Genesis Fila.Το Ροξακι και ο 1ος τοκετος

Status
Κλειδωμένο θέμα

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
A εννοεις τα Highlands της Σκωτιας,ρε συ λες να ειμαι Highlander?:D:D:D
Δεν ξέρω.. πάντως εμενα τα Highlands μου βγάζουν ότι αντί για πρόβατα γύρω θα έχει westakia...

Kάθε ένας με τον πόνο του..:D:D

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Μαμα Ροξυ παιχνιδια στην αμμο με τα διαβολακια.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=3XLdMfvAwso"]YouTube - Roxys Welpen 14[/ame]

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=QErFsrQ5BAo"]YouTube - Roxys Welpen13[/ame]

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ωραία βιντεακια Ηλία! :)

Να ρωτήσω κάτι που δεν κατάλαβα? Η άμμος θαλάσσης έχει κάποια χρησιμότητα στο μεγαλωμα των κουταβιων? Γιατί για να την κουβαλήσεις στο κορφοβούνι, θα υπάρχει σιγουρα κάποιος λόγος.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Ωραία βιντεακια Ηλία! :)

Να ρωτήσω κάτι που δεν κατάλαβα? Η άμμος θαλάσσης έχει κάποια χρησιμότητα στο μεγαλωμα των κουταβιων? Γιατί για να την κουβαλήσεις στο κορφοβούνι, θα υπάρχει σιγουρα κάποιος λόγος.
ναι, χτιζει σπιτι διπλα:p:p:p

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
ναι, χτιζει σπιτι διπλα:p:p:p
χαχαχαχα οντως! δεν ειχε πει οτι ετοιμαζει σπιτι στο κορφοβουνι???:D

Αυτα τα κουταβια ειναι για ποοοοολυ ζουληγμα...*agapoylas*

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Η αμμος θαλασσης ειναι το καλυτερο φαρμακο για μυκητες των ποδιων των σκυλων(πηλινγκ).
Αλλα αυτη στο βιντεο ειναι ντοπια διπλα απο το ποταμι για το χτισιμο του σπιτιου,παιζουν ομως πολυ ολα τα σκυλια,δεν ξερω αλλα την βρισκουν μαγικη οταν ειναι στην αμμο παιζουν ολα σαν τρελλα.

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
Θυμάστε κάποιες από τις τοποθετήσεις μου στο θέμα και αλλού για τον omarock και τα πραγματικά πανέμορφα σκυλιά του,αλλά και την προσπάθεια να κάνει το εκτροφείο του (αν δεν θυμάστε δε πειράζει);

Ωραίες οι φωτογραφίες,να ζήσουν και τα κουταβάκια,αλλά ο άλλος ο κακόμοιρος έφαγε ban με τη μία για μια φωτογραφία με τα κουτάβια και την θηλυκιά! :rolleyes:

Επίσης το θέμα με τα update θα συνεχιστεί και αφού πουληθούν τα κουτάβια (από τους νέους ιδιοκτήτες);

Θα έχουμε και θέμα "Genesis Fila.Το Ροξακι και ο 2ος τοκετος.Η επιστροφή";

Ή απλά θα σταματήσει μόλις πουληθεί και το τελευταίο κουτάβι;

Θυμάστε και το ρητό για την γυναίκα του Καίσαρα;
Ε,και ο σωστός και φιλόδοξος "θέλω να γίνω" εκτροφέας έτσι πρέπει να είναι.

Αλλά υπάρχουν και άλλα ρητά με χαρά που δεν μπορεί να κρυφτεί.

Για τον 1apostolis1 ρε γαμώτο! :D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Κάτσε βρε χριστιανέ να μάθουμε καμιά πληροφορία για το πήλινγκ!

:p:D

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Α-νου-βις!! Α-νου-βις!!
(αν θυμαμαι καλα, τοτε ,δεν μιλησες μονο εσυ γι αυτο το θεμα, μιλησαν κι αλλοι.
απο την στιγμη ομως που εχει επωνυμια εκτροφειου, τι πρεπει να γινει?
ο αποστολης, το εγραψε , δεν ειναι εκτροφεας.
καταλαβες? καταλαβα να λες...)

