Fish4dogs

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Οταν ηταν κουτάβι ο δούκας του είχα πάρει κάτι λιχουδιές με τις οποίες ξετρελενόταν και βρωμοκοπούσαν ψαρίλα. Τις είχα βρει στο κέντρο και δε θυμόμουν τη μάρκα .δεν μπόρεσα να τις ξαναβρω και θυμάμαι οτι του είχαν κάνει ενα εξαιρετικά γυαλίστερό τρίχωμα. Τελικά τώρα που μπήκα στη διαδικασία να αγοράσω κροκέτες απο το αμαζον για τον Ορφέα μου και τα αδέσποτα που ταίζω ανακάλυψα οτι οι λιχουδιές ηταν οι Fish4Dogs Sea Jerky Fish Twists. Πήρα ενα σακί σολωμο finest και έδωσα στον Ορφέα που ξετρελάθηκε και τη μοιράζεται πλέον με τα αδέσποτα .καθόλου αέρια σε σχέση με τη royal που πρότεινε ο γιατρός για το πρόβλημα του και πολύ ενέργεια αν και καρδιακός. Δοκίμασα να δώσω και στον δούκα και απο τότε φυλάει το τσουβάλι ο βλάκας όταν το πλησιάζει ο ορφέας .

PrincePapillon

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
142
1
12
όταν λες τη δοκιμάσατε, πώς κάνατε την προσαρμογή? Πόσο καιρό έφαγε τη τροφή ο σκύλος σου?
Σταδιακά έβαζα τη νέα τροφή ανά 3ήμερο 1/4, 2/4, 3/4, 4/4 και έφαγε την τροφή για 10 κάτι μέρες.
Κρίμα δεν μας ταίριαξε καθόλου.

Nick M Kotsop

Member
28 Φεβρουαρίου 2013
17
0
Το πρόβλημα με το ψάρι είναι πως κι εγώ αν δεν φάω παράλληλα μισό κιλό ψωμί, μισό κιλό πατάτες κι έναν κουβά χόρτα ή μία γενναιόδωρη χωριάτικη δεν χορταίνω... κι ας φάω δύο κιλά ψάρι.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα σκυλιά μας... και τους αρέσει το ψάρι το άτιμο!

Τα χορτα μπορει να σε βαρυστομαχιασουν προμηθεα!!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εδω και κανα διμηνο ταιζω την fish4dogs ocean white fish. Η τροφη ειναι παρα
πολυ καλη, μοσχομυριζει, μεγαλη κροκετα. Κακα τελεια, αερια καθολου,
ενεργεια φουλ, τριχωμα δεν μυριζει γενικα φαινεται να τους εκατσε καλα. . .
εκτος απο μια μικρη λεπτομερεια. Δεν την τρωνε με ορεξη και φυσικα οχι
καθε μερα. Με αποτελεσμα η Σοκο να χασει 2 κιλα και καθημερινα να πρεπει
να ενισχυω ειτε με λιγο γιαουρτι ειτε με κατι αλλο νοστιμο για να φανε τα
2/3 απ'οτι πρεπει. Δυστυχως δεν θα την συνεχισουμε οποτε, δεν ρισκαρω να
χασει η Σοκο κι αλλο βαρος. Κριμα και ειναι πολυ καλη τροφη.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Εδω και κανα διμηνο ταιζω την fish4dogs ocean white fish. Η τροφη ειναι παρα
πολυ καλη, μοσχομυριζει, μεγαλη κροκετα. Κακα τελεια, αερια καθολου,
ενεργεια φουλ, τριχωμα δεν μυριζει γενικα φαινεται να τους εκατσε καλα. . .
εκτος απο μια μικρη λεπτομερεια. Δεν την τρωνε με ορεξη και φυσικα οχι
καθε μερα. Με αποτελεσμα η Σοκο να χασει 2 κιλα και καθημερινα να πρεπει
να ενισχυω ειτε με λιγο γιαουρτι ειτε με κατι αλλο νοστιμο για να φανε τα
2/3 απ'οτι πρεπει. Δυστυχως δεν θα την συνεχισουμε οποτε, δεν ρισκαρω να
χασει η Σοκο κι αλλο βαρος. Κριμα και ειναι πολυ καλη τροφη.
Η τροφή αυτή στον έλβις έκανε γαστρίτιδα και εμετούς μετά από κάθε γεύμα αλλά θεωρώ ότι φταίει που την έτρωγε τόσο λαίμαργα.
Στα άλλα δύο έκατσε καλά αλλά δεν την τρώγανε οπότε την αλλάξαμε.

Newfound

Well-Known Member
12 Μαϊου 2013
73
0
Ενναλακτικά της fish4dogs εγώ βρήκα τον σολομο της simpsons premium (simpsonspremium.gr) που είναι πολύ πιο οικονομικός και έχει καλύτερα συστατικά και καλύτερη κατάταξη στο αγγλικό whichdogfood.co.uk

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
Δεν έχει νόημα να μπαίνεις σε κάθε θέμα τροφής και να κάνεις προμοσιον την τροφή αυτή .

Newfound

Well-Known Member
12 Μαϊου 2013
73
0
δεν κάνω τίποτα. απλά την βρήκα πρόσφατα και είμαι ενθουσιασμένος. δεν την πουλάω ούτε έχω και καμμία σχέση με τον πωλητή παρά μόνο ότι ειμαστε από την ίδια πόλη. αν ένοχλώ οκ σταματάω. απλά νόμιζα ότι θα σας ενδιέφερε να την δείτε.

