Farma Energy την ξέρει κανείς;

George_Nafplio

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2012
116
1
Ναύπλιο
Καλημέρα! Περνώντας από ένα petshop της πόλης μου είδα την συγκεκριμένη τροφή. Ο ιδιοκτήτης του pet μου είπε ότι πρόκειται για μια πολύ καλή, super premmium τροφή για σκύλους, ιταλοελληνικής προέλευσης και μάλιστα περιέχει ιπποφαές!!! Σε αναζήτηση στο google δεν τη βρήκα παρά μόνο σε μια σελίδα στο FB. Την ξέρει κανείς; Να σημειώσω ότι ένα δείγμα 100 γραμμαρίων που πήρα η δικιά μου το τίμησε με μεγάλη ευχαρίστηση. Χαρακτηριστικό της είναι η συσκευασία που είναι σε σχήμα κύβου. Η μεγάλη συσκευασία (10kg) που ρώτησα για ενήλικους σκύλους έχει 25€.

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.377
... πολύ καλή super premmium τροφή για σκύλους ιταλοελληνικής προέλευσης και μάλιστα περιέχει ιπποφαές!!! ...
Βάζε καλό μου κανένα κόμμα, που κοιτάω και ξανακοιτάω, τι διάολο τροφή είναι αυτή, ειδικά για σκύλους ιταλοελληνικής προέλευσης!!!! και λωλάθηκα μέχρι να τα βάλω σε σωστή σειρά...:-k:shock::paja1:

George_Nafplio

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2012
116
1
Ναύπλιο
Βάζε καλό μου κανένα κόμμα, που κοιτάω και ξανακοιτάω, τι διάολο τροφή είναι αυτή, ειδικά για σκύλους ιταλοελληνικής προέλευσης!!!! και λωλάθηκα μέχρι να τα βάλω σε σωστή σειρά...:-k:shock::paja1:
:oops: έγινε!!!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Χωρίς να έχω ασχοληθεί ιδιαιτέρως με τροφές, για την τιμή της, καλή φαίνεται.
Θα τη δοκίμαζα δηλαδή, εγώ.

Παραπάνω δεν μπορώ να βοηθήσω, δεν έχω εντρυφήσει στο ζήτημα.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Ειναι δυνατον το ιπποφαες να ειναι πρωτο σε αναλογια συστατικων?????Και να μιλαμε για σουπερ πριμιουμ?[-X
Μαρκετινγκ....

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Ειναι δυνατον το ιπποφαες να ειναι πρωτο σε αναλογια συστατικων?????Και να μιλαμε για σουπερ πριμιουμ?[-X
Μαρκετινγκ....
Και η τιμή της δεν είναι για σουπερ πριμιουμ οπότε θα έλεγα μικρό το κακό. Τώρα για 25 ευρώ τα 10 κιλά δεν την λέω και κακή.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Σουπερ πριμιουμ δεν την λες τοτε...
Μιας και αναφερθηκε οτι ειναι τετοιας ποιοτητας.(super premium)

Αν ειναι καλη για την τιμη της ,ειναι αλλο θεμα.