Το χειρότερο είναι ότι παρόλο που διάβασα το φακελάκι, μου φάνηκαν καλά αυτά που έλεγε... τίποτα δεν έχω μάθει! Κρίμα.
Του δίνω κι εγώ πολλά τέτοια (τέτοιου είδους) για τα δόντια. Τα γύρισα πίσω βέβαια αυτά και πήρα κάτι πιο μαλακά της Royal Canin, που λες κι εσύ Labrador27. Θα τα τσεκάρω κι αυτά... Πάντως είναι πιο μαλακά (άρα λιγότερο μάσιμα) και μυρίζουν πολύ φαρμακι-λο-σκυλο-λιχουδ-ίλα.
Βάζω από κάτω τα συστατικά των Greenies για σκύλους 22-45 κιλών.
Συστατικά: Γάλα και παράγωγα γάλακτος, κρέας και ζωικά παράγωγα, παράγωγα φυτικής προέλευσης, εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, μεταλλικά άλατα, έλαια και λίπη.
Περιεκτικότητα: πρωτεϊνες 52%, έλαια και λίπω 4%, τέφρα 4.5%, φυτικές ίνες 1.5%, υγρασία 15%, ασβέστιο 0,1%
Πάντως, ο δικός μου σκύλος, αυτά για τα δόντια, επειδή είναι σκληρά, τα μασάει πολύ καλά σε αντίθεση με την τροφή του.
Άμα δει κανείς το λινκ (εγώ δεν αντέχω να το δω), ας μας περιγράψει πως είναι αυτό που του βγάζουν, κομματάκια, ολόκληρο, μάζα από αυτή την τροφή...(; ) καταλαβαίνετε τι εννοώ!
off topic: Chow σε αυτό το θέμα
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ παραθέτει η Krina για τη διατροφή που είναι grain free. Απλά για να το δεις!