Great Dane - Section

Status
Κλειδωμένο θέμα

Billy

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
230
2
Γεια σας. Ειμαστε καινούριοι στην παρέα σας (μεγάλη οικογένεια). Το ένα μέλος είναι η Νόρα 5,5 μηνών μολοσσίνα και θα ήθελε να γνωρίσει και άλλα μεγαλόσωμα σκυλιά για να παίζει. Μένουμε στη αθήνα.Τι λέτε να οργανώσουμε συνάντηση για να γνωριστούν και να παίξουν τα σκυλάκια μας?

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
ερωτηση απο Ghoul:

κυτταξε, αυτο με την ουρα ειναι θεμα ταμπεραμεντου και δεν ειναι καθολου συνηθισμενο στη φυλη...Συμβαινει μερικες φορες σε ζωα διαφορων φυλων που μενουν κλεισμενα για μεγαλα χρονικα διαστηματα σε πολυ περιορισμενους χωρους και εκδηλωνουν τον εκνευρισμο τους και τη χαρα τους καθε φορα που βλεπουν ανθρωπο (στενα σπιτακια φιλοξενιας πχ...οπου πολλες φορες υπαρχουν και κοφτερες / μυτερες ακμες / γωνιες οπως γωνιες -πυλωνες μεταλλικοι κλπ που προκαλουν τραυματισμο οταν χτυπησει πανω τους η ουρα). Οχι δεν υπαρχει λογος να κοβεται η ουρα στο Μολοσσο - η ουρα εχει βιολογικο λογο υπαρξης και συμβαλει στην γενικη ισορροπια του ζωου! Ακομα και αν εχουμε σοβαρο τραυματισμο απο ατυχημα αντιμετωπιζεται ιατρικα με επιδεσεις. Μαλλον ραδιο αρβυλα οντως οι υπερβολες στο θεμα...

Κανενα προβλημα με τα μωρα αν ο σκυλος προερχεται απο σωστη εκτροφη και εχει σωστη ανατροφη! Αντιθετα η φυλη ειναι ιδιαιτερα στοργικη, τρυφερη, προσεκτικη, προστατευτικη και διακριτικη με τα παιδια και τα βρεφη :)

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
καλωσορισατε Billy! βαλτε μας και φωτο της Νορας!
Πολυ καλη ιδεα να κανετε κοινωνικοποιηση μαζι! :)

Billy

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
230
2
Φωτογραφία της Νόρας δεν έχω σε αυτόν τον υπολογιστή, πρέπει να τις περάσω από τον άλλον. Αλλά έχω εδώ την αγαπημένη μου φωτο του πατέρα της Νόρας, του Ορφέα όταν ήταν μωρό:

Attachments

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
Last edited by a moderator:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
back b
yard y
breeder b

εκτροφέας της πίσω αυλής
εκτροφέας του κήπου αλλά στο η βάλε ω και στο π βάλε λ
αν με πιάνεις
καλά !!!
τόσο καιρό στο φόρουμ δεν έχεις διαβάσει όλο το εκτροφή αναπαραγωγή ακόμα???

όσο για τις φωτογραφίες-μόνο να συμφωνήσει μπορεί κανείς μαζί σου

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
Μια χαρα σε επιασα χαχαχαχ ;)

τόσο καιρό στο φόρουμ δεν έχεις διαβάσει όλο το εκτροφή αναπαραγωγή ακόμα???
:eek::eek: ποσο καιρο δλδ?? με τα βιας ειμαι 1ος μηνος:D
ουτε καν στην εφηβεια του φορουμ δλδ... εχω αρκετη αναπτυξη(διαβασμα) ακομα ;)

όσο για τις φωτογραφίες-μόνο να συμφωνήσει μπορεί κανείς μαζί σου
;);)

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Τωρα που να το βαλω αυτο? Πηγα για φαι σημερα και διπλα μας ηταν ενας μολοσσος. Τι πλασμα!! Ερωτευτηκα. Μου εδινε χερακι για να γνωριστουμε και ενω ηταν νυσταγμενος ηθελε χαδακια.. κοιμοταν ορθιος.. Περριτο να σας πω οτι ζηλεψα για αλλη μια φορα που ολοι το θεωρουσαν νορμαλ.. Σκεψου τι θα γινοταν με μολοσσο στην ελλαδα σε εστιατοριο. Παντως ερωτευτηκα τις πατουσαρες τους και την γλυκα τους. Απιστευτα κοινωνικο σκυλακι το μικρο!!

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
καποτε επαιρνα τη μολοσσινα μου στην καφετερια ... την ειχαν λατρεψει ολοι και την ηθελε και το μαγαζι γιατι μαζευε κοσμο :)

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ω ναι!! Καταλαβαινω γιατι
υ.γ. Οι πατουσαρες του ηταν πιο μεγαλες απο το χερι μου!!!:D

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
Αμα δεις... ειτε σου αρεσει το κοντο τριχωμα ειτε οχι...ειτε τα χρωματα του ειτε οχι...
θα παθεις και παλι "οξεια ερωτευσιαση":D ...ακομα και ο τροπος που τρεχει αυτος ο σκυλος ειναι πραγματι μοναδικος....

