Ναι, ετσι ειναι το σωστο!ασχετα με το τι ειμαι υποχρεωμενη και τι οχι αυτα πρεπει να γινουν και θα γινουν. Ειναι ο σωστος δρομος εαν θελεις να εισαι ενταξει με τονεαυτο σου και μετα με τους αλλους
Δυσκολα μαλλον! Εγω ημουν πολυ τυχερη- μου εχουν εμπιστευτει 2 φορες σκυλο καλο (σε ηλικια 6 και 7.5 μηνων).εσυ πιστευεις οτι θα βρεις σκυλο 6 μηνων που θα των εχει το εκτροφειο τοσους μηνες θα ειναι κατι εξαιρετο και θα στο δωση εαν εχεις την εκτροφεα αδερφη μπορει.
Μην μου αναφερεις τη λεξη Τρικαλα παθαινω σοκ.Καλημερα δεν ειναι οτι σε εγραψα δεν καταλαβαινω γρι πρεπει να φερω εναν ανθρωπο στο σπιτι γιατι δεν σκαμπαζω τιποτα .Που ειναι αυτα τα εργαλεια πρωτον δευτερον απο που το φτιαχνεις απο το φορουμ εδω η απο την σελιδα την αλλη που γραφτηκα Αστα να πανε δυσκολο πραγμα η τεχνολογια.Να δωσεις πολλα φιλακια στον Ορατιο .Μηπως μπορεις να μου πεις ποσο στοιχεισε ο Ορατιος ξερω οτι τ.ον εφερες με αεροπλανο γιατι την επομενη μιλησα με την Kiga και μου ειπε οτι ερχεται ενα κουταβι της στην Ελλαδα μαλλον ηταν το δικο σου.Μου αρεσουν παρα πολυ οι εκθεσεις εχεις δικιο.Εγώ θα αναφέρω απλά πως η Kinga(Du Champagne) προτείνει για εκθεσιακό Γάλλο από 9 μηνών και πάνω...
Τρέλα με τις εκθέσεις και εσύ ε;
ΥΓ. Σου έγραψα πως να φτιάξεις τα μνματα
αλλά με σύνδεσες με Τρίκαλα από ότι βλέπω!!!
Φτου σου!!!!:maria:aja1:
Για αυτο βγαζεις τα ματια σου να το διαβασεις ?Ναι για αυτο σου μιλαω και ειναι οπως σου τα εγραψα πιο πανω.Τα θεωρω πολλα λεφτα για ενα κουταβι που δεν ξερεις πως θα σου εξελιχθει.Τελικα μαλλον θα καταληξω η στην Κiga η στο frustyle δεν ξερω δυσκολη αποφαση τι λες και συ MsandasΓια πιο γερμανικο εκτροφειο μιλας??
Το Μestreechteneerkers? Δεν ειναι γερμανικο- αλλα ολλανδικο.