H οικογενεια μεγαλωνει!! Proudly present Felicia!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εδω και ενα χρονο ημουν στην αναζητηση για ενα κουταβι γαλλικο να προσθεσω στην γαλλοπαρεα.
Κοριτσακι οποσδηποτε- κατα προτιμηση brindle.
Αρικα εψαχνα στο εξωτερικο- αλλα επειδη οταν αλλαξε ο νομος για την εισαγωγη κουταβιων αρχες του χρονου, απεριψα την ιδεα- επειδη μου φαινεται αδιανοητο να μενει το νεο μας μελος μεχρι κοντα 4 μηνων στο εκτροφειο, χανοντας ετσι ολη την περιοδος κοινονικοποιησης.
Και ετσι αρχησα την αναζητηση και επικοινονησα με οποιους ελληνες εκτφοφεις ηξερα που τοτε δεν ειχαν ουτε καν γεννα, αλλα ειχαν προγραματησει καποιες και ισως θα ειχε και κατι για μενα- κατι που εγινε τελικα.
Η περιοδος αναμονης περασε καπος πιο ανετα, επειδη μπορουσα να παω να την επισευτω στο εκτροφειο και το κοριτσακι μου, οποτε ηθελα και ετσι ειχα και μια εικονα για το πως αναπτυσσεται, κατι που το βρισκω παρα πολυ σημαντικο.
Εκανα λιγη υπομονη και αυτο που αναζητουσα βρηκα τελικα και ετσι εδω και 2 εβδωμαδες ζει μαζι μας η M.C of Palmhill Felicia.

Τι να πω για το κοριτσακι αυτο!
Ειναι ενα ονειρεμενο κουταβι!
Ενα γλυκητατο λουκουμακι- που θες να το πνηξεις ολη μερα στα φιλια- κατι που δεν της αρεσει καθολου!!
Υπεροχος χαρακτηρας- γεματη περιεργια, ανοιχτο σε ολα, χωρις κανενα απολυτος φοβο και γεματη αυτοποποιθηση. Προσαρμοστηκε αμεσα και χωρις κανενα προβλημα στους ρυθμους μας και πραγματικα μας βοηθαει να μην τρελαινομαστε αυτες της μερες- μας κανει και γελαμε πολυ συχνα με τα καμωματα της.
Οι αλλες δεν τρελαθηκαν και απο την χαρα τους- κατι που ηταν αναμενομενο, επειδη τους αναστάτωσε και τους εβγαλε απο την ρουτινα τους. Αλλα τωρα συνθησαν και ολα καλα.
Η ΜοναΛιζα απομακρη οπος παντα με κουταβια- η Carmen η καλητερη Babysitter ever και η Cindy προστατρια και δασκαλα της μικρης.
Οι βολιωτησσες ( δυο αδεσποτες που εχει υοθετησει ο αντρας μου) αψογες μαζι της, οταν ερχονται αθηνα- εμεις ακομα δεν πηγαμε, επειδη δεν εχε κανει ακομα ολα τα εμβολια η μικρη, αλλα θα δουμε το αλλο σ/κ.
Ειμαι πολυ ευτυχισμενη με την μικρη!

Η μικρη εχει πολυ οραιο pedigree γεματο με πολυ γνωστα ονοματα και γραμμες και ελπιζω να εξελισσεται καλα και να ακολουθησει τα χνάρια αρκετων των προγονων της οτι αφορα την σταδιοδρομια της σε εκθεσεις. Αλλα και εαν οχι- εμεις ηδη την αγαπαμε τρελα!

παιζοντας στην αυλη μας
CIMG5423.JPG

βλεμμα που λιωνει και πετρες
Feli.JPG
μια κοιλιτσα για πολλα φιλια

CIMG5384.JPG

με τις μεγαλες αδελφες
CIMG5484.JPG
παιζωντας με την Carmen
CIMG5562.JPG

ξεκουραση με την Sarah ( μια απο της βολιωτησσες)
CIMG5532.JPG

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας!
Τι υπέροχες οι πρώτες ημέρες με το κουτάβι στο σπίτι! Τις πεθύμησα !!!

• Like
Reactions: FrenchieFan