πότε έκανα;ποτέ.Εξετάσεις αίματος, και ειδικά για ερλίχεια.
Πότε κάνατε τελευταία φορά;
και το ακούω πρώτη φορά .
πότε έκανα;ποτέ.Εξετάσεις αίματος, και ειδικά για ερλίχεια.
Πότε κάνατε τελευταία φορά;
με λιγα λογια που διαβασα για την ασθενεια το αποκλειω να ειναι απο κατι τετοιο για πολλους λογους.ειναι ασθενεια που κολλαει ο σκυλος απο τσιμπημα μολυσμενου τσιμπουριου,οπως και η αλλη σοβαρη αρρωστια στον σκυλο το καλαζαρ απο τσιμπημα μολυσμενης σκνιπας.
εφοσον δεν εχει ορεξη και εχει πεσμενη διαθεση πρεπει να δει τον σκυλο κτηνιατρος και καλο ειναι να κανεις εξεταση αιματος για αυτα εφοσον δεν εχεις κανει ποτε,συν καποια ακομα που θα σου πει ο κτηνιατρος.
Κάνε τις εξετάσεις πρώτα να είσαι σίγουρος και μετά θα συζητήσουμε για την τροφή, δεν είναι κακό να την αλλάξεις αρκεί το σκυλί να είναι υγιές.με λιγα λογια που διαβασα για την ασθενεια το αποκλειω να ειναι απο κατι τετοιο για πολλους λογους.
ακομη εχουμε παγωνιες εδω στο αργος ορεστικο και δεν θα ειχαμε τσιμπουρια και σκνιπες,επειτα δεν εχει τα συμπτωματα της ασθενειας αδυναμία,καταβολή δυνάμεως,πυρετός,ίκτερος,αιμορραγική διάθεση (αιματουρία, ρινορραγία- επίσταξη, ουλορραγία, μέλαινα).
Απλα δεν τρωει την τροφη της και ειναι νωχελικη στην βολτα-ασκηση.οταν εχω ποιο ισχυρη λυχουδια για επιβραβευση(λουκανικακι απο γαλοπουλα)και κωλοτουμπες κανει.
μπορει να την βαρεθηκε και να μην την τρωει?
να αλλαξω τροφη?
σιγουρα αμεσα θα την κανω εξετασεις αιματος διοτι δεν την εχω κανει ποτε
http://www.farmina.com/gr/ΤΡΟΦΗ-ΓΙΑ-ΤΟΝ-ΣΚΥΛΟ-ΣΑΣ/charli/315-puppy-formula.htmlΚαλησπέρα!
Σήμερα,μου έφερε ο αδερφός μου για δωρακι, ένα 15κιλο της φαρμινα Charli puppy. Έχει κανείς άποψη για την τροφή Αυτή?
Ρε φίλε πως είναι δυνατόν να συστήνεις μία τροφή μετά από μόλις 10 μέρες χρήσης; Στο 10ήμερο μπορείς να έχεις κάποιες πρώτες εντυπώσεις κ να τις μοιραστείς. Αλλά το να συστήνεις μία τροφή, τόσο σύντομα, είναι εξαιρετικά ανεύθυνο! Έπειτα, είναι κ το άλλο... Δεν διάβασες τα προηγούμενα σχόλια; Υπάρχει φίλος που δοκίμασε την τροφή για μερικούς ΜΗΝΕΣ (όχι μέρες σαν εσένα) κ όλα ήταν εντάξει αλλά στη συνέχεια παρουσιάστηκε πρόβλημα. Να ήμαστε λίγο προσεκτικοί ρε παιδιά...Μετά από 10 μέρες, με τη Farmina Team Breeders, ομολογώ ότι δεν τον έχω δει ξανά να τρώει με τέτοια λαιμαργία ξηρά τροφή.