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
δεν κάνω τίποτα. απλά την βρήκα πρόσφατα και είμαι ενθουσιασμένος. δεν την πουλάω ούτε έχω και καμμία σχέση με τον πωλητή παρά μόνο ότι ειμαστε από την ίδια πόλη. αν ένοχλώ οκ σταματάω. απλά νόμιζα ότι θα σας ενδιέφερε να την δείτε.
Μην χανεις χρονο ομως, υπαρχουν αλλα 1000 θεματα με τροφες. Μπες να γραψεις:p.

Αρκει να υπαρχει ενα θεμα με την καθε τροφη και εταιρια, δεν χρειαζεται να γραφουμε σε ολα τα θεματα για τις ιδιες.
Εκει μπορεις να γραψεις λεπτομερειες οπως ποσο καιρο την δινεις, σε ποσα σκλυλια, ποιον κωδικο δινεις και ολες τις λεπτομερειες που θελουμε να ακουμε, και οχι ποσα αστερακια πηρε στο whichfood. Αυτο το βλεπουμε και μονοι μας.

Newfound

Well-Known Member
12 Μαϊου 2013
73
0
δε σας κρατώ κακία για τις παρατηρήσεις. καινούργιος είμαι εδώ και προσπαθώ να συνεισφέρω. δεν ξέρω πως να μπω στα άλλα θέματα που αναφέρεις. όσο για την τροφή τώρα θα πάρω τηλέφωνο να παραγγείλω. εγώ ανέφερα θεωρητικά τι είδα και μου φάνηκε ενδιαφέρον. αν δεν έκανα καλά πείτε στους admin να σβήσουν τα σχόλια μου γιατί εν ξέρω πως να το κάνω. και δεν έγραψα παντού παρά μόνο σε 5-6 που νόμιζω ότι έχουν ανάλογες τροφές. σε ένα από τα σχόλια μου αναφέρω ότι δεν μπορέις να ξέρεις μια τροφή αν δεν την δοκιμάσεις εννοείται αυτό. απλά λέω ότι θα δοκιμάσω μια γιατί μου φάνηκε και η τιμή καλή. δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να την δοκιμάσει. γιατί δηλαδη σε αυτούς που συμβουλεύουν πολλοί μεσα στα θέματα να αγοράσουν acana αντι για royal νομίζετε ότι θα την αλλάξουν ποτέ επειδή το λέει κάποιος; η όταν βγαινει κάποιος και λεει αγοράστε απο το amazon αντί από ελλάδα δεν κάνει κακό στους αντιπροσώπους στην ελλάδα; κάνει όμως καλό σε όλους εμάς και για αυτό το λόγο υπάρχει αυτή η σελίδα. η αγορά είναι ελευθερη τι να κάνουμε. όπως βοηθάνε άλλοι ειπα να βάλω το λιθαράκι μου και εγώ ως καινούργιος εδω.κουβέντα κάνουμε. αλλά αν και ενας νομίζει ότι κανω προμοσιον έστω και ως fan ενδιαφερομενος μιας τροφής δεν ξαναποστάρω. θα αφήσω άλλον να φάει τετοια σχολια.

Newfound

Well-Known Member
12 Μαϊου 2013
73
0
άλλωστε πως να ανοιξω θέμ όταν δεν την εχω δοκιμάσει; απλά ανεφερα ότι υπάρχει να το γνωρίζει ο κόσμος. ας ανοίξει άλλος το θέμα. δεν ξερω και τόσα πολλά πια για αν το αναλύσω.

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
άλλωστε πως να ανοιξω θέμ όταν δεν την εχω δοκιμάσει; απλά ανεφερα ότι υπάρχει να το γνωρίζει ο κόσμος. ας ανοίξει άλλος το θέμα. δεν ξερω και τόσα πολλά πια για αν το αναλύσω.
Καλυτερα να την δοκιμασεις πρωτα γιατι υπαρχουν πολλες τροφες με πολλα αστερια οι οποιες ομως δεν τιαριαζουν στους σκυλους μας στο τελος. Τα παραδειγματα ειναι πολλα, οποτε αναμενουμε τα νεα σου μετα την δοκιμη.

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
Newfound μια μικρή παρατήρηση έκανα γιατί δεν έχει νόημα να μπαίνεις και να κάνεις ποστ συνέχεια για αυτή την τροφή.Αν έχει κάποιος εμπειρία από αυτή θα στο πει .Απλά όταν δεν την έχεις ο ίδιος δοκιμάσει πως μας την παρουσιάζεις σαν πολύ καλή και φοβερή;Άλλο το φαίνεσθαι και άλλο το είναι. Πάρ'την πρώτα με το καλό,αν την δεχθεί ο οργανισμός του σκύλου καλά και συνεχίσεις και δεις καλά αποτελέσματα πες τα μας :D Πιστεύω αυτό θα ήταν το πιο σωστό.Φιλικά στα λέω αυτά,μην με παρεξηγείς.

Last edited:

Newfound

Well-Known Member
12 Μαϊου 2013
73
0
ρε παιδιά δεν παρεξηγώ τίποτα αλλά εγώ το μόνο που έκανα ήταν να σας πω ότι υπάρχει και ότι μου άρεσε αυτό που είδα. τέρμα με τα σχόλια μου γιατι είμαστε και σε άλλο θεμα.