Fish4dogs

Manogr

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2012
149
31
51
Glyfada, Greece
www.dogpark.gr
Σ'ευχαριστω Μανο αλλα μου πεφτει λιγο μακρια. . . .
εγώ πήρα τηλέφωνο την petouch και με ενημέρωσαν... δοκίμασε και εσύ!

BTW εξαιρετικό είναι και το μπισκότο - λιχουδιά που έχουν (έχει 5% ρύζι ενώ οι άλλες δεν έχουν τίποτα άλλο εκτός από ψάρι) :)

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Και εμείς από σήμερα την τρόμε.
Πρώτη εντύπωση είναι ότι μυρίζει κάπως (η Αύρα παντός την τσάκισε).
Και δεύτερον ή χάλασε η ζυγαριά μου ή σαν ποσότητα είναι λίγη.
Το μαγαζί απο όπου την πείρα ήταν απόλυτα εξυπηρετικό, στο τηλ. κιόλας μου είπε αρκετά ο άνθρωπος, απο το οποίο φένετε ότι το κατέχει το επάγγελμα του, και στην τιμή μου το παρέδωσε και στον χώρο μου.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Κ εγώ την δίνω εδώ και 2 βδομάδες την τροφή,η κροκέτα αν κ λίγο μεγαλούτσικη δεν είναι στεγνή,λαδομένη κροκέτα από την αρχή του τσουβαλιού και όχι στο τέλος μόνο όπως ήταν η acana l&a που έδινε μέχρι πρότινος.Την τρώει με μεγάλη όρεξη και προς το παρόν είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι.
Την παίρνω και από την ιστοσελίδα του AlphaPetShop -πετ σοπ Pet Shop αξεσουαρ σκυλου αξεσουαρ για σκυλια με ένα τηλεφώνημα στην φέρνουν σπίτι και χωρίς επιπλέον έξοδα.

pegasos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
96
0
καλη τροφη ρε παιδια αλλα πολυ μυρωδια.χαχα.εμεις δοκιμασαμε ενα μικρο τσουβαλι ψαρι ολα καλα αλλα τωρα του πηρα μεγαλο τσουβαλι σολωμο.ελπιζω να το φαι και αυτο.

Kimon

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2012
284
0
Κ εγώ την δίνω εδώ και 2 βδομάδες την τροφή,η κροκέτα αν κ λίγο μεγαλούτσικη δεν είναι στεγνή,λαδομένη κροκέτα από την αρχή του τσουβαλιού και όχι στο τέλος μόνο όπως ήταν η acana l&a που έδινε μέχρι πρότινος.Την τρώει με μεγάλη όρεξη και προς το παρόν είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι.
Την παίρνω και από την ιστοσελίδα του AlphaPetShop -πετ σοπ Pet Shop αξεσουαρ σκυλου αξεσουαρ για σκυλια με ένα τηλεφώνημα στην φέρνουν σπίτι και χωρίς επιπλέον έξοδα.
Υπάρχει και με μικρή κροκέτα ;)

Finest Fish 4 Dogs Complete - Small Bite

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Η τροφη μυριζει σαν διαολος. Ο σκυλος μονο η ανασα του.;)
Eυχαριστώ. :D
Kαι μία άλλη ερώτηση. Το γεγονός ότι έχει μόνο ψάρι ως πηγή πρωτεΐνης και όχι άλλα ήδη κρεάτων δεν μπορεί να είναι επιζήμιο για τον σκύλο;

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Eυχαριστώ. :D
Kαι μία άλλη ερώτηση. Το γεγονός ότι έχει μόνο ψάρι ως πηγή πρωτεΐνης και όχι άλλα ήδη κρεάτων δεν μπορεί να είναι επιζήμιο για τον σκύλο;
Σε αυτο δεν εχω τις γνωσεις να σου απαντησω.