Την 1η μέρα μάλιστα,του έβαλα για αρχή 2 μεζούρες, και την καταβρόχθισε αμέσως! Του έβαλα κατευθείαν άλλη μία, να δω αν θα συνεχίσει, και ανοίγω από πάνω του σακούλα με πατατάκια. Ε λοιπόν ούτε σήκωσε το κεφάλι του να με κοιτάξει, παρά συνέχισε να τρώει.
Μιλάμε για σκύλο που ακούει συσκευασία ν ανοίγει απ την άλλη άκρη του σπιτιού κι ακόμα και να κοιμάται έρχεται καρφί!!
Τα κόπρανά του επίσης πιο σχηματισμένα πλέον.
Συστήνεται......![]()
1. Με αυτό το ύφος να απευθύνεσαι στους φίλους σου.... Τα "ρε" αλλού...Ρε φίλε πως είναι δυνατόν να συστήνεις μία τροφή μετά από μόλις 10 μέρες χρήσης; Στο 10ήμερο μπορείς να έχεις κάποιες πρώτες εντυπώσεις κ να τις μοιραστείς. Αλλά το να συστήνεις μία τροφή, τόσο σύντομα, είναι εξαιρετικά ανεύθυνο! Έπειτα, είναι κ το άλλο... Δεν διάβασες τα προηγούμενα σχόλια; Υπάρχει φίλος που δοκίμασε την τροφή για μερικούς ΜΗΝΕΣ (όχι μέρες σαν εσένα) κ όλα ήταν εντάξει αλλά στη συνέχεια παρουσιάστηκε πρόβλημα. Να ήμαστε λίγο προσεκτικοί ρε παιδιά...
Μα δεν είναι θέμα υποκειμενικό, δεν είναι θέμα γούστου. Δεν έχει να κάνει με το τι αρέσει σε μένα... Έκανε ένα λάθος κ για καλό όλων μας κ δικό του, τον διορθώνω. Επί της ουσίας, διαφωνείς μαζί μου; Είναι δυνατόν μετά από 10 ημέρες χρήσης, να προτείνεις μια τροφή; Σε 10 μέρες έχεις προλάβει να δεις ελάχιστα πράματα, δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη γνώμη. Σαν πρώτες εντυπώσεις, ναι, μπορείς κάνεις κάποιες παρατηρήσεις. Έχω άδικο;Αυτό το πράγμα που βγαίνετε με το δάχτυλο μπροστά να νουθετήσετε τον «κακό» συνάνθρωπο με εξοργίζει πραγματικά!!!
Αυτή την κριτική ήθελε να κάνει κ αυτήν έκανε ...
Αν δεν σας αρέσει/καλύπτει την προσπερνάτε.
Ο χριστός δλδ ...
Φίλε, δεν έχω όρεξη για μανούρα. Εγώ το αυτονόητο έκανα, είδα ένα χοντρό λάθος,το επισήμανα κ έπεσαν πάνω μου. Είχα την αίσθηση ότι αυτοί που σχολιάζουν εδώ ήξεραν έστω τα βασικά.Η τροφη κυκλοφορει με εγκριση και πωλειται κανονικα, αρα θεωρητικα δε συστηνει κατι επικινδυνο ή κακο. Ουτε προκειται για μια τροφη για εξειδικευμενες πχ αρρωστειες.
Ετσι και αλλιως ειτε 10 ειτε 60 μερες ειτε 2 χρονια περασουν το ιδιο σχεδον ειναι, την υποκειμενικη γνωμη του θα πει. Δε μπορει και να θελει να κανει κατι αλλο. Τα συστατικα και το περιεχομενο καθε τροφης που ειναι κατι αντικειμενικο τα βρισκεις παντου στο ιντερνετ. Απο κει και περα ακομα και η καλυτερη τροφη βαση συστατικων μπορει σε ενα σκυλο να μη κατσει καλα, σε αλλον μπορει να κατσει τελεια μια σαβουρα. Δεν υπαρχει σωστο και λαθος.
Δεν θα κινδυνεψει κανεις απο μια κριτικη απλης τροφης, μην ειμαστε υπερβολικοι...Δεν βρισκω οτι υπαρχει λογος για τοση μανουρα.