Full Moon Beach party

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Την Παρασκευή που μας πέρασε ήμουν καλέσμένος σε μια συνάντηση σε παραλία στον Αγ. Νικόλαο, Αναβύσσου για να απολαύσουμε όλοι το φεγγάρι απο 8 το απόγευμα μέχρι μερικές ώρες μετά τα μεσάνυχτα, έτσι πήρα τον Λήο και πήγαμε (η Ζήβα είναι σε οίστρο άρα δεν έχει εξόδους για την κυρία αυτόν τον καιρό). Περάσαμε καλά, είπιαμε, φάγαμε, διασκεδάσαμε

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ο Λήο ελπίζω να οδηγησε στο γυρισμό στο σπιτι...
Μπορεί στις φωτογραφίες να φαίνομαι πιομένος, αλλά πίστεψε με δεν είπια ούτε ένα αλκοολούχο ποτό, μόνο 1 Μοχίτο & 2 πορτοκαλάδες....ααααα και λίγη Sprite. Τίποτα άλλο. Εγώ απλά χλαπάκιασα φαγητό (ότι υπήρχε και ότι μπορούσα να αγοράσω απο την κοντινή καντίνα). Ενώ ο Λήο κλαιγόταν για να πάει να γνωρίσει μια διπλανή σκυλίτσα.......ο ερωτήλος.....χα χα χα

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Πολυ ωραια φαινεται η ολη κατασταση και σιγουρα περασατε ομορφα. Παλι καλα που δεν εμφανιστηκε κανεις να σας πει οτι απαγορευονται οι σκυλοι στην παραλια :p

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Πόσο ζηλεύω αυτές τις νυχτερινές, με φόντο τη θάλασσα παρέες!!!!
Να περνάτε όμορφα.......άντε και του χρόνου.......,

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ο Λήο είναι κουκλος, απορώ γιατι δεν ερχόταν η διπλανη σκυλιτσα να τον γνωρίσει....
η σκυλίτσα ήθελε και αυτή να έρθει αλλά όποτε έκανε να έρθει άκουγα το "έλα γρήγορα εδώ μην σε φάει" απο την κυρά της και σιγά μην καθόμουν εγώ να χαλάσω την ζαχαρένια μου και το πάρτυ για την κυράτσα. χε χε χε