EKTROFEIA GIA JACK RUSSELL

sof

New Member
8 Μαρτίου 2010
3
0
Γεια σε όλους!
Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω ένα jack russell και ψάχνω
να βρω εκτροφεία. μένω αθηνα. οποιαδήποτε πληροφορία
θα εκτιμηθεί ιδιαίτερως!!ευχάριστω πολύ!:p

Last edited by a moderator:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Τουλάχιστον μία κυρία, την έχω δεί σε όσες εκθέσεις κι αν εχω πάει
Δυστυχώς δεν θυμαμαι όνομα αυτη τη στιγμη
Απο ότι είχα καταλάβει όμως και απο τις συμμετοχές στα τζακ ράσελ πρέπει να υπάρχουν αρκετοί εκτροφείς αυτής της φυλής
Είσαι τυχερος
Πάρε ένα τηλ ΚΟΕ και θα μάθεις/

Πάντως ειναι μια ,καπως, απαιτητική φυλή-ευκολα κακομαθαινει και μετατρέπεται σε "διαολο" (με την κακή έννοια) στα χέρια κάποιου όχι έτοιμου

Όσο θα περιμένεις να βρείς άκρη με τους εκτροφείς κι απ την ώρα που θα διαλεξεις έως το κουτάβι να φτάσει στα χέρια σου ρίξε διάβασμα...

Δεν κουράζονται ποτέ-έχω ακούσει για ένα τέτοιο να παίζει "φέρτο" 4 ώρες (μεγάλη παρέα σε παραλία-αλλάζαν βάρδιες)
μέχρι που πήγε μεσάνυχτα και σταματήσαν αναγκαστικά γιατί γκρινιάζαν οι γείτονες-
το τι έγινε μετά που ο "τζάκ" ζήταγε απαιτητικά ,απ όλους στην παρέα διαδοχικά δεν χρειάζεται να το περιγράψω

Βαριούνται ευκολα

Καλή τύχη στην αναζήτησή σου

sof

New Member
8 Μαρτίου 2010
3
0
δεν έχω πάρει τηλ στον κόε γιατί διάβασα σε ένα post στο φόρουμ κάποιος που αγόρασε ένα jack russell από ένα εκτροφείο που βρήκε μέσα από τον κόε είχε πρόβλημα με τα χαρτιά του σκύλου και ποιο συγκεκριμένα με το pedigree.αυτό είναι το εκτροφείο http://www.kti.gr/.

έχω βρει αυτό το εκτροφείο http://www.lazaros-kennel.gr/jack-russell.htm αλλα μου φάνηκε ποιο πολύ σαν έμπορος και όχι σαν εκτροφέας.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Το kti είναι..ασε μη πω. Για όποιον δεν θυμάται...είναι ο "εκτροφέας" που έβγαλε τη καινούργια ράτσα Malsnau...(μαλτεζ με σνάουτσερ)...
Και το lazaros είναι έμπορος.
Αυτό που σου πρότείνω, αν μένεις Αθήνα, είναι το εξής.
Σε 27 & 28 Μαρτίου έχει έκθεση ο ΟΚΑ, (όμιλος Κυνοφίλων Αθηνων) στο Mec,Παιανίας στην έκθεση Diana. Πήγαινε μία βόλτα από κει, μπορει να πετύχεις κάποιον έκτροφέα με Jack.
Αλλιώς έχει πάλι 'έκθεση αρχες Μαίου από τον ΚΟΕ, στον Μαραθώνα.

tifi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2008
247
0
Αθηνα
Υπαρχουν τουλαχιστον δυο εκτροφεις που γνωριζω και που δειχνουν τα σκυλια τους συστηματικα σε εκθεσεις μορφολογιας.
Επικοινωνησε με τον ΚΟΕ και ζητησε τα στοιχεια τους.Κανενα απο τα παραπανω δυο που αναφερεις δεν μοιαζουν σοβαρα εκτροφεια αλλα μαλλον εμποροι "γενικων ειδων".......