Ο μονος λογος που θα μπορουσα να πω οτι καποιος δεν θα τον επαιρνε ειναι το κοστος ζωης του και μεγεθος(αν και οσοι ειχαν λενε οτι χχωραει μια χαρα σε διαμερισμα "αυτοι θα ξερουν") η αν τον θελει για καποια δουλεια δεν ισως να μην μπορει να κανει :)

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Γεια και χαρά παιδιά!!!Από πολύ μικρός τρελενόμουν μόνο και μόνο στην ιδέα του να αποκτήσω ένα Μολοσσό!!!!Σε όλη μου την ζωή μέχρι στιγμής έχει τύχει να δω μόνο ένα!! Φυσικά εκστασιάστηκα όταν τον πρωτοείδα και από τότε ήθελα έναν....Πλέον αυτό που γυρνάει συνέχεια στο μυαλό μου είναι τα τόσα πολλά που λεγονται και γράφονται για την υγεία του Μολοσσού!!Είμαι πλήρως ενημερωμένος για την υγεία του απο διάφορα άρθρα και απο βιβλία!!!Δε λέω, καλό ειναι το θεωρητικό υπόβαθρο, αλλά πολύ καλύτερη είναι η εμπειρία και η γνώση μέσα από τη συμβίωση, θα ήθελα κάποιος ιδιοκτήτης να με βοηθήσει και να με πληροφορήσει για το τι γίνεται αφού πήραμε το μωρό μας και μετά!!!Εγώ εδώ και πολλάαα χρόνια με τους δικούς μου δε ξέρω τι σημαίνει και τι υφίσταται πρόβλημα υγείας....ούτε κατά διάνοια!!Από φαί άλλο τίποτα....ΣΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΤΡΩΝΕ όοοοοσο θέλουν (θέμα υγείας του μολοσσούλι γι αυτό το αναφέρω)....Από θέμα αρρώστιας ούτε γκουχ δεν έχει ακουστεί !! Μιλάω κυρίως για τον παππουλίνο μου(καφετί λαμπραντόρ στις φώτο) που ειναι στα 11+ χρόνια και μοιάζει με 2 χρονών...Γνωρίζω φυσικά ότι οι μολοσσοί έχουν ταβάνι όριο ηλικίας τα 10 αλλά απο κει και πέρα με όλα αυτά που διαβάζω για την υγεία τους αγχωνομαι!!!!Θα πρέπει οντως να είμαι με την ψυχή στο στόμα για συστροφή στομάχου, δυσπλασίες , προβλήματα καρδιάς κλπ????Σας λέω είμαι παντελώς άσχετος με θέματα που έχουν να κάνουν με προβλήματα υγείας....Ήταν και είναι πάντοτε πάρα πολύ υγιή τα σκυλιά μου και το μονο που με αγχώνει με τη ράτσα που λατρεύω και θέλω να αποκτήσω(GREAT DANE) είναι το θέμα της υγείας και τα τόσα προβλήματα που γράφονται ότι υπάρχουν για τη φυλή!!!!!! Please βοηθήστε και ξε-αγχώστε με...Θέλω πάρα μα πάρα πολύ να αποκτήσω ένα μολοσσάκι:):):):):):):)

Last edited:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.915
5.297
patra
grdane.blogspot.com
όπως έχει αναφέρει και η φαινόμενον έναν χρόνο τώρα,
αν προσέξεις 2 πράματα στον μολοσσό δεν έχεις ιδιαίτερα προβλήματα υγείας. όχι περισσότερα από ένα λαμπραντορίνο ή έναν γερμ. ποιμενικό...
προσέχεις λοιπόν να έχει σωστό εκτροφή και σωστή ανατροφή...
προσέχεις από πυ θα τον αγοράσεις και εδώ πιστεύω μπορεί η φαινόμενον να σε βοηθήσει...
ξεκίνα από τον κοε με τηλέφωνα ελλήνων εκτροφέων και βλέπεις στην συνέχεια...
μην τον φοβάσαι... δεν θα αντιμετωπίσεις περισσότερα προβλήμτα από οποιαήποτε άλλη ράτσα...
καλή τύχη..

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Kι εγώ προσυπογράφω.... φοβερά σκυλιά....είναι ένα κουταβίνι (30 κιλών) στο πάρκο απίστευτο και εχουμε να παίζουμε. Φοβερό φατσόνι και καλό παιδί!....

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Συγκεκριμένα έχω κόλλημα με τον ξανθό μολοσσό!!!!Αγοράκι φυσικά εννοείται και οι ραδβωτοί μου αρέσουν σχετικά αλλά το ξανθό (για μένα πάντα) είναι το κάτι άλλο!!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr