Golden retriever


βασιλης-κ

New Member
29 Αυγούστου 2017
3
0
32
καλημερα σε ολους.ψαχνω αρκετο καιρο τροπο να ερθω σε επαφη με καποιο εκτροφεα και δεν μπορω να τα καταφερω.εχω προσπαθησει και στην Κ.Καμενου και στο palmhill και δεν εχω καταφερει να τους βρω.μηπως μπορειτε να με ενημερωσετε μηπως ξερετε για καποια γεννα ή καποιον να μιλησω για καποιο κουταβι; ευχαριστω για τον χρονο σας.
 


LivaLiva

Member
24 Φεβρουαρίου 2017
7
2
48
Γεια σου φίλε μου, επειδή έχω περάσει και εγώ από αυτό το στάδιο έρευνας , για την ίδια ράτσα σκύλου, θα σου πρότεινα να είσαι πολύ προσεκτικός στο τι θα αγοράσεις και να αποφύγεις αγορές από αγγελίες εμπόρων της Θεσσαλονίκης (που πουλάνε από όλες τις ράτσες) . Στο λέω από προσωπική εμπειρία από την οποία ταλαιπωρήθηκα ψυχολογικά και οικονομικά, μόλις πριν 7 μήνες.

Κάνε μία επαφή με τηλέφωνο ή email με τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος 210 8145165 και θέσε το ερώτημα σου, είναι σίγουρο ότι θα εξυπηρετηθείς, το είχα κάνει και εγώ.
Ίσως αργήσουν μερικές μέρες , αλλά θα σου απαντήσουν.

Στη διάθεση σου.
 




LivaLiva

Member
24 Φεβρουαρίου 2017
7
2
48
Μου έστειλαν ένα κουταβάκι με μορβα. Παρασκευή παρέλαβα και Δευτέρα πέθανε.
Μου έδωσε τα χρήματα μου πίσω αλλά περάσαμε οικογενειακά μια στεναχώρια και απογοήτευση... Ακόμα το θυμάμαι το κουτάβι και στεναχωριέμαι. Επιπλέον χάλασα και €200 μήπως το σώσω αλλά μάταια.
 
  • Angry
Reactions: Aliki V.




LivaLiva

Member
24 Φεβρουαρίου 2017
7
2
48
Μην βιαστείς να αγοράσεις και να ελέγξεις το κουτάβι στο κτηνίατρο σου εάν είναι δυνατό πριν την αγορά. Αν δεν βρεις αυτό που ψάχνεις στείλε μου ένα μήνυμα μήπως μπορέσω να σε βοηθήσω.

Στη διάθεση σου
 




dimitrisbass3

Member
25 Φεβρουαρίου 2013
20
75
Καλησπερα..εγώ πήρα τη Κίρα από την Καμμένου,πρέπει να σου πω οτι δεν τα πάει καλα με το τηλέφωνο,όποτε θα πρέπει να επιμείνεις ή καλύτερα με email,κάποια στιγμή θα λάβεις απάντηση...Πάντως κάνε υπομονή και έρευνα...
 








Hera23

New Member
20 Αυγούστου 2022
3
0
21
Καλησπέρα,
Έχουμε ήδη ένα γκόλντεν ριτρίβερ και θέλαμε άλλο ένα. Το εκτροφείο από το οποίο είχαμε πάρει το πρώτο μας σκυλί δεν είχε διαθέσιμα κουτάβια ή προγραμματισμένες γέννες σύντομα, οπότε αρχίσαμε να ψάχνουμε νέο εκτροφείο.
Είχαμε άμεση ανταπόκριση από ένα εκτροφείο. Είναι αναγνωρισμένο από τον ΚΟΕ και είδαμε πως τα σκυλιά τους έχουν κερδίσει σε πολλούς επίσημους διαγωνισμούς.
Επικοινωνούμε, λοιπόν, μαζί τους και μας λένε πως έχουν διαθέσιμα κουτάβια από γέννα άλλου εκτροφείου στο οποίο είχαν δώσει ένα αρσενικό σκυλί τους για ζευγάρωμα.
Φτάνει η στιγμή να δούμε το κουτάβι. Τους λέμε να πάμε στον χώρο και μας λένε πως είναι μακριά. Τελικά, μας το έφεραν σε μια καφετέρια να το δούμε.
Στο τηλέφωνο είχαμε μιλήσει με την ιδιοκτήτρια του εκτροφείου γκόλντεν. Στην καφετέρια ήθρε ένας φίλος/συνεργάτης με εκτροφείο ροτβάιλερ.
Στην αρχή ήρθε μόνος χωρίς το κουτάβι. Τον ρωτήσαμε που είναι το κουτάβι και μας αποκρίθηκε πως το έχει πάει για πλύσιμο. όταν επιτέλους ήρθε το κουτάβι ήταν πενταβρώμικο.
Και μετα αρχίζει και λέει μία ιστορία. Για το πως το κουτάβι δεν είναι δικό τους αλλά μίας φίλης που επειδή είχε σοβαρά προβλήματα υγείας δεν μπορούσε να τα προσέχει και γενικότερα να ασχοληθεί με την απόκτηση του από μία οικογένεια.
Αρχίζουμε να κάνουμε ερωτήσεις. Ο τύπος δεν ήξερε καν αν το κουτάβι έχει τσιπ. Είχε μόνο το χαρτί με τα εμβόλιά του. Μας λέει ότι το κουτάβι δεν έχει καν πέντιγκρι επειδή η γυναίκα που έκανε την εκτροφή του, επειδή ήταν στο νοσοκομείο έχασε την προθεσμία δήλωσης.
Επιπλέον, δεν είχε καμία οικειότητα με το κουτάβι, το οποίο ήταν τρομοκρατημένο.
Μορφολογικά ήταν πολύ καλό και είχε αξιαγάπητο χαρακτήρα.
Ωστόσο γενικά ήταν μία πολύ κακή εμπειρία από ένα εκτροφείο που υποτίθεται πως είναι γνωστό και σοβαρό.
Δεν αναφέρω το όνομα του εκτροφείου, διότι δεν ξέρω αν επιτρέπεται.
 








Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.601
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3