Doppler υπερηχογράφημα

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Γνωρίζει κάποιος κτηνίατρους στην Αθήνα που μπορούν να κάνουν ecco doppler, καθώς επίσης και κάποιον καρδιολόγο κτηνίατρο;

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εγω ξερω καπιον που εχει ειδικευτει στα υπερυχογραφηματα- κανει και Doppler.
Παλια ερχοταν στα διαφορα ιατρεια- αλλα τωρα εχει ανοιξει δικο του.
Αν θες, αυριο να ρωτησω την φιλη μου!

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Μία φίλη μου, έχοντας ακολουθήσει όλους τους κανόνες υπεύθυνης επιλογής και ψάχνοντας κουτάβι απο καλό εκτροφέα, κατέληξε σε μία πανέμορφη θηλυκιά, με πολύ καλό pedigree. H μικρή σε τρεις συμμετοχές σε έκθέσεις Jahressieger με πολλές συμμετοχές και σε αρκετά υψηλό επίπεδο απο κριτές ειδικούς της φυλής, ήταν 1xV1, BOB & 2x V2.

Εξετάστηκε 4 φορές απο γιατρό πριν έρθει στην Ελλάδα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Η 1η εξέταση (με στηθοσκόπιο) στην Ελλάδα, έδειξε φύσημα στη καρδιά. Το ίδιο και η 2η απο άλλο γιατρό. Δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω τη γνωμάτευση δύο κτηνιάτρων.

Στα μπόξερ υπάρχει πιθανότητα μέχρι τις 16 εβδομάδες να ακούγεται 'μουρμούρισμα' και μετά να σταματήσει. Η μικρή όμως είναι πλέον 5 μηνών και όσο μεγαλώνει οι πιθανότητες να είναι κάποιο πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό μεγαλώνουν.

Αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί ο καταλογισμός ευθύνης στον εκτροφέα ή το γιατρό που έκανε τις πρώτες εξετάσεις. Σαφώς προέχει η υγεία και το μέλλον του σκυλιού. Επίσης (κατά την άποψη μου) πριν δείξουμε με το δάκτυλο πρέπει να είμαστε 1.000% σίγουροι, έχοντας εξαντλήσει κάθε περίπτωση λάθους ή αμφιλεγόμενης διάγνωσης.

Βάζοντας τον εαυτό μου στη θέση της το πρώτο ερώτημα που μου έρχεται στο μυαλό, είναι γιατί εγώ; αφού έκανα ότι έπρεπε... Δε νομίζω να υπάρχει άλλη απάντηση πέρα απο το νόμο του Murphy.

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση σας.

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr