Δεν ξέρω.. πάντως εμενα τα Highlands μου βγάζουν ότι αντί για πρόβατα γύρω θα έχει westakia...A εννοεις τα Highlands της Σκωτιας,ρε συ λες να ειμαι Highlander?![]()
Kάθε ένας με τον πόνο του..
Δεν ξέρω.. πάντως εμενα τα Highlands μου βγάζουν ότι αντί για πρόβατα γύρω θα έχει westakia...A εννοεις τα Highlands της Σκωτιας,ρε συ λες να ειμαι Highlander?![]()
ναι, χτιζει σπιτι διπλαΩραία βιντεακια Ηλία!
Να ρωτήσω κάτι που δεν κατάλαβα? Η άμμος θαλάσσης έχει κάποια χρησιμότητα στο μεγαλωμα των κουταβιων? Γιατί για να την κουβαλήσεις στο κορφοβούνι, θα υπάρχει σιγουρα κάποιος λόγος.
χαχαχαχα οντως! δεν ειχε πει οτι ετοιμαζει σπιτι στο κορφοβουνι???ναι, χτιζει σπιτι διπλα![]()
Από ότι θυμάμαι δεν έχει και τα κουτάβια είναι χωρίς επωνυμία εκτροφείου στα χαρτιά...Εδώ σε θέλω!απο την στιγμη ομως που εχει επωνυμια εκτροφειου, τι πρεπει να γινει?
Γιατί εγώ δε μίλησα ούτε για το Δαίμονα,ούτε για τη μάνα του (που μένει και πολύ μακρυά...Στου διαολού τη μάνα που λέμε!!),ούτε για τον Nagan do amparo na han i kardies ampares.Εκτροφείο με την επωνυμία "Of Nestos River" ή "Das montanas Magicas" δεν υπάρχει.
Αίτηση για ΝΑ υπάρξει δεν γνώριζαν να μου πουν αυτή τη στιγμή.
Θα ξανακαλέσω...
Εγώ όμως σε πιστεύω...Αίτηση υπάρχει.
Επωνυμία τώρα υπάρχει;...Μήπως πρέπει πρώτα να έρθει απάντηση στην αίτηση;
Άρα υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ πιθανότητα τα κουτάβια των φωτογραφιών να ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ επωνυμία εκτροφείου στα pedigree;
Οι δυσπλασίες θα είναι στα pedigree (edit: Δεν θα είναι όπως απάντησες πιο πάνω);
τι να πουνε και οι αλλοι που ενω εχουν τα παντα, εχουν και τα χαρτια, ακουνε χειροτερες..,μην λοιπον μου μιλατε για χαρτια γιατι ειναι δυστιχως πολυ προσβλητικο να εχεις τετοια σκυλια και να ακους τετοιες Μαλ@κιες.