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
επιμένω
υπάρχουν εκτροφείς υπευθυνοι
απευθύνσου στον ΚΟΕ
ξέρω ονόματα αλλά δεν τα ξέρω ολονών και δεν θέω να φανεί ότι διαφημίζω κάποιον έναντι άλλων

sof

New Member
8 Μαρτίου 2010
3
0
γεια σας και πάλι βρήκα αυτό το εκτροφείο το οποιο μου φαίνεται σοβαρό www.ramnous.eu .δεν έχω μιλήσει "μαζιτους" αλλα θα πάω το σάββατο από εκεί να δω και να τα πούμε και από κοντά.
αν θέλετε ρίξτε μια ματια και "πιτεμου" την γνώμη σας.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
το να πας απο εκεί είναι το σωστότερο

Α ναι
αυτούς τους έχω δεί σε εκθέσεις

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Και γω τους έχω δει σε εκθέσεις και φάινονται σοβαροί σε αυτό που κάνουν. Σίγουρα όμως θα σου ζητήσουν και οι ίδιοι να σε γνωρίσουν.

GAIA LYKAIA

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2007
614
16
57
Θεσσαλονίκη
gaialykaia.com
......έχω βρει αυτό το εκτροφείο http://www.lazaros-kennel.gr/jack-russell.htm αλλα μου φάνηκε ποιο πολύ σαν έμπορος και όχι σαν εκτροφέας.
Συγνώμμη, αλλά έχω ρίξει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!

Καθαρόαιμα κουτάβια με,
εγγύηση υγείας 10 ημερών,
εγγύηση μορφολογίας (????) 24 μήνες ,
εγγύηση δυσπλασίας 12 μήνες,
εγγύηση κληρονομικών παθήσεων 12 μήνες.
αλλά τελικά ήταν κλαυσίγελος.......

δλδ, αν το σκυλί που κάποιος αγοράσει από τον εν λόγο "εκτροφέα", εμφανίσει μια κληρονομική πάθηση 13 μηνών........ δεν φέρει καμία ευθύνη....?????? παρόλο που η ασθένεια είναι ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ?????????????:paja1::paja1::paja1::paja1::paja1::paja1:

Οι χειρότερες μορφές δυσπλασίας εμφανίζονται πριν από τους 12 μήνες.... οι περισσότερες εμφανίζονται μετά..... οπότε...... εγγυάται για ΗΠΙΑ ΜΟΡΦΗ δυσπλασίας..... :maria::maria::maria::maria:

Για την εγγύηση μορφολογίας...... τι να πω........ μένω ανίκανος να επιχειρηματολογήσω........ :paja1::paja1:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
το ξερω κυριε, συγγνωμη, για την μορφολογια θελω να πω κατι, δεν θελω να παω τουαλλετα αυτη τη φορα.
μηπως εννοει ο κυριος λαζαρος, οτι μεχρι 2 ετων μπορουμε να το παμε σε εκθεση και εαν ειναι εκτος προτυπου ,
τα λεφτα μας πισω-ελα-ελα -ΕΛΑ-ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
με το μαχαιρι κυριε,
αυτα και με συγχωρειτε.

GAIA LYKAIA

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2007
614
16
57
Θεσσαλονίκη
gaialykaia.com
Να κάνω μία διόρθωση:

Εκ παραδρομής έκανα αντιγραφή/επικόλληση λάθους κομματιού από το σχόλιο του χρήστη sof. Το σωστό κομμάτι είναι το παρακάτω, και όχι αυτό που αναφέρεται στο προηγούμενο post μου...

...... ένα jack russell από ένα εκτροφείο που βρήκε μέσα από τον κόε είχε πρόβλημα με τα χαρτιά του σκύλου και ποιο συγκεκριμένα με το pedigree.αυτό είναι το εκτροφείο http://www.kti.gr/..
Συγνώμμη, αλλά έχω ρίξει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!

Καθαρόαιμα κουτάβια με,
εγγύηση υγείας 10 ημερών,
εγγύηση μορφολογίας (????) 24 μήνες ,
εγγύηση δυσπλασίας 12 μήνες,
εγγύηση κληρονομικών παθήσεων 12 μήνες.
αλλά τελικά ήταν κλαυσίγελος.......

δλδ, αν το σκυλί που κάποιος αγοράσει από τον εν λόγο "εκτροφέα", εμφανίσει μια κληρονομική πάθηση 13 μηνών........ δεν φέρει καμία ευθύνη....?????? παρόλο που η ασθένεια είναι ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ?????????????:paja1::paja1::paja1::paja1::paja1::paja1:

Οι χειρότερες μορφές δυσπλασίας εμφανίζονται πριν από τους 12 μήνες.... οι περισσότερες εμφανίζονται μετά..... οπότε...... εγγυάται για ΗΠΙΑ ΜΟΡΦΗ δυσπλασίας..... :maria::maria::maria::maria:

Για την εγγύηση μορφολογίας...... τι να πω........ μένω ανίκανος να επιχειρηματολογήσω........ :paja1::paja1:

Last edited: