Genesis Fila.Το Ροξακι και ο 1ος τοκετος

Status
Κλειδωμένο θέμα

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Εχεις δικιο μαλλον θα βγαλω το στρωμα και θα αφησω το ναυλον με τις φουσκαλες και απο πανω πανι,το στρωμα αργοτερα παλι.
Η μόνη ένστασή μου για το Aeroplast (το νάυλον με τις φουσκάλες) έχει να κάνει με το γεγονός πως λόγω της στεγανότητάς του μπορεί να συγκρατεί βακτήρια μολύνσεις κλπ.
Εκτός αν το αλλάζεις (μαζί με το σεντόνι) κάθε λίγο και λιγάκι.

πω πω , πως αντεχετε ρε παιδια τετοιο αγχος, εγω θα ειχα βαλει οδοντογλυφιδες στα ματια και θα εμενα εκει να κοιταω ,μεχρι να παρουν τα ποδια τους:D:paja1:
ποτε αρχιζουν να σηκωνονται ?
Μια χαρά την έβγαλε... εμένα συνήθως οι γέννες ξεπερνούν το 24ωρο!

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Το ενστινκτο της μητροτητας σε ολο του το μεγαλειο.
Αλλαγη Pampers και γυμναστικη βρεφων.:):):)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=GD9MBWzhLXc"]YouTube - Roxys Welpen 5[/ame]

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Κατακορυφο ξεσκ@τωμα,προσοχη στον μικρο που κανει γιογκα. [ame="http://www.youtube.com/watch?v=FVeS90LORxM"]YouTube - Roxys Welpen 6[/ame]

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Πρωτα τα δυσαρεστα νεα, ο μικρος Απατσι πεθανε σημερα, ηταν το κουταβι που δεν ανεπνεε και το φεραμε με τεχνητη αναπνοη εξου και το ονομα, το μοναδικο αρσενικο σκουρο τιγρε με ασπρες καλτσες μπροστα και στο στηθος ηταν ο πιο ομορφος ,παλι η καημενη η Ροξυ δεν προσεξε.
Τα αλλα κουταβια βαζουν καθε μερα τα γραμμαρια τους ειδικα τα θυληκα,εκτος απο ενα το οποιο ειναι λιγο αδυναμο εχασε την δευτερη μερα 40 γραμ. και εβαλε την τριτη 75,συν πλην 35 αυτο ειναι πολυ λιγο αν δεν βαλει και αυριο απο δευτερα μαλλον πρεπει να ταισουμε.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ηλια, που την εχεις την σκυλα με τα κουταβια? μεσα στο σπιτι σας, η σε αλλο μερος?

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Στο σπιτι που χτιζουμε εκτος Δραμας δεν εχει τελειωσει ακομη εκει εχω μια αποθηκη με δυο παραθυρα την οποια εκανα για αυτον το λογο,μην πεις μονο οτι δεν ειμασταν εκει,απλα ημουν εξω και ποτιζα τα δεντρα το ιδιο και η Ροξυ απλα αυτη μπαινοβγαινε,το να πλακωνει απο κανενα γινεται 20 φορες την ημερα,και μερικα δεν σκουζουν γιατι με τοσο βαρος δεν αντεχουν απλα τα βλεπουμε και τα βγαζουμε.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
εγω δεν εχω καταλαβει, που μενετε? δεν εχω να πω τιποτα ρε συ, απλα σκεφτομαι πως εαν το σκυλι ηταν εκει που μενετε κι εσεις και που κοιμαστε δηλαδη, ισως ηταν καλυτερα τα πραγματα..οσο να ναι, περισσοτερη προσοχη θα ειχε.
και μια ερωτηση, επειδη δεν ξερω..εαν θες να βγεις να ποτισεις, να λειψεις μιση ωρα πχ, κανει κακο να τα βαζεις τα κουταβια παραδιπλα, με ζεστη μπολικη εννοειται, λαμπα απο πανω-δεν ξερω και να της τα ξαναδινεις οταν εισαι κι εσυ εκει και προσεχεις?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κρίμα το κουτάβι!:(
Ελπίζω το άλλο που λες ότι είαι πισω σε βάρος να στρώσει!:)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
...μηπως να χωρισεις τη μανα απο τα κουταβακια
και να την βαζεις μονο για ταισμα και να εισαι απο πανω :rolleyes:

:)
δεν κανει ρε συ..για μπιμπερο την εχουνε μονο την μανα?

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Παιδια τα χωρισα και παει και τα παιρνει ενα ενα θα βγαλω και ενα βιντεο,επειτα αλλα τρωνε αλλα κοιμουνται,και οταν ειναι η ροξ μεσα και δεν τα εχει διπλα της κανει σαν τρελλη,ειμαστε 15 ωρες μαζι τους, μονο με ακαταληλη μεθοδο γινεται,δηλαδη οτι και να κανεις εχει συνεπειες, γιατι πρεπει τα μικρα να ειναι εκει και να πιεζουν για να εχει γαλα η μανα,απο την αλλη τωρα κανει ζεστη στην φωλια και ανοιγονται.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εινα δυσκολο να περιγραψω πως νιωθω,ακουγεται ισως ωμο οταν γραφω οτι εχασα ακομη ενα κουταβι,αυτη ειναι ομως η αληθεια και συμβαινει σε πρωταρες και βαριες σκυλες με κοντο τριχωμα,αν ηταν π.χ Αγιου Βερναρδου θα ηταν πιο απλο γιατι τα μικρα δεν πλησιαζουν τοσο κοντα.
Παντως ειναι δυσκολο να τα βλεπεις ωρες ατελειωτες,και ωρα με την ωρα να μεγαλωνουν και να δυναμωνουν,να κανεις ονειρα για το ποσο μεγαλα θα γινουν αργοτερα,και να τα χανεις.
Εχω θαψει 6 κουταβια σε 3 μερες δεν το ευχομαι ουτε στον χειροτερο εχθρο μου,να θαβει αυτα τα μικρα,ειδικα αυτα που γεννηθηκαν ζωντανα και ειχαν παρει και ονομα,ειχαν πιει γαλα, εβαλαν γραμμαρια,ειχαν γκρινιαξει.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48