Grizzly salmon oil.




Nikos83

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2011
103
1
Πολυ καλο ειχα δει διαφορα.
Οπως επισης και με τον fish4dogs salmon oil
Tωρα δινω ανθρωπινες καψουλες της Gap λογω οικονομικου.
 


aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Για μενα ηταν πεταμενα λεφτα. Μονο το viacutan (χαπια) ειχε βοηθησει.

Μηπως να σκεφτοσουν αλλαγη τροφης? Με την ακανα πασιφικα ειδα τρελλη διαφορα στο τριχωμα, εχει γινει πολυ μαλακο, λαμπει.. Τωρα για μαδημα δε ξερω μιας κι ειναι χειμωνας ακομα.
 


silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
δοκιμασα της trixie, ειδα μια μικρη διαφορα, και τωρα εχω παρει της grizzly αλλα δεν εχω ξεκινησει ακομα. Οταν εχω κατι νεοτερο θα σου πω.
 


Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
545
Χολαργός
Τα χαπια της viacutan τα εδινα καποτε αλλά δεν ειδα κατι το ιδιαιτερο...
Acana δεν μας εκατσε δυστυχως,τον ειχε τρελλανει στις διαρροιες και τη σταματησαμε..
Του δινω Platinum που εχω δει διαφορα ως προς τη ποιοτητα του τριχωματος,ομως η τριχοπτωση παραμενει..
 


Nikos83

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2011
103
1
Παιδια εγω ειχα παθει τρελη πλακα με ενα γ.π ενος φιλου .Μιλαμε εβγαλε 2πλασια τριχα κυριολεκτικα ελαμπε δεν μπορω να το περιγραψω με λεξεις την διαφορα.Και του εδινε ενα βοηθημα για αλογα κυριως που κανει και για σκυλους.Super 14 λεγεται αλλα δεν υπαρχει πουθενα Ελλαδα.
 




Nikos83

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2011
103
1
Yπαρχει σχεδον σε ολα τα pet και κτηνιατρεια ειναι αρκετα γνωστο.
Παντως οπως σου ειπα τρελη διαφορα θα δεις πιστευω με το Super 14 αλλα που να το βρουμε ειναι το θεμα.Του φιλου το του ειχε φερει ενας γνωστος του απο Αμερικη.
 








aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
ειμαι της αποψης οτι επειδη τα λαδια οξειδωνονται καλυτερα να μη παρει καποιος συσκευασια μεγαλυτερη του 1κιλου.. προσωπικα επαιρνα των 500ml.

οκ viviana!
 




m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Και στα δικά μου είδα διαφορά με το λάδι, πρώτα είχα το grizzly τώρα δίνω της nutrivet. Πιο μαλακό και λιγότερη τριχόπτωση, βέβαια κάποιες περιόδους θα μαδήσουν είναι φυσιολογικό όμως είδα διαφορά.
 


m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Πρόσεξε μόνο στην ποσότητα και μην δώσεις από την αρχή πολύ γιατί μπορεί να του προκαλέσει διαρροια.
 


Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
545
Χολαργός
Πρόσεξε μόνο στην ποσότητα και μην δώσεις από την αρχή πολύ γιατί μπορεί να του προκαλέσει διαρροια.
Πιστευω οτι θα γραφει την αναλογη ποσοτητα για τα κιλα του σκυλου,για να μην εχουμε ιστοριες!!
 






russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Υποψην οτι το Grizzly salmon oil γραφει πανω στο μπουκαλι οτι εφοσον ανοιχτει πρεπει να καταναλωθει εντος 3 μηνων.Εγω αγορασα το μπουκαλακι των 250ml και αρχισα να δινω καθημερινα στον σκυλο απο τις 22/12/2013. Σε αυτα τα συμπληρωματα πιστευω οτι πρεπει να περασει κανας μηνας για να καταλαβει καποιος αν μειωθηκε η τριχοπτωση του σκυλου.Χτενιζοντας τον φαινεται ποσο νεκρη τριχα χανει και επισης απο την τριχα που αφηνει στο σπιτι,πρεπει να σκουπισεις για να το καταλαβεις.Παντως εκτος απο την μειωση της τριχοπτωσης το λαδι σολωμου βοηθαει και σε αλλα τον σκυλο λογω των Ω3 και Ω6. Το Viacutan Plus πιστευω οτι πιανει πιο ευρυ φασμα,δηλαδη χρησιμοποιειται και για αλλεργιες.Ειχα δωσει 1 φορα 1 καλοκαιρι που μου το εγραψε κτηνιατρος γιατι σκυλος καθε καλοκαιρι εμφανιζει αλλεργια λογω ατοπικης δερματιτιδας. 1 λογος που καποιος σκυλος χανει πολυ τριχωμα παρ'ολο που ειναι χειμωνας ειναι επειδη ζει μεσα στο σπιτι που υπαρχει ζεστη σχετικα με την εξωτερικη θερμοκρασια.Επισης και οταν ο σκυλος(οπως ο δικος μου) κοιμαται μεσα στα παπλωματα που ειναι αρκετα ζεστα παιζει ρολο.Ο οργανισμος του σκυλου κραταει η απορριπτει την τριχα βασει της θερμοκρασιας του περιβαλλοντος που ζει.Οσες βολτες και να βγει εξω στο κρυο τις περισσοτερες ωρες βρισκεται μεσα στο σπιτι που ειναι απο λιγο εως πολυ ζεστα.Ο δικος μου αν και ειναι κοντοτριχος χανει πολυ τριχα ολο το χρονο. Μηπως γνωριζει κανεις μεχρι ποσο καιρο μπορουμε να δωσουμε στον σκυλο το λαδι σολωμου συνεχομενα?Και αφου το σταματησουμε μετα απο ποσο καιρο μπορουμε να ξαναδωσουμε?
 


haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Εγώ δίνω αυτό YUMEGA DOG σχεδόν 1 μήνα τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Τα κοριτσάκια μου λάμπουν και το μαλλάκι τους είναι πολύ απαλό και η Barbie που είχε λίγο ξηρό δέρμα , τώρα έγινε πολύ καλά.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.822
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU