Αν δεν έχει pedigree όσο και να μοιάζει, δεν θεωρείται "γνήσιο" όπως λες.εχω 1 λαμπραντορακι 2 μηνων.εχει στο στομα του στις πατουσες του και στο στερνο του ασπρο χρωμα!το υπολοιπο ειναι καφε σοκολατι...θεωρειται γνησιο???
εχει !αλλα θεωρουν οτι εχει χαρακτηριστικα απο τα πρωτα λαμΑν δεν έχει pedigree όσο και να μοιάζει, δεν θεωρείται "γνήσιο" όπως λες.
Που το βρίκες το «λαμπραντοράκι» αυτό;εχω 1 λαμπραντορακι 2 μηνων.εχει στο στομα του στις πατουσες του και στο στερνο του ασπρο χρωμα!το υπολοιπο ειναι καφε σοκολατι...θεωρειται γνησιο???
Για πες τι λέει το pedigree του; Γράψε σε παρακαλώ από πιο εκτροφείο το'χεις πάρει και τα ονόματα των γονιών του κουταβιού, είμαι πολλή περίεργη να μάθω ποιοι είναι.εχει !αλλα θεωρουν οτι εχει χαρακτηριστικα απο τα πρωτα λαμ
αρα γιατι συζητάμε?δεν εχω εγω το πεντιγκρι ακομα αλλα μολις το παρω θα σας πω.ξερω παντως οτι η μαμα της την εφεραν απο ενα εκτροφειο της ρωσιας που κραταει γραμμη αιματος ορλοφ....και οτι και ο πατερας της ειναι μαυρο λαμπ..αλλα απο ελλ. εκτροφειο..επισης δεν την εχω πληρωσει ηταν δωρο...και ανεξαρτητα απο τι ειναι και απο ερχεται εγω την λατρευω.......
Με ολο το θαρρος,τοτε για ποιον λογο ψαχνεις για την καθαροαιμια του κουταβιου,απο την στιγμη που ουτε το πληρωσες,ουτε σε νοιαζει κιολας,αλλα το αγαπας ετσι και αλλιως ; Απλα ρωταωεπισης δεν την εχω πληρωσει ηταν δωρο...και ανεξαρτητα απο τι ειναι και απο ερχεται εγω την λατρευω.......
Καλά μας κάνεις πλάκα έτσι; Γράμμη αίματός ορλόφ στα λαμπ δεν υπάρχει στη Ρωσία, τα πρώτα σκυλιά αυτής της φυλής έχουν έρθει εκεί πριν 40 χρόνια άλλα μόνο τα τελευταία 15 προχώρισε πολύ η εκτροφή τους και κάποια εκτροφεία έβγαλαν δικές τους γραμμές, μα καμία από αυτές με όνομα «Ορλόφ» δεν υπάρχει επειδή δεν υπήρχει ΠΟΤΈ κανένο αρσενικό μ'αυτό το όνομα για να ξεκηνήσε η γραμμή. Τι να πω...δεν εχω εγω το πεντιγκρι ακομα αλλα μολις το παρω θα σας πω.ξερω παντως οτι η μαμα της την εφεραν απο ενα εκτροφειο της ρωσιας που κραταει γραμμη αιματος ορλοφ....και οτι και ο πατερας της ειναι μαυρο λαμπ..αλλα απο ελλ. εκτροφειο..επισης δεν την εχω πληρωσει ηταν δωρο...και ανεξαρτητα απο τι ειναι και απο ερχεται εγω την λατρευω.......
Έλα βρε έχουν και άλογα εκεί μ'αυτό το όνομαΤο μόνο που βρίσκω για γραμμή Ορλόφ στη Ρωσία είναι για κότες :/
Αχαχαχαχα! Σωραιος!Το μόνο που βρίσκω για γραμμή Ορλόφ στη Ρωσία είναι για κότες :/
ουτε οι κτηνιατροι ξερουν από εκτροφικές γραμμες.φωτεινη εντυπωσιαστικα με τις γνωσεις σου εισαι κτηνιατρος?δεν ειναι ειρωνικη ερωτηση...απλα επειδη εγω δεν ξερω τιποτα απο γραμμες κτλ
Ουτε οι κτηνιατροι ξερουν,δεν ειναι η δουλεια τους να ξερουν.. Να γνωριζουν απο γραμμες ειναι δουλεια εκτροφεων κ ατομων που αγαπανε την/τις εκαστοτε φυλη.. Δεν ειναι επιστημη..φωτεινη εντυπωσιαστικα με τις γνωσεις σου εισαι κτηνιατρος?δεν ειναι ειρωνικη ερωτηση...απλα επειδη εγω δεν ξερω τιποτα απο γραμμες κτλ