Faith

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.467
12.904
Aθήνα
Μια θεωρία λέει πως το κάνουν για να πάρουν τα ίδια τη μυρωδιά του νεκρού ζώου και να καμουφλάρουν την δική τους. Ένα ένστικτο που το έχουν κληρονομήσει από τους λύκους που το έκαναν για να μπερδέψουν το ζώο που τους κυνηγούσε.

Αλλη θεωρία λέει πως το κάνουν για να αφήσουν την δική τους μυρωδιά πάνω στο νεκρό ζώο.

Τέλος υπάρχει και μια τρίτη θεωρία που λέει πως δεν το κάνουν για καμουφλάζ, αλλά για να προσελκύσουν άλλα σκυλιά και να δείξουν πόσο μάγκες είναι.

Διαλεχτε ο, τι θέλετε :D

Πάντως πολλά σκυλιά το κάνουν αν τους δοθεί η ευκαιρία. Μη νομίζεις πως κάτι έχει ο δικός σου.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Με τα ψοφιμια εχουν θεμα τα περισσοτερα να τους δοθει η ευκαιρια θα κυλιστουν πανω σε ψοφιμι και οχι μονο, και σε αλλου ειδους ακαθαρσιες, απο σκουπιδια μεχρι κοπρανα. Παλαιοτερα και σε βολτες που καναμε στο βουνο και τις αφηνα ελευθερες την ειχα παθει πολλες φορες με καθε ειδους ακαθαρσια :D:D:D. Μετα απο αρκετα περιστατικα αναθεωρισα και η ελευθρια σε μη περιφραγμενο χωρο κοπηκε.

• Like
Reactions: Elios

Elios

Well-Known Member
8 Μαϊου 2017
161
157
33
Προσπαθω να ανεβασω φωτο και μου λεει οτι ειναι μεγαλη. Υπαρχει καποιος τροπος να ελλατωσω το μεγεθος?

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.467
8.507
Προσπαθω να ανεβασω φωτο και μου λεει οτι ειναι μεγαλη. Υπαρχει καποιος τροπος να ελλατωσω το μεγεθος?
ανοιξε την στο paint πηγαινε στο Resize και κανε τη πιο μικρη. Μετα λογικα θα ανεβει

• Like
Reactions: Elios

Elios

Well-Known Member
8 Μαϊου 2017
161
157
33
Πηγαμε κτηνιατρο γιατι ενιωθα οτι κατι εχει και μας ειπε οτι εχει ψευδοκυηση.
Εχει καποιος αλλος το ιδιο?αυτο π με θορυβησε ειναι οτι μου ειπε οτι θα το εχει παντα μετα απο περιοδο και κινδυνευει απο μαστιτιδες γιαυτο καλο θα ειναι να στειρωθει σε κσνενα 6μηνο(ειναι 9μηνων)