Glucantime/ Milteforan

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Δεν ισχύει και ότι ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε πισω στην θεραπεία του σκύλου , για να σώσουμε ανθρωπους ?? Με το Glukantime δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα, και δεν είχε τόσο καλό αποτέλεσμα στον άνθρωπο όσο πρίν, μόλις διαδόθηκε σαν θεραπεία στον σκύλο ?? Με την αμφοτερικίνηB τί γίνεται, γιατί δεν κυκλοφορεί ? απέτυχε? μήπως γι'αυτό ?? Τί ισχύει ?? Τον γιατρό ρωτάω ...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η δημοσίευση μεταφέρθηκε σε σχετικό παλαιότερο θεμα

non_lo_so! said:
καλημερα σε ολους!
Διαβασα οτι εχετε γραψει για το καλαζαρ,το φαρμακο Clucantime ειναι παρανομο.............. Ομως σε οτι εχει γραψει ο χρηστης denis : Τα τελευταία 2 χρόνια μπορεί να το αγοράσει στην Ιταλία μόνο φαρμακοποιός, και η τιμή έχει ξεφύγει ... Για την τιμη δεν θυμαμαι ποσο κανει πια αλλα για την αγορα σας λεω το εξης : εντελως τυχαια εκτος απο κατοικος αθηνας ειμαι και κατοικος ιταλιας και αυτο το λεω γιατι πριν απο 3χρονια για 1 χρονο και κατι μηνες αγοραζα τα φαρμακα απο φαρμακειο στην ιταλια για το σκυλο ενους φιλου μου! Ο τροπος ηταν ο εξης:ο γιατρος εστελνε με φαχ την συνταγη γραμμενη με λατινικους χαρακτηρες ,εγω τα αγοραζα και τα εστελνα με εναν γνωστο μου φορτηγατζη,ο φιλος τα επερνε και μου εστελνε τα λεφτα!καποια στιγμη αγορασε και ο γιατρος για αλλους 2 πελατες μεχρι που τελειωσε το νταλαβερι αφου οι σκυλοι τελειωσαν την θεραπεια!Τι φαρμακο ειναι αυτο που μπορει να το αγοραζει ο φαρμ η ο γιατρος μονο;

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
θα ήθελα να ρωτήσω -όσους γνωρίζουν- ποιές είναι οι σημερινές τιμές του Glucantime και του Milteforan...
ευχαριστώ

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Milteforan 60ml 170 ευρώ στην Αθηνα

Milteforan 20ml 120 ευρώ στην Ξανθη (συσκευασια Ζηνας)

Glucantime δεν μας ειπε ακομα η γιατρος αν και ξεκινησαμε. Θα ρωτησω και σου πω το συντομοτερο.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Οι τιμες παιζουν πολύ και τις καθοριζουν αυθαιρετα οι κτηνιατροι και το παρεμπόριο.
Για μεγαλες συσκευασιες και ποσοτητες και αν δεν υπάρχει μεγαλη βιασυνη, αρκετοι τα παιρνουν από Ιταλια.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
νομίζω ότι κάποιος mod πρέπει να πάρει τα τελευταία μνμ. και να ανοίξει καινούριο θέμα....

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
βρε παιδιά να κάνω μια πολύ πεζή ερώτηση(συγγνώμη Αρη που την κάνω εδώ...)αλλά την έκανα εδώ
http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?1905-Glucantime-Milteforan&p=244721#post244721 και με γράψατε όλοι....:)
τι κόστος έχουν αυτά τα ρημαδοφάρμακα τώρα;
ρωτάω για μια πιτσιρίκα που προσπαθεί να πιέσει τους γονείς της να κάνουν θεραπεία στο σκυλί τους..
Glucantim δυστυχώς πρέπει να ξέρεις κάποιον που τα φέρνει απο Ιταλία...αλλιώς οι γιατροί στα χρεώνουν μία περιουσία..
Εγω πρόπερσι τα έπαιρνα από γνωστό 105€ το κουτί (40 ενέσεις)

