English Bulldogs - Ποσοι ειμαστε εδω ?




kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ναι ..αναμενω την απαντηση ..για να "πεταξει" το ποστ..*demonio*
 


SamBorder

Member
9 Μαϊου 2010
8
0
Thessaloniki
η μαμά μου είχε 2! είναι τέλεια! δεν παίζονται! το ένα οταν ήταν κουτάβι, είχαμε δεί τυχαία έναν ζώγράφο στον δρόμο κ τον βάλαμε να τον ζωγραφίσει! ε καλά μιλάμε κούκλος ετσι; :)
 


Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Ναι ..αναμενω την απαντηση ..για να "πεταξει" το ποστ..*demonio*
Γιατι ρε παιδια , μπορει ο δικος της να μην τα πηγαινει καλα με αλλα αρσενικα ...βρε καχυποψια που κυκλοφορει :D
 




Apkok

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2008
67
0
athens
μου εφεραν στο σπιτι ενα αγγλικο μπουλντογκ 2 ετων αρσενικο διοτι δεν μπρουσαν να το κρατησουν αλλο, το κρατησα μια βδομαδα και τον χαρισα σε κατι φιλους μου που τρελενονται για αγγλικα.εγω δεν μπορουσα να τον κρατησω επειδη σπιτι εχω ενα γαλλικο μπουλντογκ.τον εδωσα την παρασκευη και σημερα εμαθα οτι πεθανε!!!μπορει να μου εξηγησει κανεις το λογο???μηπως στεναχωρηθηκε απο τοσες αλλαγες σε λιγο διαστημα!!!απο οτι μου ειπαν ηταν ολη μερα μεσα στο aircodition με ανοιχτη την βεραντα για να κατουραει οταν θελει!!!!!!το πρωι ηταν μια χαρα μεσ το παιχνιδι και εκει που πηγε ο φιλος μου να δει την κανει τον ειδε νεκρο στο πατωμα!!!!γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ρε γαμωτι μου???????????????????????
 




Apkok

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2008
67
0
athens
το σκεφτηκα και εγω διοτι εμενα δεν μου ειχε φανει να εχει κατι!!!!!αλλα και παλι εχει και αλλα σκυλια και ξερει να τα προσεχει!!!!τι να πω......βεβαια δεν ξερω το ιστορικο του σκυλου μιας και τον πειρα χωρις βιβλιαριο υγειας οποτε μπορει κανι να χε κατι που να μην το ξεραμε!!!!
 






Apkok

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2008
67
0
athens
οχι δεν μενει αθηνα γιατι ρωτας.....μην μοθ αναβεις φυτιλια βραδυνιατικο!!!!!
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Εχουν δει τόσα τα μάτια μας κι έχουν ακούσει τόσα τα αφτιά μας εδώ μέσα και όχι μόνο, που εγώ τουλάχιστον θεωρώ όλα τα σενάρια πιθανά.
Δεν είναι το σύνηθες, να πέφτει έτσι στα καλά καθούμενα νεκρό ένα σκυλί φαινομενικά υγιές. Σίγουρα όχι από στενοχώρια. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να γίνει, αλλά τέτοια κακοτυχία;;; Και εν πάσει περιπτώση, φωνάξανε γιατρό; Πήρανε μια εκτίμηση ειδικού για το τι μπορεί να έγινε; Δεν τους ενδιέφερε να μάθουν; Δεν ένοιωθαν ότι ώφειλαν να ενημερώσουν και τον φίλο τους (εσένα) ; Δεν σου φαίνονται κάπως παράξενα όλα αυτά; Οι αρχικοί του ιδιοκτήτες γιατί δεν μπορούσαν να το κρατήσουν;
 


Apkok

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2008
67
0
athens
Ο καρκινος ηταν η αιτια που τον πειρα...τωρα ο σκυλος βρεθηκε νεκρος στα καλα καθουμενα(εγω πιστευω απο τη ζεστη ,θα ηταν στον ηλιο και αυτα εχουν τρομερο προβλημα με τις θερμοπληξιες) εκει που ειχε αραξει,πηγε να τον δει αυτο το παιδι και ο σκυλος ηταν τεζα!!!!δεν ειχε προβλημα σε κατι για να τον πανε σε κτηνιατρο και αντε να βρεισ τετοιο καιρο ολοι εχουν αδειες!!!τωρα και γω δεν ξερω αν θα τον πηγαινα σε κτηνιατρο αν τον εβρισκα πεθαμενο το μονο που θα με ενδιεφερε θα ηταν να τον θαψω καπου τιποτα αλλο , απο την στεναχωρια μου!!!τι να πω ζωη σε ολα τα αλλα σκυλακια!!!!
 


mote

Member
2 Μαρτίου 2010
9
0
το μπουλντογκακι κατι αλλο θα ειχε δεν γινετε ετσι στα καλα καθουμενα....και απο την ζεστη ακομα δεν γινετε να πεθανε εκτοσ αν το ειχε καπου κλεισμενο και δεν στο ειπε...αν ειχε οντως το μπαλκονι ανοιχτο ,και στον ηλιο να καθοτανε που τους αρεσει καποια στιγμη θα εβρησκε δροσια μονο του ...και μενα ι δικια μου ολο στον ηλιο θελει να καθετε αλλα μολις ζεσταθει ερχετε μεσα...κατι αλλο εχει γινει και δεν το εχει πει...δεν πεθαινουν ετσι ευκολα
 


stefanos_salas

Active Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
32
0
θεσσαλονικη
οποιος εχει bulldogaki κ μενει θεσσαλονικη η κοντα στην πολη,την κυριακη 24/10 στις 14:00 μπροστα στον λευκο πυργο για να σαλιωσουμε ολη την παραλια....ηδη 9 bylldogakia ειναι ετοιμα!!!
 






l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
'Aπαιχτο σε ευχαριστούμε πολύ!
Μην δείτε μόνο την αρχή αξίζει ολόκληρο το βιντεο!!