου 2010
37
0
Θεσσαλονικη
Παιδιά σας παρακαλώ χρειάζομαι βοήθεια..Έχετε ακούσει για το door delivery animal agency του Cameroon (D.D.A.A.).Στέλνουν κουτάβια καθαρόαιμα σε εξευτελιστικές τιμές.Όμως εσείς τι έχετε ακούσει?τα στέλνουν στο σπίτι σου σε 16 ώρες.Ακούγεται καλο αλλα δεν ξέρω.Θέλω την γνώμη σας..:confused:

Last edited:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Προσωπικα πρωτη φορα το ακουω, αλλά δεν μου φαινεται καθολου καλο.

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
δεν ακουγεται καλο!
1)εξευτελιστικες τιμες σε καθοροαιμα κουταβια δεν υπαρχουν!
2)τι ειναι το σκυλι να σου ρθει πακετο στο σπιτι οτι ωρα θες? πιτσα?
3)τα λεφτα σιγουρα θα τα εχεις δωσει προκαταβολικα πριν ερθει το σκυλι μεσω western union. νομιζω οτι στην αφρικη υπαρχουν πολλοι επιτηδειοι που πουλανε ζωα σκυλια,γατια αλλα και αγρια ζωα αλλα η υποθεση ολη ειναι κομπινα!
τελος βαλε λιγο στο γκουγκλ το ονομα της εταιρειας που λες και το πρωτο που θα σου βγαλει ειναι σχετικο με απατες σε πωλησεις ζωων.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Με υποτιθέμενη έδρα το Καμερούν κι άλλες αφρικανικές χώρες έχουν υπάρξει άπειρες κομπίνες με ρολόγια, τηλεοράσεις κι άλλα αντίστοιχα, για σκυλιά δεν έχω ξανακούσει....
Σου λένε να βάλεις λεφτά, την προκαταβολή, και μετά δεν τα ξαναβλέπεις.....

Ακόμη και να μην είναι κομπίνα χωρίς να υπάρχουν τα σκυλιά καθόλου, καθαρόαιμα ποιοτικά σκυλιά δεν κυκλοφορούν έτσι...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Παιδιά σας παρακαλώ χρειάζομαι βοήθεια..Έχετε ακούσει για το door delivery animal agency του Cameroon (D.D.A.A.).Στέλνουν κουτάβια καθαρόαιμα σε εξευτελιστικές τιμές.Όμως εσείς τι έχετε ακούσει?τα στέλνουν στο σπίτι σου σε τς ώρες.Ακούγεται καλο αλλα δεν ξέρω.Θέλω την γνώμη σας..
Για πιο θέμα θέλεις την γνώμη μας?
Να το συζητήσουμε γενικά?
ή σκέφτεσαι να πάρεις από εκεί????

Sotos

Active Member
11 Μαρτίου 2010
37
0
Θεσσαλονικη
Καταρχας θελω να μαθω αν ειναι απατη!Και στην συνεχεια αν δεν ειναι σκεφτομαι να παρω ενα, οχι αμεσα, αλλα το σκεφτομαι...και θελω την γνωμη σας για το αν θα ειναι το ταξιδι με το καραβι κακο για ενα μικρο κουταβι κτλ.Οσο να ναι δεν ειναι και μικρη η διαδρομη..

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
το θεμα με ζωα απο Αφρικη ειναι απατη . σου ξαναλεω γκουγκλαρε μονο το ονομα της εταιρειας ολη η πρωτη σελιδα εχει παντου την λεξη απατη=fraud και scam!
αυτο δεν σου λεει κατι?

Sotos

Active Member
11 Μαρτίου 2010
37
0
Θεσσαλονικη
Ναι ρε παιδες και εμενα για απατη μου φαινεται αλλα έχω μια απορια, τα σκυλια τα δινουν με 150 200 ευρω...Τι κερδος μπορει να εχουν με 200 ευρω?

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Το κέρδος είναι τα 200 μείον οι κρατήσεις της Western union.

Αν δεν έχεις καταλάβει ακόμα, κουτάβια δεν υπάρχουν...

](*,)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Καταρχας θελω να μαθω αν ειναι απατη!Και στην συνεχεια αν δεν ειναι σκεφτομαι να παρω ενα, οχι αμεσα, αλλα το σκεφτομαι...και θελω την γνωμη σας για το αν θα ειναι το ταξιδι με το καραβι κακο για ενα μικρο κουταβι κτλ.Οσο να ναι δεν ειναι και μικρη η διαδρομη..
Πες ότι δεν είναι παπι μιλς που δεν υπάρχει περίπτωση..
Δεν πρέπει πριν επιλέξεις να πας να δεις το χώρο τους..να τους δεις από κοντά?
πως εμπιστεύεσαι να σου στείλουν ταχυδρομικώς έτσι ένα σκυλί???..

Δεν υπάρχει περίπτωση.. αν δεν είναι απάτη να μην είναι παπι μιλ..και ναι εύχομαι και εγώ να είναι απάτη..

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Προσφάτως, διάβαζα ότι το ίδιο κάνουν και κάποιοι που υποτίθεται είναι στο Κίεβο Ουκρανίας.
Συνήθως παρουσιάζονται ως κυρίες που έφυγαν αναγκαστικά από την Ελλάδα και δεν τους επιτρέπουν να έχουν σκυλάκια στις πολυκατοικίες που μένουν, γι'αυτό τα δίνουν.
Το ποσό είναι 200 Δολάρια για τα μεταφορικά και καλά..

Sotos

Active Member
11 Μαρτίου 2010
37
0
Θεσσαλονικη
Προσοχη σε ολους μας να μην την παταμε με τετοιες απατες...!!!!!!!Εγω το θεμα αυτο το τραβηξω οσο πιο μακρια μπορω, για να δουμε, τι ακριβως κανουν οι παλιο****..Τα εχω παρει χοντρα!Πως εχει γινειι ετσι η κοινωνια μας ρε...

Ferb

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
417
2
ΡΙΟ
www.rottweilers.gr
Προσοχη σε ολους μας να μην την παταμε με τετοιες απατες...!!!!!!!Εγω το θεμα αυτο το τραβηξω οσο πιο μακρια μπορω, για να δουμε, τι ακριβως κανουν οι παλιο****..Τα εχω παρει χοντρα!Πως εχει γινειι ετσι η κοινωνια μας ρε...
Πλακα μας κανεις ρε φιλε!Αυτοι οι παλιο***** ζουνε απο κατι τυπους σαν κι εσενα που θες να σου στειλουν το σκυλο στο σπιτι εσυ βαριεσε ακομα και να διαβασεις το 2 πραγματακια sto forum και θες σκυλο ποιος θα τον φροντιζει ποιος θα τον πηγαινει βολτα.Καλυτερα κατσε και διαβασε,ψαξε μαθε και μετα αν νομιζεις οτι εισαι ετοιμος βλεπουμε.