cubit

Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
7
0
Πωλούνται 12 κουτιά ενέσεις glucantime στην αναγραφόμενη τιμή. Τις αγόρασα για το αδέσποτο που φροντίζω από Ιταλία αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να τις κάνει. Όποιος τις χρειάζεται ας επικοινωνήσει μαζί μου. Ευχαριστώ.
[email protected]

pola

Active Member
13 Νοεμβρίου 2010
31
0
χιος
καλως σας βρηκα! Σχετικα με την αντιμετωπιση αποκλυστικα με zylapour τι γνωμη εχετε? Μας το προτεινε ενας απο οσους γιατρους ρωτησαμε..Ακουστηκε ακινδυνο και ανωδυνο,δεν ξερω ομως κατα ποσο ειναι αποτελεσματικο.περιμενω γνωμες .ευχαριστω...

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
καλως σας βρηκα! Σχετικα με την αντιμετωπιση αποκλυστικα με zylapour τι γνωμη εχετε? Μας το προτεινε ενας απο οσους γιατρους ρωτησαμε..Ακουστηκε ακινδυνο και ανωδυνο,δεν ξερω ομως κατα ποσο ειναι αποτελεσματικο.περιμενω γνωμες .ευχαριστω...
Σε ποια βαση απεκλεισε καποια απο τις δυο λεισμανιοκτονες θεραπειες ? (glucantime / milteforan) . Eιδικα για το milteforan , μου κανει εντυπωση που δεν το περιλαμβανει στη θεραπεια (ειναι νομιμο , οικονομικο και ευκολο στη χορηγηση σκευασμα με λιγες αναγραφομενες παρενεργειες).

Το ζυλαπουρ ειναι λεισμανιοστατικο ...χορηγειται συνεργατικα με το milteforan / glucantime , πολλαπλασιαζοντας τα οφελη τους.Πολλες φορες δινεται για μηνες ή για χρονια συνεχως.Δεν σκοτωνει το παρασιτο αλλα δεν το αφηνει να αναπαραχθει (χονδρικα) ...οποτε επαφιεσαι στη φυσικη αμυνα του σκυλου για να μειωσει το υπαρχον παρασιτικο φορτιο (με οτι ρισκο συνεπαγεται κατι τετοιο).

Σε τι κατασταση ειναι ο σκυλακος σου ? εχεις παρει τιτλο λεισμανιωσης ?

pola

Active Member
13 Νοεμβρίου 2010
31
0
χιος
Απλα μας ειπε οτι ως θεραπεια αυτο χρησιμοποιει, και στα δικα του το ιδιο θα εκανε...σε 3 σκλυλακια που το δοκιμασε λεει πετυχε αρκετα δεν το μηδενισε βεβαια.Ο ενας μας εχει 1/400, για τον αλλο ακομα δε εχουν εχουν βγει αποτελεσματα.Απλα επισυμανε πως ειναι κατι που δεν του κανει κακο.Σχετικα με το milteforan μια κτηνιατρος μας το εδινε 300 το ενα μπουκαλακι των 60ml.
τελικα το πηραμε απο φαρμακειο 190.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Υπαρχουν "λεπτα" όρια που καθοριζουν τη χρήση τους ενος ή του άλλου φαρμακου και καλο είναι να προτεινει ο κτηνιατρος ποια είναι η καταλληλη μορφη θεραπειας.
Γνωμη μου.

pola

Active Member
13 Νοεμβρίου 2010
31
0
χιος
Σημερα πηραμε τα αποτελεσματα και του δευτερου σκυλακου μας!!ΑΡΝΗΤΙΚΟ!! Στον αλλο ξεκινησαμε milteforan σε συνδιασμο με zylapour.Ευχαριστω για τις συμβουλες...