εγώ πήρα τηλέφωνο την petouch και με ενημέρωσαν... δοκίμασε και εσύ!Σ'ευχαριστω Μανο αλλα μου πεφτει λιγο μακρια. . . .
Υπάρχει και με μικρή κροκέταΚ εγώ την δίνω εδώ και 2 βδομάδες την τροφή,η κροκέτα αν κ λίγο μεγαλούτσικη δεν είναι στεγνή,λαδομένη κροκέτα από την αρχή του τσουβαλιού και όχι στο τέλος μόνο όπως ήταν η acana l&a που έδινε μέχρι πρότινος.Την τρώει με μεγάλη όρεξη και προς το παρόν είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι.
Την παίρνω και από την ιστοσελίδα του AlphaPetShop -πετ σοπ Pet Shop αξεσουαρ σκυλου αξεσουαρ για σκυλια με ένα τηλεφώνημα στην φέρνουν σπίτι και χωρίς επιπλέον έξοδα.
Eυχαριστώ.Η τροφη μυριζει σαν διαολος. Ο σκυλος μονο η ανασα του.![]()
Σε αυτο δεν εχω τις γνωσεις να σου απαντησω.Eυχαριστώ.
Kαι μία άλλη ερώτηση. Το γεγονός ότι έχει μόνο ψάρι ως πηγή πρωτεΐνης και όχι άλλα ήδη κρεάτων δεν μπορεί να είναι επιζήμιο για τον σκύλο;
Λογικό είναι, από ότι έβλεπα είναι χαμηλής θερμιδικής αξίας σε σχέση με άλλες τροφές.Δεν μου αρεσε οτι αυξηθηκε η ποσοτητα των κοπρανων και οτι χρειαζοταν περισσοτερη ποσοτητα τροφης για να διατηρησω το σκυλο στα ιδια κιλα.
Η τροφή μυρίζει ψάρι και όχι άχυρα-καλαμποκάλευρα όπως άλλες!Μυρίζει η τροφή ή ο σκύλος αφού την τρώει;
Δεν ηταν τοσα πολλα ωστε να προβληματιζεσαι. ισως να ευθυνοταν οτι του εδινα και περισσοτερη ποσοστητα.Λογικό είναι, από ότι έβλεπα είναι χαμηλής θερμιδικής αξίας σε σχέση με άλλες τροφές.
Τα πολλά κόπρανα που είπες με προβληματίζουν.
Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και μάλιστα με πολύ γρήγορη "προσαρμογή".Επειδή διάβαζα ότι έχει κάτσει πολύ καλά σε σκύλους με εντερικά προβλήματα θα την δοκιμάσω κι εγώ στον δικό μου.
Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες.![]()