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
απο την στιγμη ομως που εχει επωνυμια εκτροφειου, τι πρεπει να γινει?
Από ότι θυμάμαι δεν έχει και τα κουτάβια είναι χωρίς επωνυμία εκτροφείου στα χαρτιά...Εδώ σε θέλω! :D

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Οχι δεν θα υπαρξει 2ο θεμα με τοκετο και κουταβια,οσο για το αν συνεχιζω να γραφω και μετα τα κουταβια,θα σου πω μονο οτι το φορουμ και γενικα το διαδυκτιο ειναι πολυ νεαρα σε σχεση με την ασχολια την δικη μου με τα σκυλια,και γενικα την τρελλα μου με αυτα.
Θα συνεχιζω να γραφω και να βαζω φωτος ομως για το που πηγαν τα κουταβια και την παρακατω ζωη τους,στο ιδιο θεμα μεχρι καποιο σημειο.
Επειτα ηθελα να εχει περισσοτερο ενημερωτικο χαρακτηρα το ολο θεμα και για αυτο ξεκινησε,θα μπορει να δει καποιος πως εξελισονται τα κουταβια Φιλα,πως φαινονται οταν ειναι μικρα,πως αλλαζουν χρωματα με τον χρονο.
Αγγελιες υπαρχουν εκει που πρεπει,και οπως πρεπει.
Οσο για την επωνυμια παρε τηλ. στον Κ.Ο.Ε και ρωτα αν υπαρχει αιτηση εκτροφειου Φιλα στην Ελλαδα,με την επωνυμια Of Nestos River η Das montanas Magicas

Last edited:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
εγω θυμαμαι οτι ΠΟΛΛΑ δεν εχει, αλλα επωνυμια εχει:-|

κατσε να μας τα θυμισει ο ιδιος:cool:

εντιτ..δεν μας τα θυμισε.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Το μονο που δεν εχω ειναι ακτινες για δυσπλασια,για τους γνωστους λογους.εχουν ομως τα πετιγκρι των γονεων σε ολο τους το σοι HD A,αλλα αυτο ενδιαφερει μονο τους αγοραστες και κανενα αλλο.
Τι αλλο δεν εχω?
Γιατι πολυ καλα σκυλια εχω:D:D:D

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
Mόλις έκλεισα το τηλέφωνο με την γραμματεία του ΚΟΕ...

Εκτροφείο με την επωνυμία "Of Nestos River" ή "Das montanas Magicas" δεν υπάρχει.

Αίτηση για ΝΑ υπάρξει δεν γνώριζαν να μου πουν αυτή τη στιγμή.
Θα ξανακαλέσω...

Εγώ όμως σε πιστεύω...Αίτηση υπάρχει.

Επωνυμία τώρα υπάρχει;...Μήπως πρέπει πρώτα να έρθει απάντηση στην αίτηση;

Άρα υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ πιθανότητα τα κουτάβια των φωτογραφιών να ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ επωνυμία εκτροφείου στα pedigree;

Οι δυσπλασίες θα είναι στα pedigree (edit: Δεν θα είναι όπως απάντησες πιο πάνω);

Last edited:

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Αιντε ρε χαζεψτε τα κουταβια,γελαστε και αφηστε τις μ@λ@κιες και τα χαζα αιντε.
Αρχιζετε η γνωστοι αγνωστοι με τις βλακειες σας,ο Λιακος ειναι λιρα εκατο μην τον λασπωνετε με μικροπρεπειες.
Ο Δαιμωνας θα το ξαναπω ειναι 1ος με V1(εξαιρετικος)στην Γερμανια το 2006.
3ος με πολλα υποσχομενος(νεαρος) στο πανευρωπαικο το Ντορτμουντ.
4ος στο παγκοσμιο του Ντορτμουντ σαν κουταβι(δηλητηριαση απο νερο στην εκθεση).
Ονοματα στο πετιγκρι του εχει πανγκοσμιου φημης,οπως Nagan do amparo,parati da boa sorte,cosma shiva,fiston miramonte κ.α,για τους ασχετους λεω οτι τα ονοματα αυτα ειναι στα 10 καλυτερα των τελευταιων 100 χρονων στον κοσμο για τα Φιλα.
Η Ροξυ δεν εχει παει σε εκθεσεις αλλα ο πατερας της ειναι πρωταθλητης σε 5 ευρωπαικες χωρες οπως και στο πανευρωπαικο της Αυστριας, και η μανα της σε μια χωρα πρωταθλητρια,μην λοιπον μου μιλατε για χαρτια γιατι ειναι δυστιχως πολυ προσβλητικο να εχεις τετοια σκυλια και να ακους τετοιες Μαλ@κιες.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
συνοψιζοντας, εν ολιγοις (σε οτι δεν καταλαβα καλα, δεχομαι με μεγαλη μου χαρα ,επιδιορθωση)

