Χαχαχαχαχα.Eγώ πάλι τσαντίζομαι όταν μου λένε τον κοπρίτη ντοπερμαν!!!![]()
Να σου πω την αλήθεια κι εγώ θα τσαντιζόμουν στη θέση σου
Χαχαχαχαχα.Eγώ πάλι τσαντίζομαι όταν μου λένε τον κοπρίτη ντοπερμαν!!!![]()
Εγω δυστήχως δεν γνωρίζω και πολούς που να θέλουν να το ψάξουν.Μπορείς να βρεις και κοντά στα 300 από καλό εκτροφείο στην χώρα μας.
Πραγματι μόνο μου δεν με έδειρεΑυτό που έπαθες με την κυρία το έχω πάθει πολλές φορές και είναι πολύ αστείο. Πια προσέχω πως το λέω...
Και έμας μας ρωτάνε τι ράτσα είναι κόπρος λέμε ε καλά άλλα τι ράτσα τεριε λέμε μπας και ξεμπερδευτούμε και μας λένε α ναι κάλα λες πολυ κάλα τα τεριεΕπίσης μου έχει κάνει ΜΕΓΑΛΗ εντύπωση το πόσοι άνθρωποι με ημίαιμα από τον δρόμο φαγώνονται να το "βαφτίσουν" ράτσα (κι ότι να ναι!). Τόσο σημασία έχει; Στο παίζουν "αρχιφιλόζωοι" κι είναι πιο ψωνάρες (περί καθαροαιμίας) από εμάς που τρέχουμε στις εκθέσεις!
Για αυτο ειστε εντελος σιγουροι?Εχθές ο φίλος μου με ενημέρωσε για τα αποτελέσματα της εξέτασης, δυσπλασία σε βαθμό που δεν διορθώνεται, ο κτηνίατρος τους ενημέρωσε οτι σε λίγες εβδομάδες το κουτάβι δεν θα μπορεί καθόλου να σηκωθεί, και συνέστησε ευθανασία.
Και εγώ δεν ήξερα, νόμιζα ότι πρέπει να πάω στο pet shop γιατί εκεί θα βρώ αυτό που θέλω. Ναι είχα άγνοια, αλλά στην τελική στο συγκεκριμένο θέμα φάνηκα μεγάλος βλάκας. Αντί να ψάξω εμπιστεύθηκα γνωστή γνωστού δήθεν εκτροφέα η οποία με έστειλε συστημένη στο pet shop. Να φανταστείτε νόμιζα ότι μου έκαναν και χάρη.Παιδιά να το ξαναπω. Δεν ξέρει ο κόσμος που πρέπει να πάει, λέμε. Δεν είναι όλοι βλάκες. Και αν σκεφτείς ότι κάποιοι πληρώνουν τιμές που πλησιάζουν των εκτροφέων, προφανώς δεν είναι και οικονομικό αρχικώς το πρόβλημα. Είναι άγνοια. Οτι λέει και ο τίτλος του θέματος.