Οσο αφορα τον δικο μου σκυλο αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι ειναι ποιοτικη τροφη.
Μειωθηκε η τριχοπτωση, οχι σε τρελο βαθμο ομως.
Δεν μου αρεσε οτι αυξηθηκε η ποσοτητα των κοπρανων και οτι χρειαζοταν περισσοτερη ποσοτητα τροφης για να διατηρησω το σκυλο στα ιδια κιλα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Δεν μου αρεσε οτι αυξηθηκε η ποσοτητα των κοπρανων και οτι χρειαζοταν περισσοτερη ποσοτητα τροφης για να διατηρησω το σκυλο στα ιδια κιλα.
Λογικό είναι, από ότι έβλεπα είναι χαμηλής θερμιδικής αξίας σε σχέση με άλλες τροφές.
Τα πολλά κόπρανα που είπες με προβληματίζουν.

Kimon

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2012
284
0
Μυρίζει η τροφή ή ο σκύλος αφού την τρώει;
Η τροφή μυρίζει ψάρι και όχι άχυρα-καλαμποκάλευρα όπως άλλες!

Στο δικό μου σκύλο η ποσότητα τροφής σε σχέση με Acana είναι πάνω κάτω η ίδια.

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Λογικό είναι, από ότι έβλεπα είναι χαμηλής θερμιδικής αξίας σε σχέση με άλλες τροφές.
Τα πολλά κόπρανα που είπες με προβληματίζουν.
Δεν ηταν τοσα πολλα ωστε να προβληματιζεσαι. ισως να ευθυνοταν οτι του εδινα και περισσοτερη ποσοστητα.
Προσωπικα πιστευω οτι ειναι μια καλη τροφη για να δοκιμασει καποιος αν ταιριαζει στο σκυλο του, προσωπικα δεν την συνεχισα γιατι κοστιζε αρκετα παραπανω χωρις να εχει τοση διαφορα στον δικο μου σκυλο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Επειδή διάβαζα ότι έχει κάτσει πολύ καλά σε σκύλους με εντερικά προβλήματα θα την δοκιμάσω κι εγώ στον δικό μου.
Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες.:)

Kimon

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2012
284
0
Επειδή διάβαζα ότι έχει κάτσει πολύ καλά σε σκύλους με εντερικά προβλήματα θα την δοκιμάσω κι εγώ στον δικό μου.
Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες.:)
Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και μάλιστα με πολύ γρήγορη "προσαρμογή".

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
7
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
εγω θα σας πω σε 25 μέρες που η σκυλα είναι στο χωριό και Πεθερός δεν ταίζει ωμά με τιποτα και έτσι αναγκαστικα να του δώσω ξηρά τροφή και έδωσα fish4dogs . Παντως είναι ποιο ακριβή από την Acana
Εγω την βρίσκω 60 ευρω το τσουβαλι

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Η εταιρία που την κάνει εισαγωγή πάντως έχει πάθει πλάκα,δεν το περίμεναν να έχει τόσο μεγάλη ζήτηση.
Ήταν διστακτικοί να την φέρουν στην Ελλάδα αρχικά λόγο κόστους αλλά τελικά το έχουν μετανιώσει που δεν το έκαναν νωρίτερα.Τους τελευταίους μήνες η ζήτηση της συγκεκριμένης τροφής έχει αυξηθεί πολύ.

Αυτό που πρόσεξα κ εγώ είναι ότι δίνοντας την ενδεικτική τιμή που αναφέρεται στο τσουβάλι,βάση κιλών,στο σκύλο μου είχαμε απώλεια βάρους οπότε κ αύξησα τα γραμμάρια που ταίζω ημερισίως.
Τελειώνει πιο γρήγορα το τσουβάλι αλλά τι να κάνεις..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Δίνει κανείς αυτή με τον σολωμό; Για να μου πει εντυπώσεις:)

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Εγώ μόλις τελείωσα το 1 σακί με σολομό. Αλλά δεν θα το συνεχίσω για 2 λόγους.
Ο 1 είναι ότι μάλλον δεν τις έκατσε και πολύ καλα γιατί είχαμε την διπλάσια και ποσότητα κοπράνων, σε σχέσει με άλλες τροφές που τις έχω δώσει.
Και 2 λόγο τιμής, είναι αρκετά γι 12 κιλά τροφή.
Παντός σαν ποιότητα θεορώ ότι είναι πάρα πολύ καλή, απλός πρέπει να ταιριάζει και στον σκύλο.
Τώρα ξεκίνησα με Belcando και ελπίζω να πάμε καλά.