Σκυλοθαλασσα οπως ειπε κ το μαρεκο....
οποτε ξαναπατε σκουντηξτε με
περαστικα στη γυναικα σου Χρηστο!
Δε ματιαζω καλε εγω, γιατι απλα δε πιστευω ουτε σε ματια ουτε σε φρυδια
Χαχαχααααα.... θα δω τι μπορώ να κάνω, Αμαλία.... άλλωστε οπως είδες η Μαριάνθη απειλεί να μου τα πάρει πίσω επειδή κακοποιούνται.... (να τα πάρει, να δω τι θα καταλάβει!Χαχαααα)
Μα τι σκυλοθάλασσα βρε παιδιά,ήταν αυτή???
Χίλια μπράβο στη Μαριάνθη και στο Κώστα για τον αγώνα που κάνουν για αυτές τις ψυχούλες!!
Εννοείται ότι θα με ειδοποιήσετε όταν ξαναπάμε fazoo!!!
ΨΚι εγώ θέλω ενημέρωσηη όταν ξαναπάτε!
Είναι αξιοθαύμαστα τα παιδιά για τον αγώνα που κάνουν για αυτά τα σκυλάκια! Ας βοηθάμε όσο και όπως μπορούμε γιατί αν δεν ήταν και κάτι τέτοιες πρωτοβουλίες τα πράγματα θα ήταν πολύ πολύ χειρότερα!!
Περασαμε ενα πολυ ομορφο μεσημερι Σαββατου, ειδαμε ανθρωπους υπεροχους και πανεμορφα σκυλια που χρειαζονται την βοηθεια μας και την υποστηριξη μας! Οπως μπορει ο καθενας να προσφερει!
Κοριτσια απο τον Πειραια χαρηκα που σας γνωρισα και ελπιζω να σας ξαναδω!
Να το ξανακανουμε συντομα! Αυτες οι πρωτοβουλιες ειναι ευχαριστες!
Χρηστο περαστικα στη γυναικα σου και σε εσενα για το τρεξιμο
Δεν είχα ξαναπάει σε καταφύγιο και μόλις μπήκα μεσα έπαθα σοκ !!
έχω δει φωτογραφίες μου είπε και πριν η Ειρήνη τ να περιμένω αλλά αυτο που ένιωσα είναι μοναδικό !
δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω .
ερωτεύτηκα και το πανέξυπνο σκυλάκι που κρατούσα !! μακάρι να μπορούσα να το πάρω !
Ο Πειραιάς είναι η κρυμμένη δύναμη
Σοκ ειχα παθει και εγω την πρωτη φορα που πηγα στο Fazoo πριν 1,5 χρονο περιπου καθως δεν ειχα ξαναπαει σε καταφυγιο. Την δευτερη φορα πηρα την Baroque για προσωρινη φιλοξενεια και φυσικα ποτε δεν ξαναγυρισε.
Κατι τους ριχνει η Μαριανθη στο νερο και ειναι ακρως ερευτευσιμα τα ατιμα. Δεν εξηγειται αλλιως
Σε φωτογραφίες ειχα δει γενικά τα καταφύγεια πως είναι, μας είπε και η Ειρήνη μερικά πράγματα αλλά αυτό που νιώθεις όταν περνας απο την πόρτα είναι απερίγραπτο. Είναι τρομερό πως κάνουν για τα χάδια, να σπρώχνει το ενα το άλλο για να πάρουν το χάδι που τους λειπει. Εκεί έπαθα το σοκ. Κάποια στιγμή γύριζα γύρω γύρω και δεν ήξερα που να πρωτοπάω. Σίγουρα θα ξαναπάω με την πρώτη ευκαιρεία.
Είναι τυχερά στην ατυχία τους γιατί έχουν την Μαριάνθη. Της αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ γιατί μας δείχνει πως ακόμα υπάρχουν άνθρωποι, που νοιάζονται και αγαπούν αυτά τα πλάσματα! Αν όλοι κάναμε το 1/3 από αυτά που κάνει η κατάσταση με τα αδέσποτα θα ήταν διαφορετική...
δυστηχως παιδια εγω δουλευα και αυτο το σαββατο..μιλησα ομως με την μαριανθη δυστηχως δεν μπορεσα να λειψω απο δουλεια.αν θελετε κανονιζουμε καποια αλλη μερα να παμε οσοι δεν μπορεσατε η οσοι θελετε να ξαναπατε...