εχω εναν αρσενικο που τον πηγα σε εκθεση απο καλους γονεις.
εχω και μια θυλυκια που δεν την πηγα σε εκθεση, αλλα εγω που ασχολουμαι οχι 30, αλλα 22 χρονια με τα σκυλια κι εχω μεγαλη τρελλα, ξερω πως ειναι και γαμω τα σκυλια!! δεν χωραει αμφιβολια.
θελω να ανοιξω εκτροφειο αλλα δεν προλαβαινω διοτι ο αρσενικος μου του χρονου δεν θα γουσταρει να ζευγαρωσει λογω ηλικιας και θα ειναι δυσκολο(οι μεγαλες φυλες τα εχουν αυτα).
δυσπλασιες δεν εχω.
χωρο σωστο για την γεννα, δεν εχω, δεν προλαβαινω λεμε και που να τα μεταφερεις με το τρακτερ στο σπιτι ...εξαλλου ειναι ανθεκτικα σκυλια, δεν εχουν καμια αναγκη, 4-6 τσιμπουρια μονο πιανουν κι αν χρειαστουνε πηλινγκ, πρωτα με το αμμοχαλικο να φυγει το χοντρο και μετα με την αμμο να φυγει το ψιλο.
ανοιγω λακκο και καιω καρβουνο, γινεται η γεννα, οσα ζησουν τα πουλαω 1500 ευρωπουλα το ενα.
και δωρο η καρεκλα του γυφτου.
ναι?

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
Ρε Λιάκο εγώ για σένα θυσία!
Γιατί είσαι λίρα 200 και βάλε...αλλά αυτά ισχύουν ε;

Εκτροφείο με την επωνυμία "Of Nestos River" ή "Das montanas Magicas" δεν υπάρχει.

Αίτηση για ΝΑ υπάρξει δεν γνώριζαν να μου πουν αυτή τη στιγμή.
Θα ξανακαλέσω...

Εγώ όμως σε πιστεύω...Αίτηση υπάρχει.

Επωνυμία τώρα υπάρχει;...Μήπως πρέπει πρώτα να έρθει απάντηση στην αίτηση;

Άρα υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ πιθανότητα τα κουτάβια των φωτογραφιών να ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ επωνυμία εκτροφείου στα pedigree;

Οι δυσπλασίες θα είναι στα pedigree (edit: Δεν θα είναι όπως απάντησες πιο πάνω);
Γιατί εγώ δε μίλησα ούτε για το Δαίμονα,ούτε για τη μάνα του (που μένει και πολύ μακρυά...Στου διαολού τη μάνα που λέμε!!),ούτε για τον Nagan do amparo na han i kardies ampares.

Είπα συγκεκριμένα πράγματα.
Ξηγημένα πράματα!

Y.Γ. M@λ@κίες οι παρατηρήσεις μου ρε Λιάκο;...

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
,μην λοιπον μου μιλατε για χαρτια γιατι ειναι δυστιχως πολυ προσβλητικο να εχεις τετοια σκυλια και να ακους τετοιες Μαλ@κιες.
τι να πουνε και οι αλλοι που ενω εχουν τα παντα, εχουν και τα χαρτια, ακουνε χειροτερες..
(τις δικες σου!)

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48